נעלמתי...

נעלמתי...

ונורא רוצה לחזור לחיק הבטוח שנקרא "משפחת הורים לפגים" האם תסלחו לי על העלמות, תשכחו וכמובן, תקבלו?
רוצה לחזור....
אפשר?

ברור מצחיקולה,לא מחתימים פה כרטיס,

הפורום פתוח למי שרוצה. אבל באמצ-עדכון מייד.

בטח בשימחה, מה שלומכם ודולב?

אני מקווה לארגן מפגש דרומי בשבועות הקרובים... אז תשמרי על קשר ותעדכני

שיואו

אין לכם מושג כמה התגעגעתי..... אורן אין לי חמש מאות שקל, אני מוכנה לשלם כפול בחיבוקים ונשיקות שיתחלקו שווה בשווה (500 חיבוקים+500 נשיקות הולך?) עדכונים? אז ככה, דולב בן שנתיים (סליחה על הגועל) משלשל מעל 3 חוד' חשדו בצליאק וברגישות ללקטוז הבדיקה יצאה שלילית לשימחתנו, עד שהרופא אמר שיש שלילי מדומה, ושיש עוד בדיקת דם שהוא צריך לעבור בכדי לוודאות שזה שלילי אמיתי או מדומה. לפני שבועיים וחצי עבר ניתוח שקדים פוליפים וכפתורים,ושוב בית החולים בעירי הוכיח כמה הם מטומטמים, מכיוון שהבאתי להם מכתב שהמערכת החיסונית שלו חלשה, והם המשיכו להתעקש על פרוזדור ואז הרמתי את הטונים, ואמרתי, פרוזדור? אין בעיה יש לכם מס' בחירות כרגע או לקרוא למנהל המח', או למצוא לנו חדר ללא חידקים או לשחרר אותנו הביתה, ולרשום בסיבת שחרור ודחיית הניתוח, שהיה ברצונכם להשכיב ילד בעל מערכת חיסונית חלשה בפרוזדור, ושהאחריות על שחרור פעוט, עם רקע של פגות, עם 19 אפנאות בשעה, חלה עליכם בלבד! אחרי מריבות וצעקות הפלא ופלא במח' ילדים סמוכה מצאו חדר ריק, וכך היה עד יום השחרור, כי בכל פעם שרצו להכניס ילד לא הסתמכתי על מילת האחיות (שהתברר כנכון היה לא סמוך עליהם) ושאלתי את האימהות למה היה מאושפז, ואז שוב מריבות וצעקות ושוב אנחנו בחדר בדד. בגלל "תשלובת ישראכרט" (שלשולים+ניתוח) ירד במשקל, ל10 קילו מיום הניתוח עד שבת היה על אנטיביוטיקה, יום אחרי שסיימנו את האנטיביוטיקה, התחיל להשתעל ולהיות מנוזל, והיום שוב העלה חום,מחר יש לנו תור אצל רופא הילדים בכדי לראות מה קורה, דולב בגן מאפריל ואני חשה שהגן הזה מהווה חוויה מתקנת הן לו והן לי מהסיוט שהיה בספטמבר, הוא הולך בשמחה לגן, אומר לי יפה ביי ושהיה לאחר הניתוח,ושוחררנו מהאישפוז הדרך לבית עוברת דרך הגן והוא אמר דגן דגן (לגן לגן) הרופא נשים המליץ לי, בגלל בעיה רפואית נדירה( הזדקנות המערכת בכפול מגילי) להכנס כמו שאומרים עוד אתמול להריון, כי אחרת בן יחיד יהיה דולב. (ואין מצב שאסכים לזה) ובעלי לא מוכן לשמוע על זה, (ואני לא בטוחה שזה הוא אלא המשפחה שלו) החיים בלאגן אחד שלם ושמחה שמצאתי את דרכי חזרה לפינה שלי לפורום שלי ובאמת אין לכם מושג כמה התגעגעתי! אוהבת והמון חגית נ.ב מחכה בקוצר רוח למפגש....

איזה מתוק ../images/Emo99.gif

איזה חוויה נוראה עברתם
מקווה שהשתפר קצת והוא מרגיש טוב יותר... האם ניסית בדרכים טבעיות לחזק לו את מערכת החיסון? טוב שחזרת
, מקווה שיהיה לכם רגוע ובריא יותר
המון המון בריאות רעות

שמחה שחזרת!../images/Emo9.gif

התגעגענו..איזה תקופה קשה עברתם..מקווה שהכל מאחוריכם...דולב גדל והתחתך!! מקווה שסוף סוף נעשה מפגש דרומי ונפגש פנים אל פנים!

למעלה