אם אברהם היה מדבר עידו היה מזהה אותו בליינד. מסכן עידו. אאוץ'. היי! רגע! למה אברהם שם ולא ב... מה הוא מנסה להשיג?
וישבת שם כל הלילה עד שאמה הגיעה? אבל אברהם ידע כבר שהם יפרצו. ומה היה כתוב שם? מה אמה זרקה? למה הם זורקים הכול?! אלי ב.? מי זה אלי ב.? ואיפה שירה?! ולמה אמה עם שאולי?! תחזרי לעידו! את רואה שזה עובד!
תמר, המשימה שלך היום זה להיות מתוקה? או שזה לכל החיים? אגב, אלון לא יכול להגיד שגם תמר שיקרה לו? צודקת, תמר. אבל מה הקטע של אסיה...
למה הם מורידים מסכות? מידור, מידור! ולמה אברהם מסתיר שהוא עצר את זה? אבל הוא צודק בנוגע למישהו הזר. למרות שזה דומה לפלמ"ח. דומה מדי. דריה היא בעצם אלינור? מה אברהם רוצה...
לולי יודעת שאמה משתמשת במחשב למטרות אישיות? גוגל? זה גוגל! אפסים. כן, קצת מוכר.
הוא גם צייר? שומר על המבצר? אני לא מבין, אלון בקול סקול?! כי זאת משימה שמולי שולמן המציא.
אלינור?!
היי, ריף. אני לא סולח לך, ריף. אתה בכל זאת נתת לו בומבה. אלון אולי שיקר אבל הסתבר שהוא צדק. אתה יודע כמה אקסיות יש בבניין הזה? תמר כן הייתה תולה אותו הפוך מהמרפסת. זה ברור. תמר יצירתית ופרודוקטיבית. ומתוקה. תמיד אהבתי אותה. היא תמיד הייתה חמודה.
בסדר, נועם חלק מהקבוצה. אבל היא מהממת. ריטה! מהממת גם כן. היא מנצחת אותו במשחק הכי משעמם בעולם. זה מסתיים בתיקו בדרך כלל. אני רואה אותך! עובדה, הצטלמתי איתך! כן, ריטה תעזור. אבל מתי דריה ונועם ישתפו איתה פעולה?
אבל לא יכולתם להשתמש בקול של אישה לפחות? מה יש ל-ADD האלה? זה תמיד אותו בן אדם שעושה את הקולות האלה והוא לא טוב. כן, הבת של מוטי ורותי קליין. זה היה קטע מוזר... והנה הלא-נכה. אני לא הייתי מסתבך איתה. לולי, אני ממליץ לך לדבר לקהילת האנשים שמפחדים מעגבניות.
אלון היה בסדר. בטח. תמר לומדת ערבית! תמר מושלמת כמו אביב. עוד עלילת "אני מול ההורה שלי"... העיקר בפלמ"ח הם לא יכלו לעשות את זה. וחוץ מזה, הוא סיפר על החברה היהודיה הקודמת שלו, לא הלך טוב ועכשיו היא עם חרדי.
אלון ממש לא בסדר, זה ידוע. ספיד דייטינג? רגע... אז משם הוא יפגוש את החברה שלו? לא יודע. זה מוזר. זום? אצלכם היה קורונה? פשוט מוזר לי שהסדרות לא מדברות על הקורונה אבל כן על השלכותיה.
אלון הוא סוחר סמים נודע, ריטה. את מכירה את הטיפוס. אז מה ריף קשור... דין גושן החשמלאי כרגע באצ"ל. ואל(ו)מה היא מה שחשוב, חייבים לעזור לחברה לתחנה. אבל איך עליתם על זה?! לא משנה, סליחה. עלו על זה די טוב. נחת פה? הוא אמר אחלה בחלה? רעות כרגיל מושלמת. שאולי ממשיך לגנוב לעידו את החברה. נקמה על פלמ"ח, נקמה לא הוגנת.
נועם חמודה. ומסתבר שקורים דברים שנועם עצמה לא מודעת להם. לספר מה? היא אכן חריפה ונאמנה. היא התאהבה. מהממת. אבל מה הוא מנסה להשיג?!
לולי... היא עשתה את זה, כן? היא שמעה. הלא-נכה הזאת... שידור של ריטה זה חשוב. חשבתי... לולי אמרה לאמה להתחיל מג'... הכוונה לגושן?
הזכירו אתכם בחדשות רק בסוף העונה. יהיה מעניין אם בסוף העונה ריטה תעשה את הכתבה על החבורה.
לאאאאא! לא את ריטה!!!!!!!
ועכשיו בואו נראה מה היה כתוב במה שאמה זרקה:
בעצם כל מה שהיה כתוב שם היה מסעדות מסוימות והכתובות שלהן.