אריק רוצה לנקום ביונתן! הכול ענייני גלישה!
אחיך בוגד, עידו! ביאליק גם קורא דוסטויבסקי, מסתבר. קרא את החטא ועונשו? (אגב, הספר שהוא קרא אנטישמי ממש, רק שתדעו!) רגע, מה אריק רומז? למרות שהוא כן בוגד.

אם התגרשת, לא היית צריך לשלם מזונות? אין מצב, הוא יודע יותר. זכרו את המשפט של גדרה! שוב הורים במסווה של דאגה.

יכול להיות שזה כמו עם שאולי. ביאליק מחוכם. מסכן, שכחו אותו בבריכה. כן, עידו, חטפו אותו. החופשה המועדפת באשמורת. ועכשיו חדש, חופשה עם נוף למגדל מים. כן, אלישר. אחלה רעיון.

למה אתה מספר לה? היא גם מומחית בזה שמישהו מזייף שיחות. כן, בטח בגאליס היא עשתה שיעור. זה יהיה נורא כמו הוגו. אפשר גם לשאול מה העניין. או שאפשר גם להבליג בשביל השלום והשקט. או שלא. שוב הביוב הזה. כולם בטוחים שהביוב הזה יצליח להסתיר! כי הם רוצים שרוני תהיה פה. הם צריכים מחליפה. כן, משום מה זה נראה קצת מוזר. עידו מאוד ברור.

שלום לך, הסטז'רית הנחמדה! זה היה רקוב, אלון. אה, דבש. אולי הם חגגו ראש השנה לפני וונדנדיינז ופורים? תמר לומדת מהר כמתמחה. רגע, זה שיר שנקרא "סליחות" (כנראה באמת היה אז חגי תשרי, אבל השיר אגב מכוון לאבא של המשוררת שאושפז בבית משוגעים ונספה בשואה. ויש שם גם רמיזות לשירי ביאליק). היא הייתה צריכה להתנצל בפני מוני על משהו... למה? ידעתי שזה היה בחגי תשרי. ממש לפני הוונדנדיינז. אבחנה דקה, תמר. אלון, תציע לה ניסויים.

אני לא מבין איפה היוצרים שומרים את כל ההיסטוריה של הדמויות. תגידו לי עכשיו! ושיראו לי! מפוחית? אומר משהו? מזכיר לי שבעונה הראשונה היו בטוחים שהוא יחזור לחיים... וזה שטויות, איזו סדרה מכובדת תחייה את האח המת? (שלטון הצללים) בתחנה יש עונה שלישית שסיימה היום צילומים.

היא מתקשרת קצת יותר מדי. סיקי לא קיימת ולכן היאכטה תלך לכרמלה. איזו שקופית? סבתא, מה עשית? אגב, איפה דריה? איפה שירה? אולי שירה נחטפה סופסוף?

הנה דריה! לא, דריה, הוא לא הגיוני. הוא מחבק שליחים, למען השם. דריוש זה נורית.

אה, לא חטפו אותך! שירה, גם את יאניב את לא מכירה? איפה אהבת חיי, היא ידעה לקחת מחשבים! מה יום או יומיים, יום כיפור!

הוא חשוב, אלון ותמר. רוני, די עם זה! אישה מוזרה! לא, זה כמו שיונתן סתם מחבק שליחים. דבקון, עידו. דבקון. כזכור? זכור לי משהו. כן, זה כמו סרט אקשן שאתה רואה אותו בפעם החמישית, אז... בקיצור, סלנג עדי. איזה איתי? מה איתי?!

אין היגיון, הוא מחבק שליחים. ואלישר משחרר אנשים לפעמים.

משדר. כמובן. סוכנת דריה. חשבתי שאלישר לא רוצה...

אשמורת זה מקום פח. היא בעניין שייקים.

ברלד שליח מיצים? אחיו באמת מאוס. אה, הוא מציע פרוטקשן! אבל היא... כביכול לא יודעת. אבל יכול להיות שהיא... שהיא מבלפת...