המושחת. צריך ל... למה אנחנו חוזרים ל... למה הסצנה מהפרק הקודם?
בנות, מה עשיתן? לא עשיתן שום דבר שאני לא הייתי עושה, כן? אה, רק פעולות. שמתם לב שהחליפו כתוביות? אלון! אתה עדיין כאן! לא, בנות, הוא מטומטם. מאוד. מה לחפש אותה? עשית כבר מספיק חיפושים. למה כולם נעלמים? אולי די עם הבדיחה הזאת? כל פרק אומרים את שם הסדרה פתאום! איכון?! מה יש לך, יא סוחר סמים בדימוס?! עפו עליה זכוכיות? אה. אלון, אל תגיד דברים שאתה לא תעמוד בהם. אכן תעוף מפה.
הבחור הזה בעייתי. הוא ובנו החשמלאי. באמת לא המחשב. יופי, שאולי. לא נפקפק בך יותר. הוא לא מהקבוצה, לא שמעתם? לא, תאשימו את... אוף, צריך לצאת נגד מלכה אחרת. חשבתי ששיקמה נשמה. בסוף מסתבר שהם מושחתים כל המשפחה הזאת. אמה, למה את מדברת עם שאולי על...
תמר דוחפת את אלון. כמו שצריך. שאלון ישבור יד. ואולי גם את הראש, המעצבן הזה. ריף לא בקבוצה, לא? הוא עם ניר.
די, למה אנשים עוקבים אחריה?! היא לא עושה כלום! זה הגשר בול עד הקריה והיא רק נפגשת עם אבא! אה... לא אבא, גרומל עיוור!
כן, אני קולט. אני ממש עצוב בגלל זה. אל(ו)מה המסכנה... אלון, למה לצעוק את זה בריש גלי? אלון וחריף. לא יעבוד. אל(ו)מה וריטה אני מבין. מה איתן? למה צריך לדבר עליו? לא יעבוד. כרגיל.
שייק בקלאווה עם כנאפה זה טעים. תמר מוכשרת בהמון דברים. ריף הזה מעצבן. אולי הוא בסוריה או בנוביה. שימו לב שהוא הצטרף לחופרים מאשמורת. הזוי. בסדר, טוב לדעת. תמר, את טובה ממנו. את מהממת.
זה מרגש מאוד, עידו. אתה אולי חתיך אבל היא מהממת ותמונות שלה זה כיף. אולי יש עליו נוסחה נגד רעל! אוקיי. אז סאונד. הקלטות. של מי? כן, שאולי, זאת אל(ו)מה. כמה לא מפתיע. תחלקו ביניכם, חבר'ה! מה קרה?! איזה...
נועם מהממת. איך היא הראתה מה זה לאמה. מאבקי מלכות זה כואב אבל אני חייב לבחור צד. לא, אבל אנחנו יודעים איזה תכניות. אני כבר אומר לך תודה. אני כל הזמן אומר תודה. כל הזמן. חיבוק שאת רוצה לגנוב ממנה משהו...? בחייאת, אמה. טריק ישן. שטרן? אם אני מחבק אותה זה על אמת. לא יפה.
מסכן שאולי. היא פשוט ענתה. אמה! את רואה למה אני לא בצד שלך?! איבדת את המצפן מהטבלה! מספר 1. אז עם מי ריף? והאם דניאל ליטמן הפגיש בין נועם לריף? אלון. תמר. וואטאבר. עידו ממש הידרדר. רק שואל לגבי טוסטים.
כן, לולי בטוח תיעמד על הרגליים האחוריות כדי להילחם עבורנו! מילולית! ושוב כולם שוכחים מחולדאי. אוקיי, תצפי בביבי. מה את פונה אלינו?
אלון יסתבך. היא לא משוגעת, זאת נטע המשוגעת. אמה תמיד באמצע איזו חקירה. את יודעת מי כן עבד עם גושן? ליטמן. ליטמן עבד עם גושן. אלון.
היי! איזה מקרה... במקרה היא איתרה. לולי יכולה להיות מאוד מסוכנת. כבר קרו מקרים, אמה. אולי זה חיסיון הקורונה!
לולי חופרת. למה אנחנו לא שומעים?!
לולי מפחידה כמו תמיד.
עמדו להתריע על שירה? לא משנה. אני גם יודע מה קרה לאלון.