נעלמתי קצת...

• פותח הנושא eni84
  • פורסם בתאריך

eni84

New member
נעלמתי קצת...

הייתה תקופה קצת לחוצה של החיים ומבחנים אז לא הייתה לי כל כך הזמדנות להיכנס אבל עכשיו סוף סוף אפשר לנשום.
אז רציתי לספר שאתמול הייתי באולטרסאונד, וראינו דופק קטנטן! העובר קצת קטן לתאריך וסת אחרונה ולמרות שאני די בוודאות יודעת שלא היה ביוץ מאוחר (מחזורים היו יחסים סדירים) הרופאה תיקנה לי את הגיל...
נחכה לשקיפות בעוד חודש כדי לראות מה קורה עם זה. איזו המתנה מורטת עצבים!!!!
אז פעם היה נהוג בפורום הזה לפזר אבקת דופק כדי שכולכן תדבקו והחודש הזה, זה יהיה החודש שלכן. אז תכינו קופסאות.... פווווווווווווווו!!!

פורום מדהים ובנות מדהימות!

טודובום

New member
wow
איזו בשורה מדהימה על הבוקר

באמת תהיתי מה איתך, ואני שמחה שנעלמת מהסיבה הזו

אני מיד מביאה את הארגזים
לאסוף מלא אבקה

שרק ימשיך קל ותקין

elinoket

New member
בשעה טובה!

אל תלחצי מהגודל, לרופאים יש נטיה להיות קצת פרנואידים עם הסטטיסטיקות שלהם בהריון...
פזרי עלינו את כל האבקה שיש לך בובה

eni84

New member
תודה רבה לכן!

אתן מדהימות והכי כייף פה בעולם.
לא בא לי לעזוב בכלל.

elinoket

New member
אז אל תעזבי

יש פה גם הריוניות בנינו, את תמיד מוזמנת להשאר ולחלוק חוויות

WaitingForIt

New member

" אך לפני שנתחיל, כמה מילים על קוד ההתנהגות אצלנו בפורום:
*בפורום יש בנות שמנסות להרות, מתוך כך חלקן אף עבר אכזבה או שתיים. לכן ההריוניות שבפורום מתבקשות להתחשב ברגשות האחרות שעדיין לא בהריון ולא לכתוב הודעות ששיכות לפורום הריון ולידה (לרבות פרסום תמונות הריון או תינוקות). "

קשה לי מדיי

elinoket

New member
צודקת, סליחה

אפשר גם להשאר רק לפרגן / לתמוך לבנות הפורום, לא חייב לחלוק חוויות מההריון (ובאמת אפילו רצוי שלא...)
סורי

WaitingForIt

New member
אני יודעת שלא התכוונת

ואין לי בעיה עם אף אחת פה! אבל אני לא מסוגלת בזמן האחרון אפילו לרשום מזל טוב פה.. בנות, סליחה!! אני באמת מאחלת לכולן פה בהצלחה..ובקרוב אני אתחיל לכתוב פה יותר הודעות מפרגנות! חייבת לעבוד על עצמי!
אבל לשמוע דברים על הריון זה כבר יותר מדי.. לתמוך זה באמת בסדר ורצוי:) אני כל כך שמחתי שתמכו בי פוליצסטיות לשעבר שכרגע בהריון:)

elinoket

New member
לאט לאט

את בטיפולי פוריות, נכון? זה יכול להיות מאוד מתסכל, מבינה את הקושי שלך, באמת

מאחלת לך שהכל יעבור ליידך ושתזכי לסטיק חיובי בקרוב!

WaitingForIt

New member
זה מורכב

יש כאלן שאומרים שזה כבר טיפולי פוריות אבל הרבה שלא כי אנחנו מקמפרים בבית (; אחרי 5 חודשים ו2 מחזורים בלבד, קבעתי תור לרופא פוריות והצלחתי לשכנע את בעלי ללכת לשמה ״רק״ בשביל שהרופא יגיד לו שאני סתם לחוצה והמחזור משוגע רק בגלל הגלולות. אחרי מליון בדיקות התגלה לא רק שאני פוליציסטית, עוד כזאת שלא מבייצת, שיש לה גם בעיה בשלב הלוטלי (קצת הכתמות.. בדיקת דם איששה את זה שיש לי פרוגסטרון די נמוך..) ועוד הייתה לי חצוצרה סתומה אחת..(שתודה לאל הצליחו לפתוח אותה!).. אצל בעלי הכל טוב ויותר טוב מהממוצע.. והרופא אמר שצריך לאט לאט להתחיל טיפולים, כי לבד לא נכנס להריון.. בעלי השתכנע שאני לא משוגעת:) ואני לוקחת איקקלומין+ מעקב זקיקים ובדיקות דם+זריקה לשחרור הביצית+ קימפורים שהרופא מוסר לי מתי לעשות
+ תמיכה שבוע אחרי הביוץ.. הוא טוען שבמקרה שלנו אין בכלל טעם לעשות הזרעות כי התוצאה תהיה זהה.. הוא אמר שהזרעות רק ״עוזרות״ לזרע.. ולנו אין מה לשפר אותו.. כמובן שנעשה הזרעות אם כל זה לא יצליח, רק כי זה שלב לפני ivf.. אם נגיע גם לשמה.. הכאב הכי גדול שלי זה שלא רק שאני לא יודעת מתי אני אהיה אמא, אלה שאני לא יודעת האם זה באמת יקרה.. כי לבד בבית אני לא יכולה
אז אני נורא מוקדם ״בטיפולים״ אבל זה נורמלי כשאין ביוץ בכלל.. (ואם היה אז הוא היה מהצד החסום! חח.. אני מנחוסית..).. הגיל לפחות משחק לטובתי.. אני בת 26.. והרופא אומר שזה מעולה.. כמה שיותר מוקדם.. אנחנו תמיד רצינו 2-3 ילדים אבל עכשיו מקווים ל1.. אנחנו גם נסתפק ב1.. יותר מזה אני לא מקווה.. וזה כל הסיפור שלי:)

טודובום

New member
זה באמת נשמע לא פשוט בכלל

ועם זאת - בסולם הטיפולים, אתם באמת בשלב הממש התחלתי ו"קל"..... ומאחלת לכם שלא תעלו שלבים בסולם

את תהיי אמא, ויהיה לכם יותר מילד אחד, אני בטוחה

אגב, לפעמים אחרי הריון אחד, פתאום משתחרר משהו בגוף והוא מצליח להרות באופן טבעי, אבל פרה פרה

בכל אופן, אנחנו כאן תמיד לחבק ולתמוך ולשמוח ולבכות

elinoket

New member
חיבוק ענק

נשמע שלפחות לבעיות שקיימות יש פתרון, אז אל תמהרי לחשוב על IVF.
דרך אגב, אני חברה בקבוצת פליאו ויש שם המון פוליציסטיות שסיפרו שהפליאו עשה פלאים בנושא מבחינת לסדר את המחזור והביוץ (יש שם אפילו כמה אמהות שנקלטו רק אחרי שעברו לתזונה הזו).
אם זה מעניין אותך אשמח לקשקש איתך על זה עוד בפרטי

WaitingForIt

New member
תודה לכולן

אני יודעת שלא צריך לאבד תקווה.. ואני אשמח לשוחח איתך בפרטי(;

eni84

New member
היי

מצטערת לא התכוונתי לצער אף אחת.
לעולם לא אגרום למישהי להרגיש לא בנוח.
קראתי את הסיפור שלך, ואני יודעת שוודאות שתהיי אמא ותהיי אמא מדהימה! וזה יקרה ממש בקרוב! אני ממש מאחלת ומקווה לזה.

למעלה