נעלמים 3- שבועון 6

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 3- שבועון 6 שבוע קצר במיוחד של 3 פרקים בגלל כיפור , מחמישי חוזרים למרתון פרקים רגיל עד סוף העונה

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 127
פרק שבו דברים יהיו יותר ברורים לפי תקצירו .. האומנם?

Roei152

Well-known member
מנהל
חשבתי שהפרק פלאשבקים יעשה קצת סדר
וטעיתי בגדול , הוא רק מבלבל אותי עוד יותר ...
תמר ואלון מצאו משהו ..
&nbsp

שיר m

Well-known member

פרק פלאשבקים... כה נחמד...

פותחים עם הזוג הזה. אה, הלב שלי, תמר, רך ומוזר. אם מה שרועי אמר נכון (שזה כולה מחווה רומנטית) אז זה מוזר. למה להסתיר את זה? הייתה ליעקובסון (ולמירה) תכנית להשמדת אשמורת או משהו? זה לא סתם רומן שהיה ביניהם (והיה ביניהם). אלון, אתה כימאי, אולי תבדוק את החרא הזה? ולמה הפרי רקוב? כן, אלון. אולי זה זה.
&nbsp
יונתן אדם מוזר שמחבק שליחים. ולי-אור קשורה לרוני. קשורים כולם.
&nbsp
פלאשבקים!!!!!!!!!! אגב, אלישר אמור להכיר את הג'לי של מירה... לא סיפרנו לך כי אתה משטרה, אלישר. אשמורת לא דוגמה למנהל תקין. אנחנו כן בטוחים בזה. בעצם עדיין אין לנו מושג מה הקטע של המעטפות בכלל. מה עובר בהן? ביאליק רצה... הוא חמד לצון. אגב, שכחתי כמה ה"נמסטה" של לי-אור מעצבן. פרק מלא מוריס, אני מבין. קשה לי, אני אגיד לכם. כי מצד אחד עידו ברטל זה רוגל, ומצד שני אני שוב באליפים ורואה את אמוץ. אז קשה. גם לשיר הוא לא נראה. הוא נראה שגיא ברייטנר. אגב, אלישר ממש התעצבן כשהאשימו את רוגל. הוא שוטר סמוי. ללי-אור יש אחות. כן, שירה שלנו. מוזר, כי אף פעם לא מתעסקים בה. להיעלם? פחחחח... הם לא יודעים כלום. בקיצור, אלישר, גם אתה לא הבנת כלום. אולי אנחנו נעזור לכם. כן, אלישר, צריך להזכיר. תזכיר לי מה קרה בפעם האחרונה שלקחת את דריה טרמפ? או במפגש שלך עם אח של דניאלה? כן.
&nbsp
סיום קצת לא קשור. אבל הוא כן קשור אם אתה מבין שהוא בוגד. ברור שהוא איתך. ברור. אריק אחראי להכול.

Roei152

Well-known member
מנהל
ההצצה לפרק הבא

אומרת שצדקתי. רק לא בבחור .. מדובר במני , סבא קליין ...
אז כולם רדפו אחרי הרומנטיקה של הזוג קליין ? זה הכל?

שיר m

Well-known member
שבועון

פרק מיותר שצריך לצלוח את כולו בשביל הדקה האחרונה...

פרק 128
אז מה אלון ותמר מצאו?
&nbsp
מה אבא של שאולי מסתיר?
&nbsp
איך אורי הגיע למפעל?
&nbsp
ומה אריק רוצה מעידו?
&nbsp

אריק רוצה לנקום ביונתן! הכול ענייני גלישה!
אחיך בוגד, עידו! ביאליק גם קורא דוסטויבסקי, מסתבר. קרא את החטא ועונשו? (אגב, הספר שהוא קרא אנטישמי ממש, רק שתדעו!) רגע, מה אריק רומז? למרות שהוא כן בוגד.
&nbsp
אם התגרשת, לא היית צריך לשלם מזונות? אין מצב, הוא יודע יותר. זכרו את המשפט של גדרה! שוב הורים במסווה של דאגה.
&nbsp
יכול להיות שזה כמו עם שאולי. ביאליק מחוכם. מסכן, שכחו אותו בבריכה. כן, עידו, חטפו אותו. החופשה המועדפת באשמורת. ועכשיו חדש, חופשה עם נוף למגדל מים. כן, אלישר. אחלה רעיון.
&nbsp
למה אתה מספר לה? היא גם מומחית בזה שמישהו מזייף שיחות. כן, בטח בגאליס היא עשתה שיעור. זה יהיה נורא כמו הוגו. אפשר גם לשאול מה העניין. או שאפשר גם להבליג בשביל השלום והשקט. או שלא. שוב הביוב הזה. כולם בטוחים שהביוב הזה יצליח להסתיר! כי הם רוצים שרוני תהיה פה. הם צריכים מחליפה. כן, משום מה זה נראה קצת מוזר. עידו מאוד ברור.
&nbsp
שלום לך, הסטז'רית הנחמדה! זה היה רקוב, אלון. אה, דבש. אולי הם חגגו ראש השנה לפני וונדנדיינז ופורים? תמר לומדת מהר כמתמחה. רגע, זה שיר שנקרא "סליחות" (כנראה באמת היה אז חגי תשרי, אבל השיר אגב מכוון לאבא של המשוררת שאושפז בבית משוגעים ונספה בשואה. ויש שם גם רמיזות לשירי ביאליק). היא הייתה צריכה להתנצל בפני מוני על משהו... למה? ידעתי שזה היה בחגי תשרי. ממש לפני הוונדנדיינז. אבחנה דקה, תמר. אלון, תציע לה ניסויים.
&nbsp
אני לא מבין איפה היוצרים שומרים את כל ההיסטוריה של הדמויות. תגידו לי עכשיו! ושיראו לי! מפוחית? אומר משהו? מזכיר לי שבעונה הראשונה היו בטוחים שהוא יחזור לחיים... וזה שטויות, איזו סדרה מכובדת תחייה את האח המת? (שלטון הצללים) בתחנה יש עונה שלישית שסיימה היום צילומים.
&nbsp
היא מתקשרת קצת יותר מדי. סיקי לא קיימת ולכן היאכטה תלך לכרמלה. איזו שקופית? סבתא, מה עשית? אגב, איפה דריה? איפה שירה? אולי שירה נחטפה סופסוף?
&nbsp
הנה דריה! לא, דריה, הוא לא הגיוני. הוא מחבק שליחים, למען השם. דריוש זה נורית.
&nbsp
אה, לא חטפו אותך! שירה, גם את יאניב את לא מכירה? איפה אהבת חיי, היא ידעה לקחת מחשבים! מה יום או יומיים, יום כיפור!
&nbsp
הוא חשוב, אלון ותמר. רוני, די עם זה! אישה מוזרה! לא, זה כמו שיונתן סתם מחבק שליחים. דבקון, עידו. דבקון. כזכור? זכור לי משהו. כן, זה כמו סרט אקשן שאתה רואה אותו בפעם החמישית, אז... בקיצור, סלנג עדי. איזה איתי? מה איתי?!
&nbsp
אין היגיון, הוא מחבק שליחים. ואלישר משחרר אנשים לפעמים.
&nbsp
משדר. כמובן. סוכנת דריה. חשבתי שאלישר לא רוצה...
&nbsp
אשמורת זה מקום פח. היא בעניין שייקים.
&nbsp
ברלד שליח מיצים? אחיו באמת מאוס. אה, הוא מציע פרוטקשן! אבל היא... כביכול לא יודעת. אבל יכול להיות שהיא... שהיא מבלפת...

שיר m

Well-known member
אוקיי!
אז ביאליק לא מכיר את רוני. מה שאומר שרוני וליאור משתלטות על הכל? נראה.
&nbsp
יש דבר חמוד יותר משאולי ודניאלה?
כן. שירה ואלון. למה הם לא ביחד...
סתם נו, אין על שאולי ודניאלה.
&nbsp
אריק ברח. הידד.
&nbsp
עידו, אתה חתיכת אדיוט. זה מה שיש לי להגיד.
א. אתה נואם לאמה שעה לא לבטוח באף אחד, בדיוק אחרי שסיפרת הכל לרוני. אדיוט.
ב. אתה משנה את השם של רוני לאיתי. אדיוט.
ג. אתה לא מפחד מביאליק. אדי... אה, לא, זה דווקא יפה. המשך כך.
&nbsp
יפה הפרוייקט של הצילומים, 70 שנה לאשמורת. יפה.
&nbsp
דריוש, נראה לי שיונתן הוא שה תמים, ובני משתמש בו. אבל קדימה, תוציאי ממנו הכל!
&nbsp
אמה, סבתא שלך לא משגעת רק אותך, היא משגעת את כולנו.
&nbsp
פרק יפה.

מאיפה את יודעת? אולי ביאליק ורוני משקרים?
אולי הם עושים טריק? אולי הם רוצים שעידו יצרף את רוני לחבורה וככה הם יבינו יותר?
&nbsp
יש דבר יותר חמוד משאולי ודניאלה, אלון ותמר.

שיר m

Well-known member
ככה אני חושבת
מה הם צריכים את עידו?
גם ככה הוא מספר לרוני הכל. לחבורה היא לא תצטרף בגלל אמה.
&nbsp
שאולי ודניאלה פי אלף יותר מאלון ותמר.

Roei152

Well-known member
מנהל
הי היהי חברה
לא להכנס לויכוחח לפני כיפור !!!
וכולם יודעים שה-זוג של אשמורת הם אמה ועידו!!!!!

כן, כמו שגילי ושירן הזוג של התחנה...
בחייך, רועי, אתם מקנאים שהזוג שאני האמנתי בו מתמיד ואתם לא ניצח בסוף! אתם אמרתם שירה, דריה, אני הייתי היחיד שאמר תמר! אני הייתי היחיד!
&nbsp
וביום חמישי תראו שהוא עוד יותר מנצח!
&nbsp
וברצינות: אני פשוט מאוד מזדהה ואוהב את העלילה של אלון ותמר מול אמה. עלילה נהדרת וחשובה, ואני מזדהה עם אלון בעניין. אסביר יותר בחמישי.

שיר m

Well-known member
לא, לא...
אני גם אוהבת את הרעיון של העלילה, אבל לא את איך שזה עשוי... לדעתי זה מוקצן לשני הכיוונים.
הייתי שמחה שאלון ימצא את עצמו בעצמו, ולא יצטרך לתמרן בין שתיהן...

למעלה