נעלמים 3- שבוע 9

פרק 140

אז מה רוני וביאליק יעשו?
&nbsp
מה כתוב על העמודים?
&nbsp
איפה אוריה?
&nbsp
ומה מוחבא מתחת לאדמה?!

הלוואי שגם אצלנו היה יוני

מי שמנצח, אנחנו מפסידים. אמרתי לשיר שהם תכננו את הביוב. הוא לא שקופית. זה באמת מפתיע. עידו, קח את הזמן. ביאליק הופך ליותר מדי קומי. לפחות את רוני אפשר לשנוא בכיף. אתם לא עושים דברים נכונים לאחרונה. אולי היא כתבה איתי?
&nbsp
שאולי הוא השני. אז כרמלה יודעת... יפה. לך תדע, אולי תמר ושאולי מחפשים אוצר בריטי. אז אפילו הם לא יודעים איפה... הפרדה של מה? למה אתם צריכים כימאית כמו עדי?! מיקומים של מה?! מסיבות... כן... כמו שידעתי... אין תאונות במפעל הזה.
&nbsp
לפני שנייה לא הרגשת... יש סיבה שאף אחד לא אמר את השם של רוגל בקרב הרעים. אגב, ראינו את כף היד שלו?
&nbsp
צריך לפטר את כרמלה. הבחורה יודעת יותר מדי על חטיפות ועניינים, ולא טובה בלהעסיק אנשים. סיכום יפה, אמה. חלק, עידו. בואי, דריה, גם את עזרת לאיש הרע... וגם היית מטומטמת עם הבוגד בקיבוץ. תמר תמיד הייתה חכמה.
&nbsp
יש שם שמות מוזרים. כתם... כן, זה קצת דבילי.
&nbsp
קצין! לא, לא משנה.
&nbsp
איזה הזוי זה הגרסה שלהם. מי בתפקיד של אמה?
&nbsp
אז עומק?
&nbsp
אז לא ולא.
&nbsp
הנה העימות מגיע. חיכיתי לזה. בוא, עידו, אתה מכיר את איך שעושים את זה בטלפונים.
&nbsp
לא טוב, אלישר. לא טוב. שאני אבין, למה להורים של דניאלה קוראים טלי ואורן? זה סתם דבילי. אין כאלה דברים במציאות... טוב, יש, טלי נשואה לאורן יעקובי שכתב את התחנה ופלאשבק. אז גם הם טלי ואורן... אבל טלי חברה ומותר לה! ולזה חיכיתי, אגב.
&nbsp
כן, הוא מכיר את סבתא שלה כמו כל המחזור הזה. תשמעו, חבר'ה, בואו. מדברים כאן הבחור שהתאהב באופנוענית והבחורה שחיקתה את האופנוענית וגם התאהבה בבוגד בקיבוץ. אז... יופי, דריה. את הנאיבית. זה ברור שזאת עונה אחרונה, אז לא בסדר שעושים עוד עונה... לאן עוד אפשר לקחת את זה?
&nbsp
חיכיתי לעימות הזה. אגב, אוריה הוא רבין של אשמורת. זאת תיאוריית הקשר. באמת למה התפטרת? ממתי אתה יודע? אלישר, בוא, אתם אשמורת. אתם לא מתנהלים לפי הנהלים.
&nbsp
לך מוכרים סיפורים! הם דאגו כי אתה היית מאוהב בג'ינג'ית העקומה. רגע, מה הדבר השני שעדכנת...? לפני שתכניס את בני לכלא, אתה יכול לחבק אותו?
&nbsp
גם לך אנחנו לא מאמינים!
&nbsp
זאת תמיד בעיה כשלא עושים את זה במשרד.
&nbsp
וזה שהיא מכרה לך ליין מסיבות כדי להסוות קידוחים, זה בסדר?
&nbsp
כן, טל הראה את הסצנה הזאת... ברור.
&nbsp
זה קשור לצנטריפוגות. אבל מה רוני עושה שם?

שיר m

Well-known member
אהההה

זה יקרה? זה יקרה? הוא יתפוס את רוני? זה יקרה?
&nbsp
שירה

&nbsp
דריה ועידו מול אמה... חזק.
&nbsp
אריק ודניאלה משתפים פעולה... לא שהבנתי איך אריק עושה מה שבא לו אבל בסדר
&nbsp
לא סומכת על יהונתן.
&nbsp
יאללה עידו! שלא תספר לך סיפורים הרוני הזאת! אף אחד לא נעל אותה שם! תפוס אותה!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק של אוישיים
אויש דניאלה למה לא עשית עותק שני לקלטת ..
אויש אמה , כתם זה שם מחשיד מאוד , אי אפשר היה לקרוא לפיזונטי בשם אחר?
אויש דריה ועידו אתם לא מאמינים לאמה שזאת האמת?
אויש עידו אתה כ"כ תמים...
&nbsp

פרק 141

אז מה רוני עושה בצריף?
&nbsp
איך כרמלה תגיב למידע של שירה?
&nbsp
איך כולם יתייחסו לאמה?
&nbsp
והאם אוריה חי?

סופסוף עידו שומע

הרוני הזאת... נו, רוני, בחייך. האריק הזה! אני לא מאמין! בוגד ולא נהג טוב! וגם רוני מתחזה למישהי מהתחנה!
&nbsp
חשוב להזכיר שתמר יודעת שלפעמים פיזנטי בוגד בחברים... אבא שלה, למשל... אבל הסתרת את פיזנטי, תמר. לא יפה, אמה! לא יפה! ככה לעשות לתמר?! לא יפה.
&nbsp
מהירים המשטרה באשמורת. אל תדאג, עידו, כולם נחלצים מתאונות באשמורת. שאל את תמר. "משורר", "יוגה", "כתם"... איך בני, גדעון ורוגל נקראים? "ראש"? "כוויות"? "שגיא"?
&nbsp
האורי הזה, לא מבין אותו. לא אמרה. לא התנשקה. לא עושה. איך בכדורסל הוא יודע אבל בחיים לא? אוי, גם אתה? איך אתה נקרא בטלפון, אגב? טוב, הוא חנון. הוא בקושי ראה בחורה מימיו.
&nbsp
לא, המשטרה הזאת באשמורת... מוסדות הציבור האלה... מה אתה אומר. פשוט הזוי. ובינתיים בתחנה לא שולחים שוטרים. את, רוני. את. בטח לדניאלה יש עותק, היא לא כזאת טיפשה.
&nbsp
אז מה הם עשו פה? המסעדניות האלה! מעצבנות! 70, מה? מספר טיפולוגי, אני חושב. אז למה את מספרת על דלק? איזה טמטום.
&nbsp
את ניצחת את סיקי. סיקי לא קיימת. אה! אני מכיר! שיט!!!!!!!!! הסימנים!!!!!!!!!!!!! ה... פאק!!!!!!!!!!! זה לפי השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מה?! מה הם הסתירו?! אני חושב שצריך לפטר את כרמלה. אגב, גדעון זה התום של כרמלה. עוד פעם משקר את, דריה?
&nbsp
דניאלה לא כועסת? זה מוזר... טוב, אולי הגיוני. טוב, חברות של החיים. משהו במפוחית נשמע לי מוכר, כאילו דיברו על זה בעונה הראשונה.
&nbsp
אז למה חזרת עכשיו? כל אחד לא יודע משהו ומסתיר רק קצת. כל אשמורת למדה ממירה שוורץ...
&nbsp
אחלה עימותים בין אמה לשאר... היי, גם תמר אמרה להאמין לה! כן, אמה. יופי.
&nbsp
מאיפה אתה מדבר? אבל למה אוריה הסתיר הכול? טוב, מלאכי לא רוצח.
&nbsp
למה לאורי?! למה?!
&nbsp
לא הכי טובה בזה. זוכרים מה קרה בפעם שעברה ששלחתם מישהי למשימת ציתות? כן, קרה משהו כזה. ומה את מנסה לעשות, כרמלה? תביאו לה עוגה! תביאו לה עוגה!!!!!!!! גדעון מפחיד.
&nbsp
אתה קצת נראה כמו... פדו... כן, אבל ידענו.
&nbsp
לא, לא לחייך, אורי. כן, זאת שדיווחת לה כרגע.
&nbsp
שוב חוטפים אותה! ואת שירה בכלל לא!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
די אין לי כוח כבר לעונה הזאת
עונה יותר מדי מסחררת, אני כבר רוצה לדעת הכל עליה ..

שיר m

Well-known member
אז כאילו

רוצים בכוח שאמה תודה שהיא טעתה? שהיא לא צודקת? שאמה לא יודעת הכל? שאמה נופלת בפח? שאמה לא הכי חכמה מכולם? בכוח שהיא תודה בזה? בסדר. הנה זה בא.
&nbsp
אז פיזנטי אבא של נגה. והוא גם לא רוצח. האח הידד.
&nbsp
מחכה לרגע העימות של עידו ורוני. מחכה לזה בכליון עיניים.
&nbsp
כיף לראות שדריה חזרה לעצמה.
&nbsp
כרמלה לא יודעת לשקר אבל טיפשה היא לא! וגם יש לה הומור של מנהלות

&nbsp
אנחנו אמורים לזכור את המפוחית להמשך או שזה סתם סיפור מרגש?

למעלה