נעל

lowealpine

New member
נעל

למה מחקת את הדיון ה``סוער`` שהיה אתמול על ``החיים יפים``?

נעל

New member
גרוע ככל האפשר

גרוע ככל האפשר

על אף שהדיון תפס כיוון מעניין באופן מסויים באמצעות התגובות שלו, ההודעה הראשית שלו נראתה לנעל מיותרת לחלוטין - אין צורך לכתוב הודעה ראשית של שתי שורות שמכריזה על היותך מאושרת. אם היה יותר מה לומר, והדבר היה נכתב בהודעה עצמה, נעל לא הייתה מוחקת. אולי בזמן אחר נעל הייתה מוותרת, אבל בזמן האחרון הפורום ממש מוצף בהודעות, חלקן מיותרות (והודעה מיותרת פשוט מענישה הודעות מעניינות אחרות. כאשר כותבים יותר מעמוד שלם (20 הודעות ראשיות בעמוד) ביום, משתתפי הפורום מפסידים הרבה מאוד דיונים שנעלמים בעמודי ה``ארכיון``). נעל קיבלה כבר כמה וכמה פניות לגבי העניין, והיא שוקדת על מציאת פתרון לצפיפות ההודעות בפורום מדי יום. ההודעות הבאות שיפנו אל נעל דרך הפורום תמחקנה מיד. גם הן מיותרות, בדרכן המיוחדת (נעל לא חשובה יותר ממישהו אחר, זה בטוח, ואסור לכתוב הודעות אישיות ראשיות בפורום). לפורום טוב יותר, נעל, שהצליחה (ובגדול) לכתוב הודעה שמציגה אותה ;-)

PsiChO

New member
אני חושב שאתה טועה...

אני חושב שהחלטתך השרירותית פשוט לא נכונה... ההודעה עצמה הייתה ממש חסרת משמעות אני מסכים איתך בזה. אבל עם התגובות שנוצרו -בזכותי ובזכות עוד כמה אנשים- זה יצר גל שלם של תגובות, שלדעתי היו יותר חשובות מההודעה עצמה. מה גם שכל אחד נתן את הדעה שלו למקרה שקרה והיא סיפרה את זה באופן אובייקטיבי ככה שכל אחד חשף את הדעה האמיתית שלו... אני חושב שאתה טועה. ובכל מקרה אם אתה לא בטוח אם למחוק או לא תשאל את האנשים... תודה פסיכי*מרוגז

נעל

New member
נעל חושבת שקצת זלזלת

המחיקה הזו לא הייתה באמת כל כך חשובה כמחיקה לפינוי מקום להודעות חשובות יותר ותורמות יותר, אלא יותר בבחינת מחיקת ראווה - ``כך יעשה לאיש...``. מה לעשות, דיון, או שניים, או שלושה, שפתאום נעלמים מוכיחים שכדאי להאזין לדבריו של התקנון. וצריך לשכנע את האנשים שלא יכתבו כאלה הודעות. כל הכבוד לאלה שהוציאו מזה דיון ראוי לעיון ולהשתתפות, אבל נעל בטוחה שתהיינה עוד הרבה הזדמנויות לדבר על אותו נושא. ואם למישהו זה ממש חשוב - נעל לא תעמוד בדרכו של אף אחד מלהעלות את אותו נושא בדיוק לדיון, אבל כמו שצריך לעשות את זה. וכמובן שהיא התייעצה עם כמה אנשים, וכולם הסכימו שצריך למחוק את ההודעה. נעל, כלל לא מרוגזת (בשביל מה?) ;-)

למעלה