עידו ברטל באמת מצטלם בכיף, שתדעו לכם
הוא דומה קצת לשגיא ברייטנר, אני חושב... כן, רוגל. שיט, נגה! הרסת הכול!

השוטרים המעצבנים האלה. כל מקום הם מגיעים! כן, זה קצת מוזר. וקצת צירוף מקרים.

כן, גם שיר לא מאמינה אבל זה כנראה לא נכון ואלישר בסך הכול עושה תרגיל מבריק. אולי רוגל הפך לעד מדינה? דריה, את מושפעת יותר מדי ממצליח. פעם רק ציירתם פלקטים, לא חפרתם. מעניין מה היה שם ומה הסוד שהוסתר... כן, יש את זה, עידו. ולא, לא הכול. דריה, הבנו. את לא אוהבת אשכוליות. וגם לא אוהבת כרובית. ולא אוהבת מג'דרה. כולנו יודעים. הטעם הקולינרי שלך חשוב מאוד, וחשוב גם שתאכלי כי את נראית רזה והם לא רוצים שתיראי אנורקסית!

הגיע הזמן ששירה תצא מהזולה ותיחטף כבר! ותפסיקי לשוטט עם ליצנים! נכון, שירה, בגלל זה לא חוטפים אותך. שלמה קירט? הם כתבו דולב בתקציר. הם כתבו את השם שלו. מה עובר עליהם בהוט?!

הכול באשמת הילדה המעצבנת הזאת. כן, זה לא כמו הנשיקות שלכם. בטוח, עידו? בטוח שלא... רגע, אז מה אתה מרגיש לנופר סלמאן? ולגאיה? סתם, בצחוק, אתה אחלה גבר.

מעניין מי הציפור הקטנה. אתם לא מבינים, עכשיו אורי משחק עם אמה שבטוחה שהוא בטוח שהיא בטוחה שהוא מאוהב בה! אבל אמה תדע גם מזה, והיא תשחק באורי שיהיה בטוח שהיא בטוחה שהוא בטוח שהיא בטוחה שהוא מאוהב בה! אני כמעט בטוח.

ממתי מתעמתים כל כך מהר? נו, הוא עובד בתוך המשטרה! בנות, לא כל דבר אפשר להסביר! ומה בנוגע לדניאלה, היא צריכה להתעמת איתו באמת כמו פעם. מזכיר לי שבעונה השנייה עידו דיבר על מה שמסתתר מתחת לאדמה כמטאפורה. ועכשיו באמת.

הוא בטוח, היא בטוחה, מישהו כאן בטוח שהוא עובד על השני וזה מעצבן כבר. אם כי זה מעניין שהוא בחר בשיטה הזאת. אמה המומה כי הוא מספר לה, לא בגלל מה שהוא עשה. נו, אורי, מתי במציאות פגשת מישהו ש"התחיל כתכנית אבל בסוף באמת התאהב ב..." רגע... סוכן כפול שהוא בתכל'ס סוכן משולש. העלילה הזאת הופכת ליותר ויותר מוזרה.

התגעגעתי, תמר!!!!!!!!! קחי פיקוד על החקירה! לא, תמר, אם היית מבקשת שהוא ימכור סמים זה שונה. ואיפה יאניב כשצריך אותו? תמר, מה אמרנו על מכוניות?

אני חושב שהמחזור ההוא בבית ספר אזורי העמק היה לא הכי מוצלח. זה אוצר? הוא אומר את האמת? אני מבין שאשמורת היא החור שבחור שהוא ישראל. זה זה או שלא? לא, אין מצב. זה זה? לא, מה פתאום, זה יותר הרסני. אנשים מתו מזה. לא, זה לא זה. זה משהו עם רעל. גורמים שליליים. זה שם קוד לפיזנטי. זה לא האוצר, זה החול...

איך שמע נעמי והוא ישר נלחץ. שירה, לא אשמתנו שאת גרה בחור.

אבל למה אתה חייב לבוא ככה? פה במול? זה תו. כבר אומר לכם.

ציפור קטנה התעופפה אלינו. רגע, עכשיו הבנתי למה רוני עם הרעשים. היא לא רוצה שישמעו איך הכול עובר מתחת לטוסטר! לא, לא הקמתם עסק. כי ככה בעצם! מחכה שהיא תתגלה כרעה. כולם כבר יודעים את זה. היא יודעת לשכנע, זה אפשר להגיד. מה... ככה זה נגמר?