נעלמים 3- שבוע 8

פרק 135

אז מה יש בתוך החול?
&nbsp
איך הבית של נגה קשור לכל הבעיות של יונתן?
&nbsp
אם אימא של שירה לקחה חופש, איך היא מתה בתאונה במפעל?
&nbsp
ואיך החבורה תצליח להתחמק מביאליק שבחוץ?! יש בחוץ רוצח!!!!!!

להיזהר מהתריסים!

אני לא אוהב את זה שהילדים נצורים והטלפונים ממוסכים.
&nbsp
ובעיקר שאתם עסוקים בסתם דברים! ולא, שיר, הוא לא בוגד. סתם אדם מאוד מוזר.
&nbsp
למה לא נעלת?! אאוץ', ממש לא נעים. באמת רותח. שקט, שאולי.
&nbsp
אוי ואבוי, סיוע. למרות שזה לא נראה הרבה.
&nbsp
חייבים להוציא מידע. באמת, כיתה ב'? יניב יגמור בכלא אבל לאף אחד לא אכפת. עידו אמור לדעת קצת על רדיו.
&nbsp
כמה מפתיע, גם אתה היית מעורב בעניין של בני. ואגב, אם ב-2006 היית בן תשע, אז עכשיו אתה בן... עשרים ושתיים? זה רוגל...
&nbsp
מזמן לא היינו בחדרים שלהם. עידו תמיד יודע להרגיע את הבחור החכם. גם אני מתחבר לשאלה של אלון.
&nbsp
והיום בתכניתנו "אשמורת, עשה זאת בעצמך", לא נלמד על הכנת סמים אלא על הטעיית פושעים. לא, אלון, לא שמעתי את זה לא ממך ולא מהוגו ובטח לא ממתי. אמרתי לכם...
&nbsp
הוא מדבר עם מישהו שממש דומה לשגיא ברייטנר. רוני, למה את תמיד מתערבת?! לא, לא לתת לה! לא לתת לה! לא!
&nbsp
והנה השנייה באה. אבל איזה חומר?
&nbsp
אאוץ'.
&nbsp
נמסטה לכם. לי-אור, את מוזרה. מבצע מוזר. בהחלט נדבקת.
&nbsp
יפה. אז יש השתלטות. יונק דבש יותר מביך. מה אתה אומר?! אלון...
&nbsp
לא טוב. בכלל לא. רוצו!!!!!!!!
&nbsp
נגה, את חייבת להפסיק להגיע ככה. בטח, לחפש. שאולי, אתה מטומטם. עידו, תראה לכם איך עובדים... תודה רבה. למרות שזה קצת גזעני. אה, לא עובד.
&nbsp
הרחפן! נגה לא קשורה. לא טוב, הם בטח שומעים... עידו, אתה מפחיד. זה גם הסוד של ירון ארזי.
&nbsp
קסם!
&nbsp
גדעון, אתה קשור לשאולי? מוזר מאוד. סצנה מוזרה. קשה לגייס את דריה.
&nbsp
גם ביאליק צריך לדבר בכינויים. רחוב הנרקיס. מעניין אם בנרקיס יש רחוב אשמורת. כרכר, ביאליק, אני מבקש.
&nbsp
אבל לא נעים לי, הם ניצלו את נגה וזה לא ממש עובד. רוב תודות גם לך.
&nbsp
לפחות רוגל עדיף על השאר...

Roei152

Well-known member
מנהל
מתח גובר
המתח עולנהה והלב דופק.. פרק בנים בלבד .., כמו שהינו מצפים מפרק כזה , האקשן גבוה בפרק הזה ..
\

שיר m

Well-known member
פרק מעולה!

אין על שאולי

igloo2

New member
פרק 135

*פרק שלם בלי אמה? זה חדש
*אני מתחיל לחשוד שרוני היא האופנוענית
חייבת להיות סיבה לזה שעוד לא חשפו אותה וגם גדעון וביאליק תמיד מדברים עליה כ"היא". כולם בטוחים שזו לי מקף אור אבל בטח יש סיבה שזה עוד לא אומת...
*רוני באה עם עצות אחיתופל להמיר את הצילום של יונתן. אין דבר כזה להמיר וידאו ישן ל-HD! אלא אם לצביקה הזה יש אולפן הוליוודי עם תקציב של מיליארדים...
*הצחיק אותי שליאור נדבקה לרצפה ולארון
מעניין אותי איך בסוף היא נחלצה.
*יש להם מעקב נונסטופ על המיקום של ביאליק המאוד-מאוד-מבוקש והם לא חושבים לעדכן בזה את המשטרה? במקום לברוח ממנו לא יותר חכם שיכניסו אותו לבית סוהר ויפטרו ממנו לגמרי?

כן, היא כן

אגב, בלי קשר, תשימו לב איך האופנוענית מדברת בפרק הראשון. גם כשהקול שלה מעוות, אני מזהה את צורת הדיבור של השחקנית.

igloo2

New member
בהתחלה הייתי בטוח שזו לי אור

שתיאמה ביחד עם רוני שהיא תחכה לעידו פצועה והוא בדיוק ימצא אותה. רוני תמיד נתפסה לי נמוכה יותר... וגם המהירות שבה היא לכאורה זרקה את האופנוע איפשהו והורידה את הבגדים, הפיאה והקסדה קצת לא ריאלית. אולי יש שתי אופנועניות כמו בצעקה?

מעניין מה שכתבת לגבי הקול, אני אראה שוב ואנסה לשים לב

igloo2

New member
חזרתי לפרק הראשון ו...

היא באמת לגמרי נשמעת כמו רוני, ופתאום שמתי לב שיש שיער שחור קצר מבצבץ מהקסדה... אני בהלם שרק עכשיו שמתי לב לזה

בטח זה היה בכוונה כדי לפזר רמז לצופים חדי העין...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 136
אז מה יקרה עם הקפסולה ? אחרי שרוגל הצליח לגנוב אותה מנגה?
&nbsp

עידו ברטל באמת מצטלם בכיף, שתדעו לכם

הוא דומה קצת לשגיא ברייטנר, אני חושב... כן, רוגל. שיט, נגה! הרסת הכול!
&nbsp
השוטרים המעצבנים האלה. כל מקום הם מגיעים! כן, זה קצת מוזר. וקצת צירוף מקרים.
&nbsp
כן, גם שיר לא מאמינה אבל זה כנראה לא נכון ואלישר בסך הכול עושה תרגיל מבריק. אולי רוגל הפך לעד מדינה? דריה, את מושפעת יותר מדי ממצליח. פעם רק ציירתם פלקטים, לא חפרתם. מעניין מה היה שם ומה הסוד שהוסתר... כן, יש את זה, עידו. ולא, לא הכול. דריה, הבנו. את לא אוהבת אשכוליות. וגם לא אוהבת כרובית. ולא אוהבת מג'דרה. כולנו יודעים. הטעם הקולינרי שלך חשוב מאוד, וחשוב גם שתאכלי כי את נראית רזה והם לא רוצים שתיראי אנורקסית!
&nbsp
הגיע הזמן ששירה תצא מהזולה ותיחטף כבר! ותפסיקי לשוטט עם ליצנים! נכון, שירה, בגלל זה לא חוטפים אותך. שלמה קירט? הם כתבו דולב בתקציר. הם כתבו את השם שלו. מה עובר עליהם בהוט?!
&nbsp
הכול באשמת הילדה המעצבנת הזאת. כן, זה לא כמו הנשיקות שלכם. בטוח, עידו? בטוח שלא... רגע, אז מה אתה מרגיש לנופר סלמאן? ולגאיה? סתם, בצחוק, אתה אחלה גבר.
&nbsp
מעניין מי הציפור הקטנה. אתם לא מבינים, עכשיו אורי משחק עם אמה שבטוחה שהוא בטוח שהיא בטוחה שהוא מאוהב בה! אבל אמה תדע גם מזה, והיא תשחק באורי שיהיה בטוח שהיא בטוחה שהוא בטוח שהיא בטוחה שהוא מאוהב בה! אני כמעט בטוח.

&nbsp
ממתי מתעמתים כל כך מהר? נו, הוא עובד בתוך המשטרה! בנות, לא כל דבר אפשר להסביר! ומה בנוגע לדניאלה, היא צריכה להתעמת איתו באמת כמו פעם. מזכיר לי שבעונה השנייה עידו דיבר על מה שמסתתר מתחת לאדמה כמטאפורה. ועכשיו באמת.
&nbsp
הוא בטוח, היא בטוחה, מישהו כאן בטוח שהוא עובד על השני וזה מעצבן כבר. אם כי זה מעניין שהוא בחר בשיטה הזאת. אמה המומה כי הוא מספר לה, לא בגלל מה שהוא עשה. נו, אורי, מתי במציאות פגשת מישהו ש"התחיל כתכנית אבל בסוף באמת התאהב ב..." רגע... סוכן כפול שהוא בתכל'ס סוכן משולש. העלילה הזאת הופכת ליותר ויותר מוזרה.
&nbsp
התגעגעתי, תמר!!!!!!!!! קחי פיקוד על החקירה! לא, תמר, אם היית מבקשת שהוא ימכור סמים זה שונה. ואיפה יאניב כשצריך אותו? תמר, מה אמרנו על מכוניות?
&nbsp
אני חושב שהמחזור ההוא בבית ספר אזורי העמק היה לא הכי מוצלח. זה אוצר? הוא אומר את האמת? אני מבין שאשמורת היא החור שבחור שהוא ישראל. זה זה או שלא? לא, אין מצב. זה זה? לא, מה פתאום, זה יותר הרסני. אנשים מתו מזה. לא, זה לא זה. זה משהו עם רעל. גורמים שליליים. זה שם קוד לפיזנטי. זה לא האוצר, זה החול...
&nbsp
איך שמע נעמי והוא ישר נלחץ. שירה, לא אשמתנו שאת גרה בחור.
&nbsp
אבל למה אתה חייב לבוא ככה? פה במול? זה תו. כבר אומר לכם.
&nbsp
ציפור קטנה התעופפה אלינו. רגע, עכשיו הבנתי למה רוני עם הרעשים. היא לא רוצה שישמעו איך הכול עובר מתחת לטוסטר! לא, לא הקמתם עסק. כי ככה בעצם! מחכה שהיא תתגלה כרעה. כולם כבר יודעים את זה. היא יודעת לשכנע, זה אפשר להגיד. מה... ככה זה נגמר?

igloo2

New member
פרק 136

*קצת מאכזב אותי שנוגה בכלל לא התעמתה עם רוגל...
*אריק התקשר לעידו לספר לו שאלישר עובד עם רוגל. הייתי בטוח שהטלפונים שלהם במעקב

אחרת אלישר היה אמור לדעת שהם עלו עליו.
*הייתי בטוח שהם הרבה יותר יכעסו לגלות שאלישר בצד של הרעים. כנראה שבאמת יש עוד משהו שהוא מסתיר, שסוחטים אותו או שהוא "סוכן כפול". למה הם לא דיווחו עליו למשטרה (בתקווה שנשאר שם עוד מישהו לא מושחת)?

*זה שלי מקף אור אמרה ש"ציפור קטנה לחשה לה" שאמה עושה לאורי תרגיל כבר מאוד מבהיר לנו הצופים שרוני עובדת איתה (ביחד עם זה שביאליק צץ בבית של אלון ואמה). עכשיו רק מעניין אם התאוריה ששלושתם אחים נכונה... לפחות הם דומים יותר אחד לשני מתום ודולב

*רוני ממש קרציה לגבי עידו ולא מפסיקה להתחנן בפניו שהם יהיו ביחד
כנראה שהיא אף פעם לא היתה בקורס אומנות הפיתוי. ומה זה הסוף הלא מותח הזה?

שיר m

Well-known member
אממ

לפי השיחת טלפון של אריק לעידו, ליאור היתה אמורה להבין שרוגל עובד עם אלישר. אבל מסתדר להם שלא ישמעו את זה

&nbsp
אלישר לא בצד של הרעים.
&nbsp
ליאור יודעת לא בגלל רוני, אלא כי עידו אמר לרוני בטלפון, מיד אחרי שהוא אמר לה שהם אצל אלון. כן, עידו אדיוט במיוחד העונה הזאת.
&nbsp
והוא אפילו לא לא אוהב את אמה.

igloo2

New member
לגבי הנקודה השלישית, לא חשבתי על זה

אז יש עוד אפשרות שרוני לא סיפרה ללי אור ושהיא גילתה על זה בגלל ההאזנות
עידו באמת אדיוט

שיר m

Well-known member
אוףף

רוני, שחררי!
&nbsp