הו! הנה אירועי הפרקים הקודמים! בבקשה! אתכם מצאנו. גם את ירון הנעלם מצאנו. מה נשאר? איתן, בסדר, שיישאר שם. שירה? שתיעלם, מגיע לה ליהנות קצת. אל(ו)מה?! לא, אותה חייבים להחזיר. לחקור מיד.
אבל פתיח בלי סצנה לפני... לאן נעלמה הסצנה לפני, זאת השאלה. די, שיבדקו לבד איפה זה. שיחקרו את הקעקוע שלו. כן, תל אביב זה לא אשמורת. שבן אדם תמיד נעלם. אז תתקשרו ליאניב החנון שיפרוץ לכם. החביאו אצלכם, אידיוטים. מה זה? למה אתם... אני אמרתי שנפסיק עם השטות הזאת! יודעים מה, זה עדיף על איתן.
רגע! הוא מקבל כסף על צפייה ב... למה לא ידעתי שיש כזה דבר?! אנחנו יכולים להרוויח בוחטות! כמה משלמים על צפייה בנעלמים? בשמיניה? אני רוצה כסף על מה שאני עושה!
רגע. כאן אל... למה הזולה היא...
יופי, לולי מחוברת לעם אבל לא באמת נכה. קונספט פשטני, בן אדם. הבעלים החתיך של המקום. החתיך שלא יודע להתראיין ממש. אתה לא תופס זיתים, עידו. לפחות ריטה נהנתה מהטוסט. חמודה שהיא. על תל אביבים אסור לסמוך! בטח! כל אחד עם סוד אחר! יופי, עידו. הפכת לגיף. תענה לריטה! בחורה טובה! נדלק עליה. אתה לא יודע איך זה בנות? בנות... שקט, שאולי. היי, הוא בכלל לא פה! זה לא פייר. איך אלון הסוחר סמים הזה מקבל כסף על מה שאני עושה יום יום בחינם?! אנחנו צריכים להפוך לפורום פרימיום. רוצים דעות?! שלמו!
ברור שלא יאתרו. אני לא לחוץ למצוא את איתן. אל(ו)מה לעומתו... כתוב השמות והתאריך שלהם, מה אתם רוצים?! יואו, אני לא מאמין. שנים אנחנו מבינים יותר מהר מהנעלמים. ברור שהיא כותבת יפה. בחורה חכמה. אני מנסה להבין אם יש פה צופן. אבל אני אמרתי לכם שלא צריך את הרומן הזה אז למה הם... אמה! אני לא יודע אם אמרתי לך... אבל להסתבך עם לולי זה לא דבר שכדאי לעשות. בנוסף, אם הייתה לך טבלה (!) זה לא היה קורה. אתם מבינים, אמה הפנתה את גבה לטבלה שלנו. אני מחפש יורשת לאמה. שירן הגישה מועמדות, עמית גם, דבש ענר אולי תגיש מועמדות, אני לא יודע.
אלון, זה לא שווה את זה אם אתה לא כותב דעות בפורום. אלון גזען וסוחר סמים. אני לא אנסה את תמר. הבחורה יכולה להרוג כשצריך.
יופי, אמה! גב זקוף לכולם! גאון שמאחר ולא מקשיב לטבלה. אבל בסדר. היא קידמה אותך, אמה. תגובות של הקבוצה...
27 חמודה. היא משיגה קצת יותר מדי דברים. גם דרך המסכה אפשר להרגיש את המתח בין השתיים. זה מטורף.
בטח יש משהו למטה. נעלמים, אנחנו לא מכירים? לולי, די עם הכיסא הזה. תתבייש לך, איתן. תתבייש לך.
עידו, גם אתה התמכרת. כל הסצנה הזויה. המרק היה טעים! אני לא מאמין. בטח אמר גם אחלה בחלה. עוף לטוסטר. גם פה היא מפקדת שלו. לא הבנתי מה הקשר לאחות? לא משנה.
לא, עם מסכות ההפגנה לא חוקית, בלי מסכות היא גם לא חוקית. תחליטו! אבל מה הם רוצים בכלל... לא, מגנא, אל תקשיבי להם, הם יעצרו אותך על היעדר מסכה! אוקיי, דריה. טוב לי מאוד.
עכשיו אני מבין למה אל(ו)מה מאוד נרתעה להיות עם שאולי. הוא מזכיר לה מישהו. אני לא מבין למה להציל לו את החיים. מה את אומרת, אמה! מה את אומרת! לפחות לא גררתם את זה. איך הגעתם לזה?! איך הגעתם לזה, לעזאזל?!
כן, זה ההוא! אבל תירגעו, הוא באוסף שלי. פעמיים. הוא גם מהיחידים שהבין שיש לי אוסף...
יפה. אז יש את זה.
אלון מנותק לגמרי מכל המציאות. אלון, אמרו לך שאתה ממש דביל?
בדיוק לפני שזה קרה.
אולי זה רומז משהו.
רגע. אז זה לא הן. אתם יודעים מה בא עכשיו. נכון? שתי חמודות מאוד. לא, היא כן. המון לא שמים לב. המון לא שמים לב.