למה ריטה לא מראיינת אותם? בקיצור, אני אכתוב פה הכול...
תגידו, צריך את השקופית הזאת גם בפרקי הלקט?
אגב "לאנשים יש אינטרס שתצפו במה שאתם צופים"- זה שדוד של שירה הוא החתן של נוני מוזס, וזה אומר שלנוני מוזס יש שליטה בהמון דברים, כולל לאישה, כולל YNET, כולל ADD ורוב הסדרות שאנחנו צופים בהן- זה לא אומר כלום?! אולי נגלה שלאביגדור ליכטנשטיין יש צוואה, או שלשירה יש צוואה, ואז לפחות עסקי השיער והאיפור לא יפלו ברשותו. וזה שהיישוב לא יורד מהכותרות- זאת לא סיבה לפרק אותו?! והפעם זה לא אשמורת בכלל. ומי מראיינת אותן בכלל? היא חסרת כריזמה ממש. ואגב... אחרי כל כך הרבה ריאיונות... לא קיבלנו תשובה לשאלה האמיתית... השאלה המטרידה... מה שם המשפחה של דריה?! מה?!
בעצם הבנתי מהסצנות כאן שאיתן מיותר לגמרי.
חשוב לציין בשידור ששירה ביקשה להיחטף. בואו! הבחורה לא נחטפה שנים! מגיע לה, לא? מגיע לה! עזבו את ההיעלמות של שירה (אני לא מאמין שכתבתי את צירוף המילים האלה). אקטיביסטים, דריה! נכון! הם לא אנרכיסטים, אם הם מצביעים בבחירות הם לא אנרכיסטים! ריבונו של עולם, קצת היגיון.
זה שחטף לעידו את התיק היה אברהם? כי אם כן זה מצחיק.
אבל ספיר מאופרת נפלא...
דברים מוזרים קרו אצלכם בבית. כמו תמיד.
הם חיפשו את "זה". כולם מחפשים את "זה". הטעיה, תמיד הטעיה. המון מתח בין אמה לדריה.
מי ידע שלולי לא נכה... הזוי לגמרי... עם הגב הזקוף שלה...
לפנות אנשים בגלל סכנת גזים ממקום כדי שלא יתקרבו לכסף ששם! גאוני!!!!!!!!!!!!!
בקטע עם הקטטה של ניר והשוטרים- אביב נתנה פרצוף אייקוני.
בואו נחזור לאל(ו)מה שנעדרת. מי עוד נעדר? אה... רגע, שני חברים?! את שכחת ש... ההיא נחטפה, לא? לא? אני בטוח שהייתה עוד אחת...
אבל למה שיקמה עבדה עם גושן?! אוקיי, היה. שיהיה.
ואז אני מגיע לחלק 2:
שירן גינסברג- מראיינת, כמובן מיוצגת ב-ADD (זאת קונספירציה אמיתית, חברים, למרות שהכסף הולך לכיסה של שירה לוי אז יש כאן גם מטרות אציליות) ולא שיחקה הרבה.
יאללה, אמה ודריה, שחררו את האולפן כבר! כן, כי זה מה שהחשיד את לולי. זה! לא, חס וחלילה, שזאת לולי והיא לא באמת נכה.
רגע היסטורי עם אמה- פרוטוקול שטרן. אברהם ראש הקבוצה בכלל בכלל לא זדוני. מאוד אהבתי שדריה עוד מגנה על הקבוצה.
דריה מדייקת בעובדות הצודקות. דרמות תמיד מתנקזות ליום אחד.
תגידו, את המצביעים של לולי עמותות מביאות באוטובוסים מונגשים?
ממש במקרה. זה ממש מעצבן אותי.
באיזה מקום? תגידו לי איפה הייתה הבאר הזאת!!!!!!!!! אני חייב לדעת!!!!!!!!!
לא הייתן מטומטמות, דריה. מי חשב ששירה נחטפה בכלל?! בחייכן. הבחורה לא נכלאת אף פעם. אגב, מצחיק אותי שיש דמות בשם נועם ושחקנית בשם נועם. אני פעם שאלתי את שני קליין אם זה שהיא שיחקה במורובוט ולמאיה ורטהיימר קראו "שני" לא בלבל ביניהן. עכשיו, הבמאים קוראים בשם של הדמות לשחקן, אז כן.
אוף, אמה, די לרדת על אברהם. האיש גם ככה מסכן.
הקטע של התקשורת כאן מאוד מלמד. מסכנה ריטה. והכיף של ניר ושיקמה.
גושן לא ירה בה, להד"מ. הכול בזכות נועם! נועם תמיד מצילה גיבורות מלמות!
משהו אישי? הריאיונות כאן ממש מוזרים. אני ידעתי שאפשר לסמוך עליה. תמיד. כמה זה יוצא לכל המדינה? כמה בצ'ק? מה הלאה, באמת? בטח, בסדר. עד הפעם הבאה...
וכמובן- איך אפשר בלי קרדיטים שמספרים על מעללי הדמויות לאחר סיום הסדרה? בסדר, אז רועי עשה "איפה נראה אותם", אבל את מי מעניינים השחקנים?
איפה הם היום?
אמה- לאחר תקופת התפקרות קצרה, הבינה אמה שחיים בלי טבלה זה מבאס. היא חזרה לשמה הקודם- אלינור וקסלר- והפכה את הטוסטר למתחרה בסניף של המילקשייק והנונה ביחד. לאחר תחרות עזה של חמש דקות שלמות, השתגעו שני הבעלים, אחת פנתה לאילת לסנתז וירוס, והשני החליט להתקבל לסוכנות להגנת הסביבה ולפשוע שם, כשאמה הפכה למעצמת מילקשייק.
עידו- עידו פצח בקריירת שירה נהדרת והוציא שיר עם בר צברי ונופר סלמאן. עידו גורש בבושת פנים מהחברה של ספיר האמרגנית, לאחר שהסתבר שמעריצים (שיר) לא הבינו את הקליפ שלו ושל נופר, וגם בגלל שבקליפ הוא היה בלי חולצה ובחורות התעלפו.
דריה- דריה הוציאה ליין חולצות משובצות. באותו הזמן היא הודיעה על כניסתה לפוליטיקה, ואת מה שהיא עשתה באשמורת היא התחילה לעשות גם בכנסת. אחרי שנה, נגמרו המועמדים ברשימת הליכוד לאחר שכולם התפטרו על השחיתות שהיא חשפה אצלם, ולראשונה בישראל מפלגה נמחקה בעודה בחיים.
נועם- פנתה לגור עם דריה בקיבוץ. מדי פעם היא נעלמת לעוד פעילויות מסוכנות, אבל בדרך כלל מספיקה להציל את העולם ולחזור לארוחת הערב. לאחרונה דריה הגישה הצעת חוק להפוך אותה למלכת ישראל, הצעה שתעבור ברוב מוחץ. בנוסף, ביקשה מאחותה, ח"כית מותק מרדכי, לעזור לדריה בחשיפת השחיתויות.
אלון- נפל ונכנס לכלא בצורה מהירה. שילוב בין החקירות של ריטה ואסיה לצד מעט עדויות שנגבו מתמר חשפו את רשת הסמים של אלון, ואימפריית הסמים המשגשגת שלו נפלה, כשרבבות אנשים (כולל אבל לא רק: חברת הכנסת מותק מרדכי, אהרון הנגר החאפר, אביר זגורי, רועי רביב ושרון לביא) התחילו להעיד על יכולותיו לייצר סמים מסודה לשתייה.
תמר- המשיכה להשתלט על כל הסדרות ולכתוב עוד המון פרקים נהדרים לפלמ"ח. בשלב מסוים נכנסה לעימות עם דנה פריד- שגם היא ניסתה לקחת את כתר מלכת הסדרות אבל עם כמה סדרות ברצף ולא המון סדרות ביחד. לבסוף הפכה למבקרת טלוויזיה והביקורות שלה על חתונה ממבט ראשון זכו לסדרת בת משלהן, שאותה כמובן היא כותבת.
שירה- ניסתה לשחזר את תהילת העבר ולספר לכולם על החטיפה שלה. לצערה, באשמורת אף אחד כבר לא קנה את הסיפור שלה וגם ככה הוא החוויר בהשוואה לסיפורים של אחרים. כתוצאה מכך הפעילה את כוחות ההיעלמות שלה ונעלמה לה בשקט, אבל שמועות אומרות שהיא משוטטת ברשת ומנסה לכתוב פוסטים שמזמינים אנשים תמימים לנסות את העונה הרביעית של השמינייה.
שאולי- היותו בשתי סדרות בו זמנית אך לא חזק נפשית כמו תמר הוביל ליציאה של שאולי מדעתו. לאחרונה הוא נצפה בניו יורק והוא מחפש את דניאלה שם באופן אובססיבי, ושואל את עצמו שוב ושוב "אבל מה יצא לי מהעלילה עם אמה?".
איתן- לאחר שנמאס לו שלא שמים לב אליו, שהוא מיותר ושאפילו נועה קירל עשתה ממנו קופה כשטענה שאין לה אקסים, הוא ברח ליישוב בגליל. ביישוב גילה איתן שחיתויות לרוב והתחיל לחשוף אותן, תוך כדי שהוא מגייס חבורת צעירים מקומיים כדי לנסות להפיל את בעלי העניין. לצערו של איתן, אף רשת טלוויזיה לא משדרת את זה בטענה שזה מופרך.
אל(ו)מה- נחשף לאחרונה שבמגע שלה יש איכויות מרפאות ושחיבוק שלה יכול לעצור את הקורונה. היא התחילה לפצוח בקריירה כמחבקת, מרצה ומטיפה לטבעונות. מפעם לפעם היא מגיעה לדוקטור פיקה איתן כדי לעבור מחקרים על החיבוק שלה ויכולותיו המרפאות, אבל המחקר נעצר בגלל שפיקה מסרבת בתוקף לבדוק את זה על עצמה כי היא מתנגדת לחיבוקים מאידיאולוגיה.
ריף- לא הצליח להחזיק מערכת יחסים עם תמר לאחר שהסתבר שלא כל פלמ"חניקית שיוצאת עם ערבי זה עניין לחדשות. הוא מחפש עוד בנות של פוליטיקאים יהודים מהימין כדי לצאת איתן, ולאחרונה הוא ממש התחבר עם הבת של איתמר בן-גביר. הוא מתכנן לצאת עם זה בדיוק במהדורה של גאולה אבן, כך שהוא ישפיל את אלונה ויראה לה מה זה כוח פיקודי אמיתי.
דין- חזר בבושת פנים ללא המזוודה אל 1947, חזרה אל שורות חבריו באצ"ל. לאחרונה נצפה כשהוא לקח את שרה לאנגליה ועל המעללים שלו דווקא כן תוכלו לשמוע, אבל הכול תלוי מתי יסיימו לכתוב את העונה.
ריטה- לאחר סיום המשימה והפלת סוחר הסמים המסוכן אלון, חזרה ריטה לזהות האמיתית שלה- מורג השוטרת. היא המשיכה לחקור פשעים ועוונות, שמרה מרחוק גם על שי סורקין שהיא הבת של השותף שלה, ולאחרונה היא התקבלה לסוכנות אק"ו. גם על המעללים שלה תוכלו לשמוע, ממש בקרוב, כי הפעם היא תנסה לעצור רעידות אדמה עם שותפתה.
אבינועם גושן- התקבל למקום 61 ברשימת הליכוד. התפטר אחרי חמש דקות כי דריה חשפה אותו, בעזרת מותק מרדכי ובעזרת חבר משותף בשם איתי/לוק/ליטמן- שחשף על המעללים שלו.
לולי- איבדה את התפקיד שלה כמנהלת בית אומנה מכובדת, וגם גור התנתק ממנה ברגע ששמע שהיא ניסתה להעתיק ממנו בלי לתת לו קרדיט. בכלא, היא מתכננת נקמה על נועה קירל ועל כל חברי נעלמים, ולאחרונה היא יצאה משם כשנחשף שהיא בעצם האימא האובדת של נופר סלמאן. היום היא עושה בוחטות ממנה ומהשירים שלה, ומתקליטים של זהרה.
אברהם- הבטיח שלא יעזוב את ריטה לעולם. למחרת בבוקר עזב אותה כי גילה שהרעל במפעלים של גושן דבק בצמיד של מימיר, ונסע מיד לחלץ את הבן שלו, בנו, לאחר שנטש אותו בצורה כואבת כשזה נולד, מחוסר יכולת לעמוד לצד פלא הבריאה שהוא נועה קולר. גם דן מנסה ללכת אחריו ולהתחנן שהוא גם בן של המשפחה, אבל הוא נשלח למצפה רמון לגור עם מירב גרובר.
ניר- נזרק מהניידת והוטבע במזח של תל אביב. פיתח קריירה שנייה כספוג ים, והיום עובד במסעדת המבורגרים. נראה שדי טוב לו.
שיקמה ואלישר- אלישר "הסיע" את שיקמה לתחנת המשטרה אבל בעצם השתמש בניידת כדי לחמוק איתה ליאכטה ולנסוע איתה לקפריסין. איתם הם לקחו את שיר. שיר זוארץ, כמובן, ששיקמה התאהבה בה בצילומים של זיגי ורצתה אותה אבל בלי מירי בוהדנה ובלי אמיתי שסתם עצבן אותה והיא תקעה בו טייזר כמה פעמים כי סירב להוראות בימוי. בנוסף הם מחכים לרבנית מרים שתבוא ביאכטה, והם גרים על אי.
יאניב החנון- עשה סדרה על חנון על שעוזר לחבריו שעוברים הרפתקאות, וזכה לתהילת עולם. הוא עובד מהבית היום ויש לו שלושה ילדים, אישה דוגמנית על וכלב שיודע למחוא כפיים כשמבקשים.