נעל מאבדת את זה?

נעל

New member
נעל מאבדת את זה?

הייתם מאמינים שנעל אתמול ממש שכחה שהאינטרנט קיים? הרגשה שקשה לתאר אותה, ולעמוד על הטפשיות שלה (במיוחד אחרי שנעל נזכרה, רגע לפני שהלכה לישון, שהוא -כן- קיים, בכל זאת). היא פשוט שכחה לגמרי להתחבר אתמול (הספיקה רק לרגע, בלילה, אחרי שנזכרה). לא עוד הציפייה לשעות הזולות של בזק, לא עוד כסיסת ציפורניים עד לסופשבוע האינטרנטי (יום שישי, 13:00 עד ראשון, 8:00). מה זה אומר עליה? (זה כל כך מפחיד...) נעל מתבגרת? נעל, זקוקה לתמיכה ;-)

OO7

New member
נעל:תזדייני בסבלנות...

אולי אף פעם לא היה לך את ``זה`` אולי עם הזמן זה יחזור...פשוט תזדייני בסבלנות!

N0

New member
אולי זה מאבד את נעל

מאז שN0 זוכר את עצמו היה לו את זה עדיין יש לו את זה (כך הוא לפחות מקווה ) מה שכן הוא למד שעם השנים הזה שלו מתחיל קצת להגמר הוא כל פעם קטן וקטן... N0 זוכר את החופש הגדול בין ט לי` איך הוא ישב על האינטרנט מ 10 בלילה עד שבע בבוקר וישן לו במשך שעות היום ככה היה לו N0 חופשי וומאושר להשתלט על צ`אטים בIRC ולהוריד ג`יגה בייטים של תוכנות. החופש הגדול הזה N0 בקושי התחבר לאינטרנט כי יש לו משהו אחר לעשות הוא מודה שזה נורא כיף לשבת מול המסך ולכתוב לפורום אבל זה לעומת טיול שבוע לסיני טיול שבוע מהתנועה ועוד כל מיני חלטורות מהצד כבר לא נראה מפתה כל כך. N0 מניח שזה קורה לכולם (כמו המבחן בספרות שיש לו מחר וכמו שהוא שם לב יש לעוד אנשים ) אבל תמיד אפשר למצוא איך לאזן את זה (לעומת למידה לספרות התחברות לאינטרנט נראית כמו ישיבה על החוף בסיני עם שתי דוגמניות על טבעיות מצדך וקילו גראס מגולגל בקפידה שלושה עצי דקל ושממה של קילומטרים. כמו שN0 אמר לאזן ) המחזיר בתשובה N0

OO7

New member
נב.

תעשה את המסלול ``חופשי חודשי`` של בזק (100 או ליתר דיוק 99.99 שח לחודש על כל פעימות המונה לשרת האינטרנט שלך!)

goldy

New member
פשוט מצאת לעצמך חיים!

זה לא ממש עיניין של התבגרות, אלא יותר של מציאת חיים. כל הכבוד המשך כך, וקפוץ לבקר מדיי פעם. (נ.ב: ישנה אפשרות ל99 ש``ח חופשי כל החודש, ושמעתי שישנה חבילת התחברות חדשה של נזק החל מ 9.90 לחודש)

העומס אוחחחח העומס!!!!

אני יושב כל לילה ולומד ואז קם ב5 בבוקר... אבל נעלול... קח את הזמן...אנחנו שולטים כאן על העניינים :)

שונא עומס...

די כבר כמה אפשר? אתמול מבחן בקולנוע, מחר מבחן בספרות. שלא לדבר על זה שבתוך ארבעה ימים יש בפיזיקה על חומר מלפני שנה שגם ככה אף פעם לא למדתי, וארבע ימים אחריו מבחן במתמטיקה, שאם אני לא מוציא בו מאה (לא יותר!) אני הורס לי את הציון בגרות. אני לא יודע מה אני יושב וכותב כאן בכלל, אני צריך ללמוד לספרות. האמת - אני לא ממש צריך להתלונן, -כל החברים שלי מהכיתה חורשים כבר מתחילת שבוע שעבר, ואני עד עכשיו הייתי בסתלבט. לחוץ? אני? -מה פתאום! אני אופטימי - לא לדאוג, אני תמיד נוחת בשלום. נכון שאני לא מצטיין, אבל יש לי ציונים ממוצא ומעלה, ובמקצועות החשובים אני כן מתאמץ - לומד שלוש ימים לפני הבחינה, בד``כ זה מספיק. הבעסה הכי גדולה היא שדוקא אני, זה שיש לו פול זמן ומשאיר את הלימודים לרגע האחרון, אני זה שהתחביב שלו (בניית אתרים) הוא זה שצורך הכי הרבה זמן, כך שאת זה אני בכל זאת לא עושה. בכל מקרה, ``כינורו של רוטשילד`` מחכה לי, וגם כמה שירים של ביאליק (המלך!!!!) ערב טוב, ומי שאין לו מבחנים תעשו חיים!!!!!!!!!! עוד שבועיים אני וחבר שלי יוצאים לת``א עם המכוניות! ועוד שלוש שבועות אני טס לצרפת לגלוש!!!! אז מי אני שאתלונן. מצטער על ההתלהבות, לא יצא לי לכתוב הרבה בזמן האחרון. פושע.

goldy

New member
אילו אתרים כבר עיצבת?

אולי תמליץ בפורום שכולם יראו?

נעל

New member
``לי זה עולה יותר`` אמר נוסע אגד

נעל שקלה כבר כמה זמן לעשות חופשי חודשי כזה אצל בזק, זה לא כל כך נורא ומאפשר באמת לנצל את הדקות האלה בזמן שהאוכל מתחמם במיקרו כדי לגלוש קצת (למישהו יש רווחים יותר גדולים בין העיסוקים למכירה? ...לפחות להשכרה?). אולי בחודש הבא. לנעל גם יש הרבה מאוד בעיות במודם שלה (הייתם מאמינים שלוקח לה בערך 2-3 דקות לטעון כל הודעה?), כך שגם בזה היא תצטרך לטפל. תודה רבה על התמיכה והעצות, נעל, שהולכת לחפש את החיים שמצאה ;-)

למעלה