נעלמתי להרבה זמן.....

סיון b

New member
נעלמתי להרבה זמן.....

עכשיו חזרתי.... ואני מתה מקור! יושבת במשרד עם סוודר עלי ומתה מקור וצמרמורות.... באמצע הקיץ, אתם קולטים??? טוב, זה בטח לא מענין אתכם!!! סתם רציתי להפגין קצת נוכחות... יש כאן מישהו בכלל? סיון

גם אני כאן

ואת יודעת מה עשיתי היום? הזמנתי קו ADSL, כדי שאוכל להקים שרת אצלי בבית, ולהתחיל להתעסק עם תכנית הצ´ט הזאת שאני רוצה לכתוב...

אורלי_ל

New member
לא יכולתי להכנס מהעבודה

עכשיו פתאום כן, מוזר... טוב אני לא מתלוננת

סיון b

New member
לא נורא... בכל אופן, אני נורא

נורא שמחה לראות אותך פה! עזרת לי הרבה בזמנו! והתגעגעתי...... אז אוהבת המון המון המון..... סיון

סיון b

New member
יש!!!! גילגול!

איזה כיף לי שאתה כאן! דרך אגב - אם לא קראת את ההודעה שלי לבן ממקודם - אז הוא היה הבחירה שלי לתפקיד מנהל הפורום..... גילגיל, המון חיבוקים ענקיים! סיון ונראה לי שאני עומדת להיות חולה.....
כל כך קר לי!!!! סיון

גיל גיל

New member
אז אני שולח לך רייקי!!!

המון המון רייקי כדע=י שתהיי בריאה כמה שיותר מהר!!! אל תדאגי! המון אהבה מכל כך הרבה אנשים נשלחת אלייך כרגע, שאפילו החיידקים יהיו כל כך מאושרים שלא יהיה להם שום רצון לגרום לך להיות חולה! הם יפתחו לך קומונה של לשלום ואחווה בגוף, כזו שתשמש דודמא לקהילות חיידקיות בעולם כולו, וכך, בזכותך, יגמרו מחלות העולם!!! אוהב!!! גילגיל

סיון b

New member
גילגילון,

לא יכולתי שלא לצחוק!!! באמת! טוב אז גלי הרייקי נשלחו אלי, יחד עם טונות של אהבה מכם... איזה כיף לי! גילגולון, אוהבת אותך המון!!! סיון

גיל גיל

New member
את שומעת?

אני חושב שהחיידקים כבר מתחילים לשיר "הארי ראמה... הארי קרישנה..." זה עובד!!! רואה? אוהב אותך יותר!!! גילגיל.

סיון b

New member
אה!!!! החיידקים כבר שרים?

כנראה שמצבי צריך להשתפר בדקות הקרובות..... כי כרגע אני נמצאת בשיאה של צמרמורת קור מחרידה... אבל... אני מפסיקה לקטר לך! אני חושבת שעברתי כל גבול. בטח דויד בדרך לעצור אותי בעוון קיטורים.... אמאל´ה.... סיון

רק לילה

New member
סייונוש!!!!!

את לא יכולה לרגע לצאת החוצה מהמשרד שמש... אני מבטיחה לך שבתוך שניה שתיים את מפשירה וכל החיידקים בורחים!!!!!
יערה..

סיון b

New member
יערוש....

אני יכולה, אבל לא בא לי לצאת לבד! אז אני מתבשלת בחיידקים של עצמי...... אבל יהיה בסדר גילגיל שולח אליהם קריאות זימה עד שהם יעזבו אותי לנפשי... (ממש רחמנות עלי...) - חבר´ה דקת דומיה..... סתאאם! אני עדיין אתכם ובחיים... כשאני אמות אני אודיע לכם. בטלפתיה כמובן.... צוחקת סיון

למעלה