לאן שוב נעלמו אירועי הפרקים הקודמים?
אלון, אתה אמור להתרגל לזה. לא, הוא לא נרדם. גם מרוב הסדרות שלך אי אפשר להירדם. אוי, זה כאילו שילוב לא בסדר בין אלון לבין איזה גור או משהו. אז זה היה ריף? כי אם הם לא שמו לב... אני גאה בתמר. אלון! בחייאת, אל תהיה גזען. משעמם לך. לא דוקטורט! אוי ואבוי עם דוקטורט. אבל אתה מקבל על זה כסף, יא סוחר סמים.
אל(ו)מה פאשניסטה מאוד. למרות שהעריכה בעייתית. הוא ישלם על הכול בסופרים ובקניונים? כן, היא אוהבת ראמן ועפה על מלאבי. הגיוני. אני לא מבין, מה זה, פלמ"ח? אז יש קשר בין לולי לבין העניין. אני לא אוהב את הזוג הזה. בכלל לא. מי יכול לעצור את אל(ו)מה? חבר מביא חבר. כמו נועם. אבל זה התחיל מאיזה חבר... בחלל. כן, זה מסך ירוק. כולנו מכירים את זה עכשיו. תראו כמה מסכים יש! בנגלדש, בנגלדש, בנגלדש! אז גם אתם צופים בכל הסרטונים. גם אתם כמו אלון.
דריה אמורה להיות יותר לחוצה. וספיר הרי עם טבלאות של הסצנות שלה. יש חטיפות וחקירות! יא בוגדת! בגדת בה! את לא חוקרת איתה! טוב, שתיכן קצת... דריה גמרה את הלחם. לפחות תזרקי את ה... ואמה היא מחלוצות האינסטגרם, אגב. דריה ציטטה את נועה קירל מסיבות מובנות. אני בצד של הקבוצה. אולי זה התנדבותי. מוזר לי שכל הדברים האלה קורים ואף אחד לא שם לב. אלון, ירכיים עוף צעיר? רעשים מוזרים זאת השאלה... אמרת, אמרת. אולי זה מהסמים.
היי, ריטה. מהממת שאת. איזה קטע שאת פה... (יוסי משוויץ בתמונה שלו) רעות כזאת חמודה. היא ממש... She grew on me. אין מה להגיד, כל פעם שאני רואה אותה אני אוהב אותה יותר ויותר ובונה לה חדר בהיכל המלכות (שקורס מרוב עומס). היא מהממת. ההצגה מומלצת אגב. עידו, אל תהיה בן אדם מעצבן. וחתיך. ברור שהוא מסוכן, ברור. עדי עובד יותר מדי עם משפחת פרנק. רק חסר בנו.
כולם שודדים בנקים היום. זה לא מוכר לכם, גניבות בנקים? הם היו צריכים ללכת הרבה יותר על זה שהקבוצה בתכל'ס זה המחזור של ההורים של אמה. הרי מה זה היה? גם באשמורת היה את העשיר המושחת שטכנית הוא לא עבר על החוק אבל כולם יודעים שהוא מחזיק את המדינה בכיס שלו, והם גנבו כי הוא היה גנב, ואז הכול הסתבך. בעימותים על הקבוצה היה אפשר יותר להדגיש שתמר תומכת בהם כי היא מבינה את העניין, ושאמה תגיד יותר "זה מתחיל ככה ונגמר בהרעלת מים כדי שלא יגלו את השלל". כאלה. כלומר... הרעיון לא רע. לחזור לשורשים זה הגיוני. אני מבין שגם אבא של גיל פרנק היה אדם מפחיד מאוד. יאללה, מתי הוא חוזר לבית אהרון?
צריך לעשות מימ על פרק סיום עונה שמרדים. מתי נרדמתם בפרק סיום עונה? אז אסיה זאת בת אל דותן? למה זה כמו בעונה 2 שהוא היה פקח ורדף אחרי נגה? אלון... תיזהר...
משהו יושב עליה. ברור. מה חשבת? חבר'ה, אפשר להפסיק להגיד שמלכות שלי הן מדהימות? כאילו, זה נכון, אבל בחייאת. היא לא תיעלם, הספיק לה עם זה. דריה מגלה את עצמה.
הם צריכים קופירייטר. גם השם וגם הסיסמה... לא הכי מדהימים. כן, כמו שאמרתי, להדגיש יותר את הנקודה הזאת. ולהחליש את הקטעים של שאולי ואמה. למה הוא מנסה לגנוב מעידו את החברה? אמה, הוא מנסה לנקום בו על פלמ"ח. את יודעת את זה.
מה הולך? לא עידו. הוא גנב לך את החברה, בן אדם. נקמה. נגמר הלחם. לעידו יש בטח! הוא גם לוקח לו את ה... חבר אמת, בטח. שתי סדרות אתם מסוכסכים כבר!
רק מזכיר: אביב הייתה המפקדת של ספיר בצבא. ולטענת ספיר היא הייתה מפחידה ודומה מאוד ליעל במציאות, כי היא לא שברה דיסטנס. ותחשבו שאביב לא כזאת גבוהה, היא 1.59, אז אם היא מאיימת על ספיר! העלילה של דריה ונועם ממש יפה בעיניי. זאת אביב כתבה את הסצנה, כן? היא השתתפה בכתיבה, כן? רגע... אביב, את העתקת מעומר גולדמן? היא יודעת את זה? מספיק שהעתקת ממנה את הלבוש בהשקה של פלמ"ח. למרות שדריה ותמר לא היו קרובות מעולם. פרט לצבא, כמובן. מקבל דו"ח מ... ממי?! אוי. היא שכחה את ה...
אבל להפר את החוק של הדו"ח, תמר?! זה כמו להתעמת עם דואר ישראל! (הפחד הגדול של אלון)
זה לא הוא, ריטה. זה השני. חמודה שהיא.
אלון, אולי זה רק מי שאתה ולא המדים. אלון! לעזאזל!
דריה, את טירונית.
יופי, אלון.
אבל אל תשכחו- להשתמש בכסף אפשר רק עוד שבע עשרה שנה. דריה, מה קרה? מה עשית? הן עשו את זה מצחיק. ויפה. למרות שההוא בכלל לא מכר את זה כמו שצריך.
בסוף זה יתגלגל ולכו תדעו מי יחשבו שהוא חבר בקבוצה. למרות שריף מסתיר משהו בוודאות. לך תדע מה זה. האמנה האסלאמית? חוברת לימוד בערבית? תכנית נקמה באלונה? אלון, זה לא יפה. מצד שני מעולם לא ראיתי את אלון מקנא כל כך וזה דווקא מרענן.
החתיך שיקר לך!
מה אמה תגלה...
אז זה כל מה שריטה גילתה? שעידו העביר לה דברים? אולי היא חושבת שהוא חבר קבוצה.
מי הזמין מוקפץ, זה ברור מי אמרה. אל(ו)מה, נכון? בואו נגלה מי הזמין מוקפץ ולאיפה.
למה הן צופות בזה בגופייה וב... כאילו, אני לא מאשים את דריה. גם את נועם אני לא מאשים. הן מקסימות שתיהן. וזאת טבעת כדברית. ורועי, בפלאשבק היה לנו הומופוביה ובמקיף תהיה נשיקה בעונה הבאה, אל תדאג! וגאליוסי התעסקו לפני כולם במכלול!
הוא מדרדר אותה. וזה קצת מוזר. כן, זאת הסיבה. הנה זה בא... אבל מה הוא באמת מסתיר?