נעלמים 4-פרק 171

Roei152

Well-known member
מנהל
לקראת סיום כולם לכודם..
אלון והבנות בכספת ..
שירה , החדשים והבנים רדומים באוטו של אברהםֿ
אסיה חטופה אצל ניר
רק המגנא חופשיה , אבל האם. באמת אפשר לסמוך עליה? (ברור שכן ..)
פרק לפני אחרון לסדרה כולה ...

YossihNew

Well-known member
רק חייב לעדכן שאולי הדעות שלי על פרק הסיום יהיו באיחור- מחר נוסע לחופש ראש השנה במלון.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז הייתי צריך ללמוד מהחממה , וכדברא , בסדרות בהן ליטמן מעורב, אני תמיד צודק ברומנטיקה.. תמר ואלון באמת נפרדו פרידדה סופית העונה הזאת...

מרוב ששמחתי שצדקתי , לא הייתי. מרוכז. במה שקרה אח״כ והרגשתי שמחה. בזמן שגושן ירה באמהה , פתאום תפסתי את עצמי , שמח בזמ שעל. המסך. קורה דבר עצוב..
אז מתברר כל הסיפור אשתו של גושן. הייתה מעורבת בפרשת העוננה הראשונה ובעצם לשם תכננו להעביר את הכסף מהשוד ושלא הצליח. השוד היא רצתה שהם יחביאו את המזודה...
השחקנית שקריירנה את רותי , זו מיכל לוי כמו מוריס? כי לא זוכר את. השם שלה בקרדיטים..

YossihNew

Well-known member
נראה לי זאת פעם ראשונה העונה שאני רואה ב-VOD אצל ההורים שלי. לא, בעצם את הפרק הראשון ראיתי ככה.

אלון, ברור שלא ראית כלום. השוטרת הפסיכוטית לא תגיע רחוק? תגיע רחוק. אה, חכמה, דריה! הנה הכרזה של העונה. אני מקווה שאסיה תצליח. הנה הכרזה! בלי עידו שהודבק שם.

הפלאפל הזה מרדים. שירה, את רגועה מדי. מה זה, כאילו נחטפת כמה פעמים ואת רגילה כבר. בחייאת. שאיתן יישאר ישן. הוא כזה נורא, נוטש את כל הילדים שלו. אגב, שמתי לב שיובל ממש לבנה יחסית לכולם.

מגנא!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד אפשר לסמוך על המהממת הזאת. היא בסדר, תקשיבו לתמר, היא בסדר. למדה מעמית איך להחזיק חבלים. שוב פעם מוציאים אנשים מהמחבוא הסודי. אלישר בטח קיבל את הכסף מאשתו וברח איתה לחיות עם שיר כילדה מאומצת. זה ממש לא ככה! ממש לא ככה! התקשרו עליהם? לא, הם לא עשו כלום. יותר מהרגיל. בסדר, אלישר לא מפחיד כמו אשתו. מה יש לאקו בדירה הזאת? אה... זה. אוקיי.

אני מקווה שאסיה עשתה תרגיל לאח של הבוגד. אתה פיזנטי החדש? מי אתה? לא משנה, אסיה ברחה לו. מעניין מה הסיפור של לולי.

מעניין. בטח הטעיה. היא בטח נתנה את הכסף למישהו. הנה איש היצורים! כן, זה הוא, תשלימי אחר כך, אמה. אבל תמר, זה הכסף של התושבים!!!!!!!!!! אופס, סליחה, קפץ לי. אה, אברהם! זה הכסף של התושבים! מה להודות, אחרי שהם רדפו אחריה בכנען?! לא יפה. הם לא יתייחסו אליה כמו שצריך. דווקא בגלל שאנחנו לא באשמורת אולי המשטרה תבין. מצחיקים הכובעים.

מעניין מה היה הסיכום. אז גושן הוא תמנון כמו טורצ'ין. על מה את מסתכלת, מגנא? נראה לכם שלולי אימא של ריטה? לא, הגזמתי.

אסיה נחמדה, אני לא אומר. אסיה, זה לא פייר. ציפיתי שעשית איזה תרגיל. אה, הרסו... אין ברירה מה, אלון? אה, זה. יאניב, אמרו לך שמעונה לעונה הקול שלך מידרדר? אוקיי. מצלמות אבטחה.

הכובעים האלה בטח יסתירו אותן. בנות, זה לא אצלה. היא פסיכוטית אבל מתוחכמת. עוד פעם אימא שלה! זה מוזר. הייתי בטוח שנשמע יותר צעקות של "שון!" ו"אלה!" איפה שרותי נמצאת. או שהקול יהיה יותר דומה למיכל לוי... לא? גם לפני קום המדינה לא הזדקקו אליה! הפלמ"ח לא השתמשו בה! הכול באשמת אימא של אמה. כרגיל.

יופי! ריטה יכולה לפרוץ לשידור. ראיה משולששת? מה עם ראייה מרובשת? מחומשת? משוששת? יובל יפהפייה כרגיל, זה נחמד. הנה המשטרות!

לא אמרנו להתפצל? זאת הסחה! הסחה, בנות! כן, המפעלי תרופות... הגיוני שהם עבדו, הם כימאים. אוקיי, זה מוזר. מאוד. אבל מה בכספת? מה במזוודה? אתן הולכות למלכודת, בנות...

היא המשטרה, בנות! היא תעצור אתכן! אתן לא מבינות?! את הקטע עם הגדר כבר ראיתי. גושן. המושחת. אבל מה יש במזוודה? למה כולם צריכים מזוודות?

עידו לא יכול לעשות שום צעד. גם את הצילום הזה הראו. שירה, יא פושעת קטנה.

שוב אתה לבד. די, בן אדם. מגיע הזמן בחייו של בן אדם שהוא חייב ללכת לאן שהוא נטש. ואני לא מדבר על העולב מהפלמ"ח, אני מדבר על הבן שלך שנאלץ להתמודד מול יצורים מסכנים בלי שום עזרה! לך ותציל אותו! בסדר, מגנא, אני יודע שאת נחמדה. כרגיל את השפעה נהדרת על כל העולם.

איפה זה. זה כל מה שהם שואלים. איפה זה. יאכטה, בסדר. היא תברח עם אלישר והכסף. אה, אז היא רצתה את הכסף. חבל שלא ראינו יותר את גושן. אבל הוא תמיד העביר לי שחיתות. אל תתחצף לשיקמה, בן אדם. היא תש... אוקיי. סליחה, מושחת. החשמלאי! ו... אתה?! לא יודע, אולי אלונה הכירה ביניהם או משהו... למה כולם צריכים מזוודות? לא יודע, לא אהבתי את הסצנה. מה זה, משבש רדארים? אבל כבר... רגע, אני הבנתי. לחשמלאי יש מכונת זמן, נכון?! הוא רוצה להביא את זה לבריטים ולהרוויח אצלם נקודות זכות! זאת המזוודה ההיא! עכשיו למה גושן צריך משבש רדארים... או שזה אולי קשור לצמיד סופח הרעלים ששולט במימיר בבאר ששם החביאו את החבר'ה? ומתי בוזי יבוא לקחת את אל(ו)מה, או שתום יבוא ויתעמת גם עם נועם? או שזה היה דובי בסוף, כמו שאמרו בנעלבים, וזה היה מול העיניים שלי?! אה, יותר מדי סדרות! יותר מדי סדרות מקושרות!!!!!!!!!!!! למה היא מדברת בחידות, למה? אוי, ריף. ביי לחשמלאי. הוא תמיד מסתבך בסדרות.

אבל עצרה אתכם משטרה בדרך. הגיע היום, אל(ו)מה. שאולי, אתה תמיד אידיוט. הוא מציל בנות. בכללי. אה, חיבוק. תמיד אהבתי את החיבוקים שלה. היא מהממת. כרגיל. אבל למה היא יצאה עם איתן? היא תמיד יוצאת עם מפגרים. תכינו ראמן. ד"ש לנארוטו.

אבל מה זה?! גושן. אני לא אוהב אותו. אף פעם לא אהבתי אותו.

ריטה!!!!!!!!! נו, יאללה.

שירה. אלון. אחלה. לא שכחנו אותך. מי זאת, תזכירו לי...? היא הייתה בשמיניה או משהו, לא? מי זאת? הם לא מכירים את אסיה. אה, הנה. חברה שלו. בסדר. אה, התפטרת. בסדר. תמיד יהיה לך את הסחר בסמים. איפה באמת ה...

התפטרה ועזבה לחו"ל? וידעתי. תמיד זה חייב להיעצר. האקסים! האקסים האלה! כל הזמן! שיחזור לצבא ויעזוב אותנו בשקט! בעצם זאת עוד שאלה אמיתית: מה הקשר של אניה בוקשטיין לכל הסיפור. היא שירתה עם עידו בצבא ובו זמנית גם עם האקסית שלו, היא הייתה חברה שלה מהימים בעכו אצל נאור ציון. למרות שגם מלי לוי וענת מגן שבו... גם הן מועמדות חזקות שם... לא הרבנית. הרבנית לא קשורה, היא הצטרפה אחר כך. אולי באמת הרבנית זה הקשר לאלישר? עוד כיוון חקירה חשוב שאני צריך לחקור! יותר מדי כיוונים, אני צריך עוד פלקט.

פחד. הסלסילות!!!!!!!!!!!!! אוי. מה?! מה?! זה היה קצת מוגזם.

רועי כל היום ירד עליי בנוגע לאלון ותמר, אני בכלל יותר בעייתי עם ריף... הכנתי ראנט ארוך לפרסום אבל בסוף לא צריך. לא מבין למה הוא שמח שאלון ותמר נפרדו ועוד על חשבון הירי של גושן. יש לי בעיה עם הדמות של ריף (בכללי בגלל בעיות עלילה העונה שמנעו ממני להתחבר לדמויות, אפילו את משפחת גושן לא ראינו מספיק אז אין לי מושג מה הקשר). אבל מי אשמה בכל זה? מי יכולה לעשות כאלה דברים לאמיר ח'ורי? למה אני מרגיש שיש עוד כיוון חקירה שבכלל לא חקרתי? במי אני אמור לחשוד ש... ש... במי...

20210905_174657.jpg

אני לא מאמין. עכשיו אני צריך להכין פלקט חדש עם המידע הזה!!!!!!!!!!!!!!! רגע, אוקיי. אלה לי... קשר לריף... קשר לאלונה... לאביב...

אני אעלה על זה בסוף. אני אחשוף את הקונספירציה האמיתית!

Roei152

Well-known member
מנהל
רועי כל היום ירד עליי בנוגע לאלון ותמר, אני בכלל יותר בעייתי עם ריף... הכנתי ראנט ארוך לפרסום אבל בסוף לא צריך. לא מבין למה הוא שמח שאלון ותמר נפרדו ועוד על חשבון הירי של גושן. יש לי בעיה עם הדמות של ריף (בכללי בגלל בעיות עלילה העונה שמנעו ממני להתחבר לדמויות, אפילו את משפחת גושן לא ראינו מספיק אז אין לי מושג מה הקשר). אבל מי אשמה בכל זה? מי יכולה לעשות כאלה דברים לאמיר ח'ורי? למה אני מרגיש שיש עוד כיוון חקירה שבכלל לא חקרתי? במי אני אמור לחשוד ש... ש... במי...

20210905_174657.jpg
אתה חשב שלא ידעתי את זה? שהמלכה שלי שבתמונת. הפרופיל שלי קשורה לעונה הזאת ?

היא בעצמה אמרה את זה פעם בסטורי שלה , אם כי הופתעתי במהלך העונה לגלות את השם שלה ..
אין גם המגנא היא חלק מהקבוצה שבמציאות , בראשית ליטמן..

YossihNew

Well-known member
מה? למה לא אמרת? לא ציינת בכלל.

עכשיו אני צריך לחשוף קונספירציות שאתה הסתרת מאיתנו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה יודע בספיישל העברת השרביט מהחממה לכדברא המגנא השתתפה עם גאיה שליטא , וגם אמיר..
שים לב שהיא הי חידה שמצליחה באמת להגיע ללב של דריה , ולסיים איתה ..
היא ואמיר חלק מקבוצת ליטמן -שליטאא ...

YossihNew

Well-known member
רגע רגע רגע.

אתה רומז לי שאני צריך להתחיל לבדוק ב"ביום שהאדמה רעדה"? כי זאת הסדרה היחידה של אביה שגאיה לא מעורבת בה בכלל בכלל, אתה רומז לי שיש שם רמז?

אה! דור הררי! הוא היה שם!

או שלום מיכאלשווילי, הוא גם מקשר אותי לסרט על שולי וגם שם אביה הייתה עם המלכה שלך, לירון. ואז אני בכלל מגיע לדוד שאול ויש לי המון המון אופציות חדשות למחקר. תזמינו פלקטים!​

Johyboy26

Active member
רק כדי להבהיר כולנו יודעים שאמה לא מתה ושהיא תצא מזה הרי כבר יש תמונות מסיום העונה

dar dahan

Member
גאיה שליטא כץ? WTF?
עכשיו הכל ברור, נעלמים זאת סדרה שנכתבת על ידי אלה לי רשף אחריי מה שהיא עברה היא הייתה צריכה לכתוב על זה אבל היא לא יכלה לספר את האמת אז היא המציאה את אשמורת ;-)

למעלה