נעלמתי כי

נעלמתי כי

לפני חודש וחצי יצאתי מאיזון
אבסנס ואחרי זה התקף מלא, אחרי שלוש שנים שקטות. חודש וחצי שאני מקיאה את נשמתי אני יודעת שהגורם לכך זה הטגרטול ( נוטלת 1200 טגרטול 400 טופמקס) בהתייעצות אם רופאי היקרים הוחלט מידית להכניס את קפרה לחיי (חוששת מכך אבל אין ברירה) ולהוריד בהדרגה את הטגרטול, יום שני שוב בדיקות דם (חשד כבד ששוב נכנסתי להרעלת טגרטול קרה בעבר) אני צריכה לעבור בנוסף יעוץ גסטרואנטרולוגי בגלל ההקאות המרובות. אני מותשת מכמות התרופות ההקאות, עייפה פשוט עייפה.
הורדתי את כמות העבודה עד יעבור הזעם והתאזן שוב, נחה הרבה... חג שמח לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
לא נעים ../images/Emo10.gif אני מקווה שתחזרי לאיזון במהרה

תנוחי ותרגעי

תודה רפי וחיים

מודה שכרגע קשה לי אבל מכירה את הירידות של המחלה אבל בכול ירידה ישנה עליה
זו רק תקופה קשה שתעבור

שרונמר

New member
תרגישי טוב ../images/Emo184.gif../images/Emo201.gif

לבן שלי היו בחילות והקאות בגלל הטגרטול. זאת היתה תופעת לוואי... יכול להיות שגם אצלך יש קשר? שרונה

שרונמר

New member
קראתי שוב מה שכתבת...

אני מבינה שגם את חושבת שזה בגלל הטגרטול. איך את מרגישה היום?

היי שרונה

כאשר אובחנתי במחלה בגיל 19 התחילו איתי אם טגרטול, כעבור 4 שנים לערך, התחלתי להקיא- בבדיקות דם אנזימי הכבד לא היו תקינים והרמה הייתה גבוהה. ישר הרופאים החליפו לי לדפלפט.... הדפלפט שרדה אצלי במערכת 5 שנים שם פיתחתי נשירת שיער והשמנה ואז החזירו אותי לטריפטיל שהיה בסדר עד ההריון. בגלל ההריון העבירו אותי לטגרטול. אני כרגע 4 שנים עם הטגרטול נוטלת מינון מקסימלי, יש לי בדיוק את אותם תסמינים כמו אז הקאות... בשבוע אחרון ממש גברו מחר אני הולכת לעבור סדרה של בדיקות מקיפות, אבל לאור הרקע המדהים שלי הרופאים החליטו על מעבר לקפרה (היה ניסיון של למיקטל שנכשל מהר מאוד...)

שרונמר

New member
איך את עושה את זה?

מקרינה חוזק רב, מתמודדת בצורה מעוררת הערצה. הילד שלנו בן 9- אני לא יודעת אם אי פעם יהיה מאוזן, אבל דרך ארוכה עוד לפניו, לגרום לאחרים לראות מעבר לאפילפסיה. שרונה

שרונה היקרה

אני מעריצה אותך, יש לי 2 בנות שאם הן יחלו חס וחלילה במשהו הכאב הוא יהיה גדול והמאבק שלי הוא יהיה עד אין גבול. אני מעריצה אותך ואת רפי ואבא של אפי שנאבקים למען ילדכם ללא פשרות. כי זו האמונה שלי כי ככה צריך
למען הילדים שלנו. לצערי אתמול פיתחתי תגובה אלרגית לקפרה , אשר הפתיעה את הרופאים (כללה אוטיקרה פריחה בגוף, טשטוש, סחרחורות, עיבוי קול, עפפים כבדות) החלטה כרגע להפסיק מידית את הקפרה. ככול הנראה השילוב של הקפרה עם הטופמקס והטגרטול יצר את התגובה האלרגית. אני חושבת שיש עתיד ויש חיים עם המחלה ואם את תקריני לילדך זאת הוא יאמין בעצמו, כי הילדים שלנו מסתכלים עלינו, אנחנו הדוגמא שלהם. תסכלי עלי.. בחורה ששלוש שנים פרכסה פרכוסים קשים עד שאבחנו אותה, לא טיפלו בי נכון , עד שנפלתי לצוות מדהים ( בני ציון). היום אני עושה תואר שלישי, אמא לילדות, תמיד יש נפילות בדרך אז נאבקים מסתכלים קדימה. שרונה את כזו. את מקרינה לילד שלך את זה לא להכנע. ותמיד תמיד לחייך ולהאמין

האליפסה

New member
../images/Emo201.gif

חסרונך בהחלט הורגש
מאחלת שתרגישי טוב במהרה ושתגיעי לאיזון ארוך-שנים

למעלה