סופסוף עידו שומע
הרוני הזאת... נו, רוני, בחייך. האריק הזה! אני לא מאמין! בוגד ולא נהג טוב! וגם רוני מתחזה למישהי מהתחנה!

חשוב להזכיר שתמר יודעת שלפעמים פיזנטי בוגד בחברים... אבא שלה, למשל... אבל הסתרת את פיזנטי, תמר. לא יפה, אמה! לא יפה! ככה לעשות לתמר?! לא יפה.

מהירים המשטרה באשמורת. אל תדאג, עידו, כולם נחלצים מתאונות באשמורת. שאל את תמר. "משורר", "יוגה", "כתם"... איך בני, גדעון ורוגל נקראים? "ראש"? "כוויות"? "שגיא"?

האורי הזה, לא מבין אותו. לא אמרה. לא התנשקה. לא עושה. איך בכדורסל הוא יודע אבל בחיים לא? אוי, גם אתה? איך אתה נקרא בטלפון, אגב? טוב, הוא חנון. הוא בקושי ראה בחורה מימיו.

לא, המשטרה הזאת באשמורת... מוסדות הציבור האלה... מה אתה אומר. פשוט הזוי. ובינתיים בתחנה לא שולחים שוטרים. את, רוני. את. בטח לדניאלה יש עותק, היא לא כזאת טיפשה.

אז מה הם עשו פה? המסעדניות האלה! מעצבנות! 70, מה? מספר טיפולוגי, אני חושב. אז למה את מספרת על דלק? איזה טמטום.

את ניצחת את סיקי. סיקי לא קיימת. אה! אני מכיר! שיט!!!!!!!!! הסימנים!!!!!!!!!!!!! ה... פאק!!!!!!!!!!! זה לפי השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מה?! מה הם הסתירו?! אני חושב שצריך לפטר את כרמלה. אגב, גדעון זה התום של כרמלה. עוד פעם משקר את, דריה?

דניאלה לא כועסת? זה מוזר... טוב, אולי הגיוני. טוב, חברות של החיים. משהו במפוחית נשמע לי מוכר, כאילו דיברו על זה בעונה הראשונה.

אז למה חזרת עכשיו? כל אחד לא יודע משהו ומסתיר רק קצת. כל אשמורת למדה ממירה שוורץ...

אחלה עימותים בין אמה לשאר... היי, גם תמר אמרה להאמין לה! כן, אמה. יופי.

מאיפה אתה מדבר? אבל למה אוריה הסתיר הכול? טוב, מלאכי לא רוצח.

למה לאורי?! למה?!

לא הכי טובה בזה. זוכרים מה קרה בפעם שעברה ששלחתם מישהי למשימת ציתות? כן, קרה משהו כזה. ומה את מנסה לעשות, כרמלה? תביאו לה עוגה! תביאו לה עוגה!!!!!!!! גדעון מפחיד.

אתה קצת נראה כמו... פדו... כן, אבל ידענו.

לא, לא לחייך, אורי. כן, זאת שדיווחת לה כרגע.

שוב חוטפים אותה! ואת שירה בכלל לא!!!!!