אוי ואבוי, אוייייי חטפו את איתן, מה נעשה?! בכל מקרה...
אתה! שוב פעם. אתה מבהיל בילט אין. למה הוא עושה מבטא מאוד מסכן? אה, עדי מפחיד! עדי החתיך מפחיד! אתה לא מפחיד עם הקול שלך והיצורים שלך והציידי ערפדים שלך! לא! רגע, גם בפיג'מות הוא היה הומלס. ובסוף הוא דפק את גרי. למה הוא חייב להיות מפחיד גם כהומלס? לא נכון! דן בפלמ"ח ובנו בכלל בבית אהרון. אז זה מה שהוא עשה לפני הבאר...
אמה, למה ללחוץ?
הם שמו עליה מסכה ורק אז את השק? אוקיי. קצת כמו החטיפה של לוק. מי אתה? מי את? מי כולכם?! לא את, נועם, את מהממת. אני סומך עליה. דריה, זה לא אשמורת פה. כאן לא חוטפים אנשים ככה סתם. תירגעי.
מלשן, מלשן. שאולי המעצבן הזה. איתן נעלם, ביג דיל. אמה לא משחררת חקירות. כן, לולי. היא מפחידה גם כן. מה?! אלון, מה זה "אמה לא יכולה לפרוץ למקומות"?! כמה תל אביבי נהיית?! זה נעלמים פה! ואגב, החולצה הזאת הרבה יותר טובה לאלון. חולצות פשוטות, צבעים רכים. או, כן, זה לא אשמורת פה. אמה, פה בתל אביב זה לא אשמורת ויש משטרה שעובדת! אוקיי, אולי לא ממש כי זה עובר במשפחה.
זה לא בסדר. זה לא בריא. איך זה יכול להיות שהם בשתי הסדרות?! היא מבריזה מטבעה, לא ידעת? בטח התקף סוכרת. לפטופ. כאן יש סודות. סיסמה... חיבוק? תמר! מה זה הכישרון הזה! משתלם לעבוד עם אלון, אני מבין. אבל אל תדאגו, אם המחשב לא נפתח, אתם יודעים למי לפנות! לא, לא ליאניב החנון. לביל צופן. יובל סגל. הוא חותם על הסכמים מפוקפקים מאוד עם אנשים.
עידו באמת נהיה מזוכיסט. אבל זה באמת קשה לשמוע את אמה מדברת על איתן. העסק הכושל שלך? אולי תעשה המבורגריה. מה אתה אוהב, אלון? ומה קרה לך? אולי נעשה דוכן לאלון? בסדר, אז שישלים הכנסה כסוחר סמים כמו תמיד.
אני סומך עליה. היא מהממת. מאוד. איתן ארליך? שם דבילי. כן, באשמורת כולם מוכרים למשטרה. אלימות? פנימיה? נעלם? ואפילו לא נחטף? מה זה, שוב ג'וקי? אלדד ארליך? מה זה ה... רגע, מה זה לא מודאגים?! זה תל אביב פה, לא אשמורת, באשמורת אנשים יוצאים ונעלמים וחוזרים, זאת תיירות פנים שלהם. אז רגע, זה אורי שוב פעם? אוטו נתקע וחוטפים? מה זה הטמטום הזה, מי כתב את ה... אה, כן. ברור, גברת שוטרת נחמדה. ברור.
כן, דריה גדלה באשמורת, זה לא בדיוק... לפחות נועם מספרת לה מיוזמתה. אין סודות חוץ מהעובדה שהיא צריכה להיעלם לפעמים ולהנהיג את הכדברות. וזה לא כפר קטן בצפון, זה מושב! כפר זה כדיתא. יהיו קורבנות, אני אוהב את המשפט הזה. הם לא כאלו מגניבים החבר'ה. זה כאילו נועם היא יפהפייה שמקיפה את עצמה בהמון חנונים.
דרוש אדם הרפתקן בעל כושר ביטוי גבוה? אתה דפוק? ניסיון במה? מה המודעה? יש משהו ממש מטורף. מה זה? למה?
תפסיק לנסות להסתיר את המבטא שלך! מר ריף! מטע בצפון. בנוביה. אני לא אוהב שהוא מסתיר את המבטא שלו. אני לא אוהב גולשים. אני די מתעב גולשים פרט לזוג ספציפי. וההוא מטרידן ואני לא מבין מה הקשר של העלילה הזאת לעניין. חבר'ה, אמרנו כבר- לא צריך לעצור את העלילה ולהגיד שתמר חמודה. כולנו יודעים את זה. אז למה העלילה הייתה טובה? למה שני בחורים רבים על תמר? ולמה אלון לא מציע לה ניסויים?
עונה 1, אלון, עונה 1. מסיבת פורים זה ממש נחמד. כשנקשרתם. אמה לא ידעה מזה? זה מוזר לי. ברור שהוא לא סתם נעלם. הם לא נעלמים. כן, אמרתי ג'וקי! ואורי! צריך להקשיב לאמה. באמת בכל השיחות זה רק "אמה! אלון!". אבל מול מי לולי מתמודדת, לא הבנתי?
עידו, לא כדאי לך, בפעם הקודמת שהוא ניסה לעזור לעסק זה היה לגרי מההמבורגרי. והוא דפק אותו. מאוד. גם מגרי הוא ביקש כוס מים!!!!!!!!!!!!! אני נשבע לכם, זה מסביר את כל ההיעלמות של אבא של בנו. חוץ מהתקופה שלו כצייד ערפדים. זה פחות מסתדר. אני שמעתי על ריטה. שמעתי המון על ריטה. היא מדהימה. אבל לאן כל זה מגיע? לאן הוא חותר? יש לו מטרה. רגע, הבת שלך זה... ממתי הבת שלך... למה הבת של... מה קורה פה?
גב זקוף! כולם גב זקוף! אה, סליחה. אנחנו לא באמת קונים את זה, כן? ברור לכולנו שנכות מזויפת הולכת במשפחה, כן? תזכרו את זה! זה תמיד הולך במשפחה! ואגב, אני רק מזכיר שהיא גם די דפקה את נופר סלמאן לאחרונה ביורשת. ובוויקי ואני היא ניהלה את הלשכה של מגי בצורה די לא טובה. ובית האומנה של יונתן. ו... יש לי תמונה איתה. היא מוזרה. בכלל נעלמים בזמן האחרון מאוד גורמת לי להבין דברים ולהבין שבאמת התיאוריה שלנו שדמויות משנות שמות זאת תיאוריה נכונה. זה כבר מחזק את התיאוריה שלנו על ספיר מהיורשת. לולי מיליטנטית. באמת מה עם הקבוצה? מה עם דריה? אני לא יודע אם היא טובה או לא. ותזכרו- גב זקוף!
אבל למה הגלגלון? אם אביה מלכה הייתה תופסת אותי אז היה לי ממש טוב. ממש ממש טוב. אבל הם ילדותיים. הנה רעיון, אלון! למה כל הסדרות על מסכות? אני יודע מה אני אעשה... אני אחזיר את פינת הראפ שלי! ואני אפגיש מלא דמויות לקרב ראפ! אלון, ממתי נהיית חזק?! בוא'נה, אתם יותר מהירים מזיגי.
שמתם לב שירון הוחזר לקרדיטים?