נעלמים 3-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 122
מה יקרה עודד לחבורה על הגג?
האם יתגלו עעוד פרטים?

אני מוכן שתמר תגרור אותי
אישה שעושה רושם של אישה רגועה ומפיצת אהבת חינם אבל היא פסיכופתית. איפה שמעתי את זה פעם...? כן, גגות. שתמר תגרור אותי. ואפשר לסמוך עליה, דריה! רגע, מה הקלף?
&nbsp
ברור שהוא... ביאליק לא טוב בדרמה. אה... הבנתי. כן. היי שלום לך, לי-אור. אבל הוא... הוא אמר... דניאלה לא האמינה לו... דריה ממש כועסת. קטע חזק.
&nbsp
אוווווווווווווו... חמודים. לא לריב, בנות. לא לריב. אני לא אוהב את המצב הזה. לא נעים לי. נכון, הם זוג טוב, אני שנים אמרתי. אבל בחייאת.
&nbsp
תיזהרי יותר מהאבא שלו. אגב, דריה כועסת כי זה מזכיר לה את תום... וכמה היא תכעס ברגע שהיא תגלה על אמה ופיזנטי. כן, זכור לי שבחדר מסוים שאולי עשה בדיוק את אותו הדבר כדי להרגיע אותה. הם עדיין זוג מתוק ואהוב.
&nbsp
תמר, שבי לאכול. שבי, גברת צעירה. וע... עכשיו הוא נוגע לה ביד. אני נמס נמס נמס.
&nbsp
אז אולי תחשבו מה זה אומר על כמה שירה חשובה. כן, שירה, די להיות תמימה. את פותחת את הפה בפני כולם. דריה, תירגעי. לא תום. אין כאן תום. כולם קשורים. כולכם קשורים!
&nbsp
אורי לא יודע שלאמה יש חבר? הוא לא חושד? טוב, הוא יודע, אבל הוא מסתיר, אז מה הוא אומר לה?
&nbsp
המקור... מי המקור? רמי? למה זה קשור לייסוד אשמורת? הסתירו אוצר או משהו? הקלטה של מה? מה קורה כאן? להקפיץ אותו? עכשיו?
&nbsp
מועדון הריקודים החדש... איכסה. רגע, אז למה הוא יוצא איתה אם הוא כביכול יודע שיש לה חבר? זה מוזר. צריכה דלק, בטח. כן, זה דחוף!
&nbsp
גם דריה קוסמת. לא הכי טובה. די אתה והגלים שלך! זה לא מרגיע, זה לא כלום, זה מזכיר לנו סדרה לא טובה! הקלטת שלו קשורה...
&nbsp
לא הבנתי איך הוא יודע... ולי-אור לא עוקבת אחריהם בטלפונים?
&nbsp
הכול קשור לארכיון... אבל מה? ועם המזל שלנו גם במה שאמה לקחה יש משהו חשוב.
&nbsp
אוקיי... ברור שהוא לא ראה.

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אז פרק שכולו מרדף אחרי קופסה עם קלטת ..
הצד ששלנו למד שלי-אור לא סימפטית , שמתם לב שבעונה הזאת גם הצד הטוב כולל פיזנטי וגם הצד הרע רודף אחרי משהו מסויים , בסוף יתתברר שהבית של שירה , הוא הבית שאמה ויונתן נמחפשים , והוא המפתח למה שמתחבא במטע...

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
שאולי
דניאלה

&nbsp
רק דבר אחד, הם מקשיבים לשיחות אבל לא רואים את ההודעות שלהם? או שזה תלוי אם מסתכלים באותו רגע... בכל מקרה, מאוד נוח

Roei152

Well-known member
מנהל
התוכנית של תמר - תוכנית טיפשית
אמה צודקת.. תמר בעלת כוונות טובות , אבל התכנית שלה שגויה מלכחלתחילה , רק בגלל שהיא לא דיברה איתם.. תמר הם כבר חבורה מגובשת ...

וונדנדיינז!
תמסרי לשאולי ד"ש, דריה. וים אהבת חינם!
&nbsp
למה לדריה יש אפלי... לא משנה... בחורה הזויה. באמת לא מפתיע.
&nbsp
אגב, מזל טוב, רוגל! יום הולדת שלך היום! סליחה שירדתי עליך אתמול באליפים. אתה צודק, די לשטינקרים. מעניין, אגב, למה אורי משתף איתם פעולה. זה לא סתם. נכון?
&nbsp
בשנות ה-80 היו... נכון? כן, נכון. רוני, תעופי מהאדום לבן. רגע, אז זה קורה במקביל לכדברא או שנה אחרי כדברא? עידו, לך ותעשה את הצעד המטומטם שלך להפוך מקום מכובד למועדון ריקודים. שימו לב שהוא לא הכחיש.
&nbsp
רוגל מתגעגע לגנות. ולשמוליק. נכון? נכון, אורי. למה הוא "האיש" של לי-אור? לפי מה היא בחרה אותו? אוי, תמצאו לעצמכם חדר כבר.
&nbsp
אולי כדאי ששירה תסתום קצת. ושכרמלה תבדוק לעצמה את מי היא שוכרת לבית הספר, לעזאזל! האקס של שירה לא מכיר את יום האהבה. TMI, כרמלה. ותסבירי כבר מה את מסתירה. מה הסוד המסתורי שכרמלה יודעת עליו... סיקי לא קיימת ולכן כרמלה תאכל את השוקולד בעצמה.
&nbsp
אני חושד בלילי. אולי היא יודעת משהו. אולי היא המקור! או שרה. אחת מהן. כן, אמה, רעיון נהדר.
&nbsp
אמה ממזרתה מאוד גדולה. זאת לילי, נכון? ירון מת להעתיק ממני, נכון? אבל סימון מיקום למה? ביאליק מדבר כמו מקימי היישוב.
&nbsp
נכון, אלון. אמרתי מזמן. אוי, תמר. למה? למה? רגע, ביאליק לא ראה את זה?
&nbsp
אבל לפחות אתם זוג שעושה דברים ביחד! תמר, תחזרי הביתה! או שהיא עושה משהו.
&nbsp
גם לדריה יש סיוטים. לא, נגה, זה אבא שלך. מה עם פצצות צבע? היי, עוד מתנה מאבא! או שלא. רגע, איזו ילדה ומה נגה יודעת?
&nbsp
מצטט ביאליק. בין העצים, בין העצים. זה בסדר, נו, היא רק רצתה... אה, אלון עבד עליהם.
&nbsp
נכון. אבל את עדיין חמודה. ומתוקה. וחלק מהחבורה.
&nbsp
אז הוא לא המקור או שהוא מסתיר? הוא מכיר את לי-אור ואת רוני, זה בטוח.
&nbsp
זה אומר משהו. היא חייבת שהמוזיקה תהיה חזקה. אבל למה?! לא הגיוני שכל כך הרבה זמן היא דורשת להגביר. זה מוזר. אבל תמר... ריקוד... תמר...
&nbsp
חבל, דריה. כתוב שם פיצה. זאת הפיצה של סבא, נו. אבל מגיע לך, דריה!
&nbsp
מתי נגמר ריקוד הפתיחה? כן, יש את הקטע הזה שאתם ביחד. קטע קטן, לא משמעותי. לא, הוא לא נראה לי בסדר. מה את מסתירה, גברת? מה את מסתירה?
&nbsp
נו, דריה, הוא לובש חולצת משבצות! תסלחי לו! בדיוק! מה את מסתירה, שירה? ריקודים זה לתמר גולן!
&nbsp
מוזר שכולם רוקדים ואין מוזיקה. אפילו לא "מישהו כמוני". וונדנדיינז שמח! זה עובד, כי אחרי ראש השנה בא יום האהבה, כפי שאמרו בכפולה. ואחר כך פורים, כנראה. מירה!

שיר m

Well-known member
פשוט
טוב עכשיו אנחנו יודעים שכרמלה שומרת על הסוד של גדעון פשוט כי הוא האהבה הראשונה שלה.
&nbsp
ואנחנו גם יודעים שאבא של שאולי שומר.
&nbsp
העיקר שדריה סלחה לשאולי.
&nbsp
לבד מפסידים. ביחד מנצחים. אמה, רוצה להיות ראש הממשלה?

למעלה