נעלמים 4- פרק 168

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה אחרי שדריה חטפה מבן אדם מסתורי שאולי או אולי לא מהקבוצה?

האם שיקמה תנקום בחבורה והאם היא תפגוש את אלישר כדי שגם שם הם יהיו זוג?

ומה בכלל אומר פרוטוקול שטרן?

YossihNew

Well-known member
למה אמה נכנסת כאילו כלום וכאילו חטיפה זה דבר שקורה לה כל יום בערך? אוקיי, קורה לה כל יום, אני לא אומר, אבל בכל זאת... שיקמה? הנשמה? איתם?! אה, מעכשיו כולם חשודים. כאילו אנחנו לא מכירים את העניין. דריה, די להכחיש. שום דבר לא מסריח! נועם לא קשורה לכלום! נועם לא חטפה! היא לא ראתה כלום! דריה לא שמעה על הפרוטוקול ועל זה נועם כן יודעת. מספר 1 זה מספר 1 במשפחה שלו. לולי מנצחת? היא לא הייתה במקום אחרון או משהו?

אני מצביע לה רק בתנאי שהיא קמה מהכיסא. שטרן לח"י... ריף, מה אתה מתכנן... מי נגד מי פה... על שם אברהם שטרן, תצפי בפלמ"ח יא... רגע, אבל את בפלמ"ח! אביב, נו, את לא יכולה לאכזב אותי כשהוכתרת למלכת הפורום הזה! כן, הוא גם אבא של יאיר שטרן מהטלוויזיה. מוזיאון הלח"י?! אבל תמר לא יכולה ל...

נועם באמת אוהבת אותה. למה המוזיקה לא מתאימה? דריה לא בדיוק הכי מבינה מתי בני זוג עובדים עליה. דריה... דריה... את קצת אה... גברת, איך תצאו מפה אחר כך?!

דואג לתמר כנראה. למה אתה לא דואג לתמר, שאולי? סופסוף מבינים שהיא נחטפה. חבר'ה, אני לא מאשים אתכם שלא שמתם לב ששירה נחטפה. מי היה חושב שהיא באמת נחטפה?! אחרי כל כך הרבה זמן מי היה מאמין לה?! חוץ מזה, שתיהנה, פיצוי על כל העונות שלא חטפו אותה. בעונה שעברה עילפו אותה ופשוט השאירו אותה שם כמו זבל! בלי לחטוף אותה! ריטה! קול רדיופוני. לאברהם? ברצינות? מעניין מה יהיה במספר הזה... שכחתי שלאלון סוחר הסמים יש מספר קומבינה.

שוב פעם היא נעולה בבית שלה... לולי עם גושן, אבל לא עם הקבוצה. אה, מפתח סודי. יפה. מה, היא נעלה אותה בבית...

די כבר עם האנשים האלה שמדבבים שיחות טלפון מטעם ADD! יש להם את הקולות הכי מזעזעים בעולם! כן, אני מאמין לתמר שהיא מתעניינת בלח"י. אתם לא מאמינים? מעניין מה זה אומר. לא, אני יודע, אני יודע. לא, חבר'ה, אבל אני עשיתי את זה בפינת הרגע ה... אבל אני עשיתי... למה אף אחד לא מקשיב לי?!

בבאר?! אוקיי, זה מסביר הכול. זה מסביר המון דברים. שאני לא יודע מהם, אבל זה בטוח מסביר אותם. ככה בעצם אברהם נזכר בבנו. הייתה כאן שוטרת? עוד פעם עם הגלינג גלינג הזה... לא היינו כבר בסרט הזה עם הרעשי רקע? אפילו אותם רעשי רקע? בסדר, מימיר היה יותר זמן. אלון, אתם שלוש שנים לא השתמשתם במשטרה. אתה!!!!!!!!!!!!!! בעצם אני לא מופתע. בדרך לבית אהרון, כן? בטח שהוא גם קשור לזה. הם תמיד קשורים. עדי, אני שואל את עצמי איזו משפחה יותר גרועה לך. המשפחה של מספר 1, בנו ועולב, או המשפחה של האחים הבוגדים והאבא שנעלם. לאסיה חייבים לענות.

גם פוליטית? אז אלון צריך להתמודד. יפה, אלון. אז תראה אותה. מעניין אם אסיה גם חלק.

ניר לא מהקבוצה. אני יודע את זה. הם רק מעתיקים. אני לא מבין, הוא לוקח את שנדור איתו?

כן, יופי, שמיר, נתן, אלדד, אני יודע. למה יהונתן חייב לקדם בכל סדרה גם את הסדרה האחרת? מונופול ממש. פריצה לבנקים! מצב חירום? מה המשמעות של זה? אבל בישראל תמיד מצב חירום?

למה כתוב "מה קרה"? וממתי אברהם אוכף קורונה? שוב פעם מרסקים דיסק און קי... במקרה של אברהם אני אף פעם לא בטוח באיזה צד הוא.

זה גושן. אז לולי עם גושן, ידעתי... היא גם לא נכה. דליפה של חומר רעיל שוב. מוזר לי שלא רואים מספיק את גושן. יכול להיות שעובדים גם על אברהם... הוא באמת הפכפך. כן, עידו, שיט.

מה יקרה במצב החירום? מה יכולים לעשות בזמן מצב חירום? בסדרה פלמ"ח! לא, במשרד שלה.

עידו, אתה לא מכיר את... גם אתה לא משתיק פלאפונים במארב?! לא דיברנו על זה כבר?! אין מצב שניר לא ראה ששאולי יצא. או שומע אותו! ממרחק כמה מטרים ממנו! אה, שאולי נעלם. אוקיי. או שהוא לא רואה אותם חוזרים! בחייאת!

אלון, אתה דביל. מאוד. הוא עושה רושם של זריז מחשבה. הוא לא באמת. לבת אל דותן יש מגוון של הבעות פנים. לא, היא יפה, אני לא אומר. אני מפחד שאסיה מדליפה... אלון? דברים מטומטמים? בחייאת.

נו, יאללה! מה? אבל הכספת הזאת זה... דרך הים זה הכתובת שלי, אמרתי לכם? אצלכם, אמה! אצלכם! שינו את השם! רגע, אז יש שם כסף? ישן? עוד פעם?

אני מפחד. הוא עומד ל... למה עידו מוסרי נראה מטורף כמו רותם בפרק הקודם? הם היו אקסים גם בשיר שלנו, לא ידעתי שהם כאלו מטורפים.

אני לא מאמין!!!!!!!!!!! אתם מבינים?! היא אף פעם לא הייתה נכה!!!!!!!!!!!!!!! ממי היא למדה את זה, אני שואל אתכם?! ממי?! אה. כן. נכון. גב זקוף לכולם. דריה, היית צריכה להזהיר אותנו!

הנה הדמיון בין האם ובנה.

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member

YossihNew

Well-known member
איזה בגללי, שיר?

את היית שם איתי כשהחלטנו שהבן שלה לא באמת נכה, נכון?

אז רק הסקתי גם שאימא שלו לימדה אותו את זה... מי בכלל חשב שלולי באמת נכה?

Roei152

Well-known member
מנהל
ולם! כן, אני מאמין לתמר שהיא מתעניינת בלח"י. אתם לא מאמינים
בסדרה פלמ"ח! לא,
כן, יופי, שמיר, נתן, אלדד, אני יודע. למה יהונתן חייב לקדם בכל סדרה גם את הסדרה האחרת
א ני מת על בדיחות פלמ"ח שלך בעןונה הזאת...

Johyboy26

Active member
ברצינות ידעתי שנועם לא יודעת הכל על הקבוצה , ידעתי , ואברהםנראה לי סוחטים אותו , ודריה ברצינות כמה קל נהיה לעבוד עליה

Johyboy26

Active member
אתם יודעים שהעונה הצטלמה לפני שנה אנשים השוו את היחסים בין אמה לשאולי ודורי ודני מגאליס אבל לפחות םם ליחסים בין דורי לדני היה חשיבות לעלילה פה פשוט זרקו את זה כדי לעצבן מעריצים

YossihNew

Well-known member
כן, אני גם לא הבנתי למה אם זה ממילא לא היה אמור להיות חשוב לעלילה.

שהיו פשוט חוקרים בשביל איתן ואל(ו)מה.

שיר m

Well-known member
אמה כזה: אני סחבתי אותה על הידיים את כל המדרגות! :-P:

דריה לא מספיק חדה. לא מספיק.

יאללה עידו, קח את הקביים ושבור חלון

סוף סוף שומעים משהו משירה. חברים זבל.

YossihNew

Well-known member
אני חייב להגיד שפרט לעונה הראשונה דריה תכל'ס תמיד הייתה פתיה.

כלומר, בעונה הראשונה היא הייתה חדה אבל כל העונות אחר כך גדעון ותום עבדו עליה.

Johyboy26

Active member
אני חייב להגיד שפרט לעונה הראשונה דריה תכל'ס תמיד הייתה פתיה.

כלומר, בעונה הראשונה היא הייתה חדה אבל כל העונות אחר כך גדעון ותום עבדו עליה.
בדיוק בעונה הראשונה היא ואמה היו הכי חדות וחכמות בשאר העונות דריה הפכה להיות פחות חכמה וחדה אולי כתי לתת לאמה יותר מנהיגות

שיר m

Well-known member
נכון ואני עדיין אוהבת את דריה ההתחלתית.
בהחלט הרסו אותה לאורך הזמן

YossihNew

Well-known member
תגידי את זה.

דריה הידרדרה.

דריה מדורדרת.

שירה ישרה.

איתי איטי.

זה כיף להגיד. זה כמו שרה וזהרה.

שיר m

Well-known member
צחקתי ורציתי לתת לך סמיילי צוחק אבל הרסתתתת:mad:

YossihNew

Well-known member
לפחות סמיילי כועס לא נתת לי...

אני בכלל צריך להגיב לך בכעס על אי קריאת תסריטים.

Johyboy26

Active member
ברצינות בעונות הקודמות שמישהו נחטף עולים על זה ישר פה לקח להם חודש ברצינות ?!

למעלה