נעלמים 4- פרק 169

YossihNew

Well-known member
אז מי יחלץ את שאולי ועידו מניר?

האם לולי הלא-נכה באופן מפתיע תהפוך לראש העיר?

ומה הקבוצה מתכננת לעשות עם פרוטוקול שטרן?

YossihNew

Well-known member
אני לא מאמין. לולי! היא הולכת! בדיוק כמו גור! ונראה לי היא חושדת. האישה והגב הזקוף. לא, זה לא נס רפואי. זה כמו גור, תשאלי את דריה. היא מכירה. תמר? למה נחשפת? מה היא רוצה? ההורים שלה. אבל לצערי קיבלתי ספוילר. שיקמה. זה מאוד לא יפה. את אמורה להיות נשמה.

מעניין אם לאסיה יש קשר. אז זה כן נשלח! שיט, זה נמחק.

בושה, שיקמה. זה אלון, הוא לא יספיק כלום. היא לא הולכת לשום מקום. למדבר? כולם לוקחים אנשים. את "זה".

זה אומר שהקבוצה סתם אידיוטים שימושיים? זה חוזר לבנקים. איפה באמת 01? חזר לבנו ולנווה אהרון?

רותם מצחיקה בחיפושים שלה. זה כאילו הדמות השתגעה פתאום וחשבתי שהיא די נורמלית. זה מאחורי הציור, לא? איך מוזר לי שרק כיסו לאמה את הפה ולא את האף. כאילו הפנמתי שגם האף צריך להיות מכוסה. היי, דריה. החליפו מנעול? היי, זה לא ה...

בסדר, והבן שלה נפל מסוס. כולם שקרנים במשפחה הזאת. סימנה במורס. חשבתי שהם ייפטרו מהמורס אחרי אוהבת המורס מהעונה שעברה שגנבה את עידו. בטוח שהיא משלנו? משימה אחרונה.

תיכנסי לארון! מה יקרה? שיקמה מטורפת. כרגיל. יאללה, מוצאים את ה"זה".

אמרתם "שנהב", לא "מטר"! כן, זה התחיל בשוד בנק. הכול התחיל אז.

או או. היא נבחרה. כן, הלכו איתה את הדרך. אני האמנתי ביכולת שלה ללכת את הדרך. ואני גם ידעתי שהמשפחה שלה ידועה בזה שיש להם יכולת הליכה שהם מסתירים. זה פועל. זאת בעיה. היא נבחרה ויש לה את הכוח. אני סומך עליה כמו שסמכתי עליה עד עכשיו. כלומר בכלל לא.

שאולי, יא דביל, אבל למה?! למה עשית את זה?! חיפשת בחורה נחמדה, נכון? בחורה חמודה מאוד. למה את אמה?! למה?! זה כאילו עידו חוטף על מה שעשה לדריה בעונה הראשונה. כאילו הם חזרו אחורה מאוד. מה זה?

פרוטוקל שטרן עם הסמל של הלח"י. כאילו יהונתן בר אילן נקט בגישה פולנית והחליט לרמוז לנו בעדינות לראות פלמ"ח. לשיקמה יש את הטלפון שלה? היא מטורפת כהרגלה. לולי נסחטה? אלון קליגמן. בסדר. לא סוחר הסמים הנודע. יופי, אלון, שוב דפקת את כולנו. אתה אף פעם לא מספיק מבין.

אתה!!!!!!!!!!!!!! רגע, זה לפני או אחרי הסוף של הבאר? זה בית אהרון פה באזור? ככה קוראים לו. מפעל של גושן? באמת איפה היא וחברתה לתחנה? ושירה ואיתן, בסדר.

הבובה של אלון? TMI, אמה. TMI. לא שוב הדגם המטומטם הזה של הבתים! אה, אבל הן בטח יבינו מזה משהו.

שאני אבין, זאת סבתא של אמה שדפקה את כולנו שוב?

היי. שירה. רגע, אז אולי אחרי, הוא יגלה שבבאר היה מימיר (ולכן הסתירו אותם שם) ואז הוא יבין שזקוקים לו בבית אהרון? ושמתם לב לרעיון לשקף את סצנת הנעלמים מעונה 1, כן? אבל איפה אל(ו)מה? לא אמורים לצאת שלושה?! שירה, אני מקווה שאת לעולם לא תדרשי יותר להיחטף. תיזהרי במה שביקשת! הרבה זמן?! שאולי היה שם שנה! מפונקים!!!!!!!!!!! טוב, אברהם, אבל תחזור לבן האמיתי שלך. אה, זה הצמיד! נו, תזרמו איתי, זה הצמיד! נכון שזה הצמיד וזה מחבר הכול?! אה, הוא גם מזרים לאדמה חומרים רעילים. מה, הוא מוכר פקעות סחלב רפאים? אל(ו)מה! ו... בסדר, ההוא. איפה בובספוג באמת?

כן, יש לה בן בשם גור. גם הוא נכה. אלון, אתה כרגיל ממש גרוע. אלון! בחייך. אין לך עידון?!

אבל זה אמור לפתוח משהו. ומה הם מזרימים שם בכלל? ואלו שטרות חדשים בכלל. וואו. מתחת ל... כן, עוד כסף. או משהו אחר? וואו. זה מגניב דווקא.

שיקמה, לא!!!!!!!!!

סטיפות! תמר, את יכולה לפצות את אבא!

היא ירתה כדי להשתחרר? מטורפת לגמרי. אוי. שיט.

דריה המדורדרת! שיט. גם היא תחטוף מ... אבל אלו שטרות חדשים. דריה, מאז שיצאת עם יונתן בכפולה הראש שלך דורש בומבות. ידעת?​

שיר m

Well-known member
אני רק שאלה, למה הכסף מתעופף באוויר? יש שם מזגן? מאוורר? צריך לקרר שטרות? :-P:

אה בעצם עוד שאלה, שירה תקועה באיזה בור כבר חודש או יותר, איך השיער שלה נשאר כל כך יפה? |טמבל|

YossihNew

Well-known member
בנוגע לכסף זה בגלל הצינור שמזרימים איתו את כסף הבנקים.

שיר m

Well-known member
זה באמת ככה במציאות? נראה לי מבולגן ביותר

YossihNew

Well-known member
לא יודע אם זה ככה, אבל לפעמים משתמשים בצינורות האלה.

Johyboy26

Active member
אוקיי העונה הזאת זה מיחזור של העונות הקודמות שדדידת בנקים , מישהו מושחט שרוצה כסף , חברה שמשקרת לדריה , אנשים נחטפים ונשארים זמן מה בבור באדמה , רק חסר שנגלה שההורים של אמה מעורבים ... אה נכון

YossihNew

Well-known member
רפרור לעונות קודמות דווקא יכול להיות מגניב כשעושים את זה נכון.

וחוץ מזה, גם בעונות הקודמות זה היה. שודים, הכסף, שחיתות, שקרים, חטיפות, משפחת קליין...

Johyboy26

Active member
האמת נכון , אבל הבסתכלות אחורה עונה 1 עשו את זה הכי טוב , ואגב משפחת קליין יש קשר לנטלי קליין מהחממה כי גם היא כמו אמה סוג של בלשית

למעלה