נעלמים 4 - טריילר

Roei152

Well-known member
מנהל
נקודות
תמר מתענינית בגלישה ושם היא פוגשת את אמיר חורי
איתן (ברק שמיר) מפריע לאמה ועידו ... לפי צילומים ששלא מופיעים כאן , הוא אמור להיות בסוף עם שירה בזוגיות סטייל איתי חדשה
שאולי מתגבר על דניאלה עם יובל גונן המהממת - יוסי מאשר?
עידו אינטמי מדי עם ריטה (רעות אלוש)
הלהטביות בטין ניק עולה שלב שהם לא מפחדים להראות התחלה של נשיקה גאה שניה של נועם (אביה מלכה המהמממת ) ודריה ...
שאולי מצלם משהו , ואיש עם מסכה אומר משהו שאני לא שומע בתור לק"ש ..
לאחר Aשלא הצליחה באשמורת , אנשי המסכה חוןטפים את שירה שרכונה מעל אינסטלטור מחוסר הכרה ..
כולם בכספת ..
מרדפים ואקשן ...

YossihNew

Well-known member
ליוסי ממש לא אכפת ששאולי יתגבר על דניאלה, אם תהיה בעיה נגיד שהעונה לא קאנונית.

אלון לבוש בחולצה מזעזעת.

תמר לא תיפול לנסיך הנובי. הוא אפילו לא יכול למשול בנוביה בלי עזרה של האקסית החיה הפוליטית שלו. אבא של האקסית שלו תכנן את תרגיל המאה בפוליטיקה, אתה בא אליי עם נסיך נוביה...

אבל היי, יובל גונן מהממת. רק נקווה שהיא לא תנסה לשחק רעה. כי היא לא יכולה. זאת יובל. היא מלאך.

עליתי על משהו. ריטה ונועם ושירלי מתאג"ד וכולן- זאת בכלל מורג השוטרת מבלקספייס (שבאה לחקור את אלון על ענייני הסמים שהוא מפיץ בקלות, וגם חקרה את נועם על אחותה הפלגא והמסכות). זה גם יסדר לנו איך רעות עושה מבצע סודי בספיידרז במסגרת סוכנות אק"ו.

ודריה יוזמת את הנשיקה, שכחת. שזה מעניין. אני חזיתי מזמן שדריה לסבית! אני ויונתן. עכשיו נועם ודריה, תתאחדו עם ריטה ועלמה וניצור את מועדון נפגעות ירון בן הרוש הרשמי. בהנהגה מרחוק של שירה האהיבה.

האיש (שזה בטח איתן) אמר "יש לי רק דבר אחד שאני רוצה לשאול אתכם- טוב לכם?" (וגם זה מה שהופיע בקוד ששאולי סרק).

אז שירה נחטפה בתל אביב. ביג דיל! באשמורת חוטפים את כולם והיא לא נחטפה! אפילו במקום שחוטפים את כולם לא חוטפים אותה!​

YossihNew

Well-known member
עלמה... או אלמה... יובל גונן.

ואין לי בעיה עם יובל. בוא, הבחורה מהממת.

למעלה