נעלמים 4-פרק 160

Roei152

Well-known member
מנהל
מה אבהרהם. עשה שריטה לא מכונה לסלוח לו?
איך תמר תגיב למסכה שאלון החביא אצל ריף?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מרתק נוסף..
איך אמה משתמשת. בזה שהיא בת ועובדת על רום , נותנת לו את המספר של הטוסטר באשמורת , אני מת לקרוא מה יוסי יגיב , על רומן להטב״י אפשרי בין הבוגד לרום ...
העלילה לא התקדמה הרבה ..
דריה ונועם- נשיקה שניה - ותהיה עוד אחת. ברחוב בטוח.. אין. הן הזוג הלהט״בי הראשון שמתנשק. בטבעיות ...

YossihNew

Well-known member
יכול להיות שאלון הפליל את ריף- אבל אולי זה יגרום לכך שבאמת יגלו שהוא חבר קבוצה. תמר, גם את היית מוכנה לשדוד בנקים. גם אבא שלך. רק מזכיר. הייתי מצפה שתמר תהיה יותר סלחנית לעניין.

מישהו הזמין מוקפץ, לא הבנת?! אבל אל תחייכו אחד לשנייה. רום? מי זה רום?

תגידו, יש סיבה למה אסיה נותנת לאלון את כל המשימות האלה? יש סיבה שלאלון יש ציור של חייזר בחדר? יש סיבה שאלון... אלון... יש סיבה? הוא בסוף יכיר את אסיה? עיריית תל אביב פעם שלחה "ערה" לעירייה אחרת. אני אומר לכם. תזמין חומוס.

שאולי סתם לא אוהב אותו.

היי, חתיך. היי בחורה יפה שמשום מה אני ממש אוהב ולא הבנתי למה. עידו, אל תשקר.

מבחינה מוסרית? מה אתה, מתנגד חיסונים? אני לא אוהב את זה. לא אוהב את הקשר ביניהם. וזאת לא הפעם הראשונה שאמה מוכרת את עצמה ככה. מזכיר לכם את אורי. שמישהו שם עבד על השני, אני עדיין לא הבנתי מי עבד שם על מי. מישהו עבד שם על מישהו. למה הוא כמעט נתקע בבחורה עם המסכה? ולמה כולם הולכים עם מסכות והשחקנים לא?! יופי אמה. את זריזה. אריק יצא איתו לדייט. ואז יגלה שהוא לא אמה. ויבגוד בו. אני לא רוצה שהם יהיו זוג! מה יש לכם?! זה דבילי!

עידו, אחיך מפלמ"ח יודע הרבה על הטיפוס. נכון? אה, גם לך הוא הרס את החיים... כן, הוא ברח. אבל תעמדי בתור, נועה קולר ובנו לפנייך. אגב, רק מזכיר- עידו מכיר את הסיפור. ואם יש סיפור אחד שאני לא מבין למה לא פתרו בנעלמים זה לאן נעלם אבא של עידו. היית מהנדס עבור הרעים, ברחת- אבל איפה אתה היום?! אני אוהב את רעות. כן, כמו שאמרתי. איפה הוא?! איפה אבא שלך?! אולי אבא שלך זה כמו אבא של דן ואבא של ריטה ואבא של בנו?! בעצם הוא היה אבא שלך במלכות! הם זוג חמוד. לא בערך כמעט בצורה מסוימת, הם זוג חמוד! שניהם חמודים! ברור לי שעידו שייך לאמה, אבל שניהם חמודים! זה כמו זוגות כאלה שאתה מסתכל ואומר שאולי ביקום אחר זה היה עובד. למרות שריטה עם מנטליות של מבוגרת. ריטה, רומנטי שמרומנטי, זה עידו.

אלון, אתה תשתגע. וחביתה. אתה חייב להכין לה, לא? באמת? אויייייי... חבל... טוב נו... ותמר, תרביצי לו אחר כך. כי הוא היה ערבי! את מסתובבת יותר מדי עם אלונה. תמר לא מטומטמת! תמר חושדת. הגיוני? תמר, תני לו מכה בשמי. תודה.

מעטפות, כסף... מוכר קצת. לא? למה דריה קצת מעורערת פתאום? אני רק מזכיר שאני תמיד אמרתי שאימא של דריה מעורערת והיא ירשה את זה ממנה. ברור שלא הרגשת ככה לאף בחור שיצאת איתו! ספרי לה על הבחורים שיצאת איתם. על אחד ספציפי, היא תבין. לא על הגולש, לא עליו. על הזה שלפניו. רוצים לעשות לייב עם ספיר ואביה. אני ממש מתרגש! אני לא חושב שאמרו פעם לסבית. בפלאשבק אמרו גיי, הומו, אבל לסבית לא... תראי, דריה, את זוכרת שבזמנו את התווכחת עם ויקי ואמה התווכחה עם רחלי על מי אומרת מה? את עכשיו לגמרי מעתיקה את רחלי ונועם מעתיקה את ויקי. רק אומר. אבל אתן מהממות אז יאללה.

אני רק חשבתי ששירה ממש מסכנה כי כולם שכחו ממנה. לשיר את השירים של אריק איינשטיין? סיפורם של שניים שאהבו איקס עיגול?! אבל רעות יפה. אני עוד לא נרגעתי מהמפגש איתה. עידו! רציתי להגיד שאתה גם יפה וגם אופה, אבל אתה ממש לא. אתה יפה אבל לא אופה. היית אמורה להתרגל לזה מהחבר הקודם שלך, זה ששם טבסקו בוופלים. אמה, לא אימא. את אימא של עידו משום מה לא פגשנו. גאון רק כשהיא נשמעת לטבלה. כן היא כן, עידו. אני שוב אגיד שרעות יפה. רבע צ'ילי... זה בטח הטוסט של אריק. החריף. אני לא מאשים אף אחד מכם. היא יפה ואתה ממתק. או שאני כן מאשים כי אתם סירבתם לזה. באיזו בר מצווה אמה הייתה שיש לה מגנטים כאלה?! ביי, ריטה. היה ממש נחמד. את מהממת כרגיל. יהיה כאן משהו עם המשחק איקס עיגול.

מי לא קנה אוכל?! אלון, בחייאת. אני לא מבין את הקטע הזה עם האסיה הזאת. זאת בת אל דותן? זה באמת לא שקט. לא, סנדלים עם גרביים מילא, אבל לא קוקו. התעסקת ב"שיעורי בית" בכימיה. בליצור סמים! לא, נו, היא החנונית. אז זאת באמת בת אל דותן. אלון, אל תשחק בזה עכשיו, אמצע הלילה ולא יפה לשחק משחקי יריות באמצע הלילה. כימאי... הוא היה סוחר סמים. סיפורם של שניים ששיחקו ביחד משחק רשת? לא הבנתי למה כל השיחה לפני הייתה.

טוב לך?! טוב לך?! זה היה ריף, עצרתי את התמונה לרגע. כן, אלון, גם אני יכול.

רק דבר אחד שהבנתי- אמה בקושי הייתה הפרק. גם שאולי. זה מדהים איך הם הפכו לאנשים הכי לא מעניינים פה.​

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
מסתבכת עם להגיב לך על כל דבר בנפרד אז בכללי זה |כן| ו :-D

Johyboy26

Active member
אוקיי כמה נקודות , נראה לי שלא הראו עדיין את התגובה של אמה לזוגיות של נועם ודריה כי נגלה שאמה הומופובית (זה לא מוצא חן בעיניי התיאוריה הזאת כי אני מת על טמה ולא מסוגל לחשוב עליה בתור מישהי לא סובלנית ) אבל נראה שלשם זה הולך
אלון ממש מעצבן אותי העונה הזאת הדמויות לא מתאימות לאישיות שלהן בעונות הקודמות , כרגע היחיד שנשאר אותו דבר הוא עידו חוץ מדריה ונועם העונה הזאת קצת מאכזבת

YossihNew

Well-known member
תכל'ס אמה בעיקר, אבל דריה לא.

בכלל בכל סדרה הדמויות מאוד מתרחקות מהמקור והופכות ליותר דומות לשחקנים.

שיר m

Well-known member
ריטה נהדרת.

לא עובד לי דריה ונועם. מצטערת.

מה אתה הולך לעשות עם זה אלון...

YossihNew

Well-known member
ריטה נהדרת וגם נועם ודריה נהדרות!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלון יחקור עם תמר, הם יתאהבו שוב ואז הוא יחשוף שהוא הפליל את ריף אבל יצא לו במקרה נכון.

למעלה