בגללל השרפה שהייתהבאיזורשל הבית שלי , אין לנו קליטה של הוט כרגע ...נצטרך לחכות , ויכול להיות שגם מחר אצטרך עזרה...רועי לא פתח אז אפתח בשבילו חד פעמי.
יש לי הרגשה שנועם לא יודעת את האמת על הקבוצה היא גם בובה בכל זהשאולי, זה נראה ממש מוזר. ממש ממש מוזר. אבל הנה זה בא... היי, דריה.
כן, שאולי. ברור שהבאת משלוח. אבל אתה מנסה להפתיע והופתעת בעצמך? לא יפה. לא, מה זה עשתה לה משהו?! איך אתה מדבר?! משלוח לטבעונית. אתה מחפש טבעונית. גם נועם מכירה. דריה חושדת מאוד. היא חשדניסטית, תמיד הייתה. לא הכי מעודן, שאולי. לא הכי מעודן. אמה ראתה נשיקה על היד... והן התנתקו כששאולי הגיע. לא יפה. 45? תירגע, שאולי. כן, אין רעבים בעולם של נועם! מה הוא ראה... אה, זאת המנורה? והנה דריה החשדניסטית…
עידו לא אוהב אבות שנוטשים. בעיקר לא את אברהם. נטש גם אותו בטח. נטש גם את בנו. נטש המון אנשים. אבא חתיך לילדים חתיכים. אני לא מבין מה אברהם מנסה להשיג עם ריטה. ומה עם גושן?! אותו בקושי פגשנו!
היא ממש מעצבנת, אני חייב להגיד. כן, אלון, זה נקרא עריכה. אלון, למה אתה מתאהב ב... עזוב, אלון. אל תגיד את זה. רגע! לא פעם ראשונה שאלון מתאהב בצורה כזאת! האיש קרא יומנים והתאהב בדריה! ולמה אני חושד באסיה?! למה אני חושד שזה לא סתם שאין לה זמן?! ולמה כל המשימות האלה?!
זאת דריה. היא תמיד חושדת. מי לא שם לב למתח הזה? המתח הגדול ל... האף שלך באמת כזה גדול בכל סדרה. די, אמה. מספיק. ברור ששם הם חיפשו את הסרטונים. אבל אמה מתמקדת במה שבאמת נכון. נכון, יש ביניהן משהו. אבל זאת לא הומופוביה, זה פשוט שבמקרה דריה שוב מתאהבת באויב. אבל נועם יותר חמודה מתום אז בחייאת.
אני זוכר שאביה העלתה את התמונות האלה. מעניין מתי הקבוצה תפנה נגד דריה. טכנית כן. דריה שוב חשדניסטית.
שאולי, בחייך, היא יודעת. למרות שהיו אנשים שרצו שדריה תיקח לאמה את היד ותנשק אותה. תום הוא בעיה. אחריו מתייאשים מהמין הגברי. נועם לא התייאשה, אבל ליטמן אחד אחר כך והופ… זה מבלבל אבל במקרים רבים זה לא ממש נחמד. אנחנו לא רוצים את העלילה שלכם! אוי ואבוי, מאבק מלכות. באיזה צד אני? טוב, אמה הפנתה גב לטבלה. באמת מה עם שירה? אפילו להיחטף היא לא יודעת. אחרים נחטפים, עושים עליהם משלחות, פינות זיכרון... שירה נחטפת ולא מחפשים אותה. הרומן של אמה ושאולי פשוט… דוחה. משהו שם דוחה. וכל זה בגלל פלמ"ח?!
לא שוב היא מסתירה... היא סך הכול כדברא... אבל יש בעצם משהו שאת לא מגלה לה. מה את מחפשת ומי הפיל עלייך את הארון ההוא? ברור שהיא צירפה חברה למעגל ההסתרות. הרי זה לא סוד שהדבר הכי טוב בסודות הוא לספר בסוד למישהו את הסוד שלך, ולהוסיף עוד סוד לאוסף הסודות הסודי שלכם, בסודיות. כן, היא יודעת שלהסתרה יש מחיר. ודריה רגישה. אני לא מפחד משאולי. זה שאולי, רבאק. תמר יותר מפחידה.
אלון, אתה אדם מוזר. פעם ראיתי הצגה עם דוד שאול בדיוק על זה. לא לשחק עם פירות. גם לא עם תמר שזה פרי. נכון, תמר, חכמה. אוי, שיט, ההוכחה בטלפון!!!!!!!!!!!! יופי, תמר.
אב צופה בבת. שולטים במה אנשים חושבים דרך הטלוויזיה? מה פתאום! אגב, שמעתי שהייתה רעידת אדמה, שוב פעם שיחקו עם המגנטיט. אני תמיד חושד במה שאני רואה בטלוויזיה. למשל כשאומרים לי "זאת דמות אחרת ולא הדמות ההיא, היא לא חניכה בפנימיה אלא אמרגנית/מתנדבת במד"א אלא עורכת/צייד יצורים על טבעיים אלא מנקה רחובות/סוחר סמים אלא חנון". אני ישר חושד. למי יש אינטרס שאני אצפה בזה? המהפכה משודרת. מי כותב את החרוזים האלה? מי כותב את המשדרים? אתם צריכים קופירייטר חדש. גיל פרנק מצחיק כשהוא אוכל. מוזר ומצחיק.
תמר המהממת. לא, היא גולשת בשם אסיה. רק לך מותר גולשים? זוג חמוד מאוד. אלון, אל תילחם בתמר. אבל תכבי את זה! תמר הגיעה יותר גבוה. מעניין.
זה האבא של... אוקיי. גם ריף נעלם? כולם נעלמים.
מי לא עשה קניות?! בושה. אבל אין לך איך להזמין. אז תלך ל... יש קווי?! זה נראה כמו דריה. אבל זאת לא דריה. אבל מה הם מחפשים לעזאזל?! מה יש בתוך ה... אני כאילו יודע מה הם מחפשים אבל מה יש שם?! היי! מה אתה... כל פרק מסתיים בבומבה לאלון. נשבע לכם.
ובאנשים התכוונת אני חחחחחחחח
שאולי, בחייך, היא יודעת. למרות שהיו אנשים שרצו שדריה תיקח לאמה את היד ותנשק אותה.
גם אני חווה התאהבות דומה לאלון , אני מאוהב במישהו מבוגר ממני , שהתכתבנו קצת בהיכריות , ועברנו לווסטאפ...אלון, למה אתה מתאהב ב... עזוב, אלון. אל תגיד את זה. רגע! לא פעם ראשונה שאלון מתאהב בצורה כזאת!
נטש את מאיה , שלח אותה ללונדון ללמוד ריקוד , בשביל שסמדר המרשעעת תוכל להיות רקראיתו .. (לחיי האהבה)אברהם. נטש גם אותו בטח. נטש גם את בנו. נטש המון אנשים.
טוב , שירבה יצאה ךשנת שירות , אבל אתה צודק שצריך לחזור אליה ולבן של גושן , ולאיתן ואל(ו)מה...באמת מה עם שירה? אפילו להיחטף היא לא יודעת. אחרים נחטפים, עושים עליהם משלחות, פינות זיכרון... שירה נחטפת ולא מחפשים אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.