נעלמים 2-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 2-שבוע 3 צפייה מהנה ודיון פורה...

לה קוקרצ'ה, לה קוקרצ'ה...
שדה החרציות, כפי שחשבתי... אוקיי... אז גם שירה זוכרת משהו... מה, גם דניאלה? כולם? אבל רגע, רק עידו זוכר את ההליך... מה שכן, אני אגיד שצחקתי, כי כולם שם כזה "כן, אני חולם על שדה חרציות... כן, מהלילה במטע, לא, זה בטח לא משנה כל כך... יאללה..."
&nbsp
כולם... יופי... אז הם הגיעו לשדה החרציות בסוף... אמה מאוכזבת, מה? שירה, עזבי את הפרחים, אלון לא טוב במתנות לאחרונה. שירה ציירת טובה. לא כמוני. אבל טובה.
&nbsp
ג'וקי, די לקרוא את הספר של הרוצחים! אין, ג'וקי הוא ג'וקי, איך הוא לא מבין שהוא חלק ממשהו... אמה, תעזבי אותו, בחייאת.
&nbsp
שירה, קרתה פשלה ותפסיקי להאמין שלליטמן אכפת ממך. דריה מכורה לקרמבו. נו, אלון, פשוט תקנה מתנה אחרת... ולא קרמבו הפעם, כי זאת העתקה. או שכן קרמבו כי ממילא דריה אוהבת? כן, מסמל את היחסים. את השוקולד השברירי והוא הביסקוויט הקשה שנשאר בסוף אחרי שהכול מתפרק. ליטמן גונב כאן קרדיט לחנון!
&nbsp
אתם קולטים שדולב נמצא בחדר עם זאת שחטפה אותו? טוב, אז דולב לא בוגד... אבל תום, לעומת זאת... אז רקפת יודעת מי זה הבן אדם, אבל לא יודעת איפה. אפילו רקפת מותשת מרוב החפירות של דולב. ממתי הוא היה אצל אמה ואלון? אה, הוא לא. מה עם הבית הריק?
&nbsp
אמה ועידו החמודים. והקנאים.
&nbsp
והחטופים. המשרד... הו, אלון בסדר. הוא חושב שהוא בסדר.
&nbsp
בוגד בקיבוץ. אתה מחליף את ליטמן ולא מאמין בלרוץ באמצע היום? ואיך אתה לא מבין חלומות וחזיונות? איזו בגידה, תום. איזו בגידה. פעמיים! בבוגד ובדניאלה!
&nbsp
אימא של דריה?! וואט דה פאק?! וואו, מה יש לה, היא כמו אמנית חולת נפש. או פוסט טראומה של אחרי החטיפה? דריה חיה חיים קשים.
&nbsp
חבל, זה מה שדריה אמרה. תום, מה אתה מתנהג כמו אלון כשהוא מסביר?
&nbsp
יום הולדת שהוא גם יום נישואים! משתלת שניידר? עין שושנים? אוי, די עם החמניות האלה.
&nbsp
אוי וויי... לא, גם כאן "זה" לא נמצא!
&nbsp
טוב, אמרתי לכם שרציתי לראות את אימא של דריה, אבל עד כדי כך? יופי, תום, יא בוגד בקיבוץ.
&nbsp
כן, אלון צריך לעבוד בשב"כ או משהו. אבל צריך לנקות... מיקי ויתר קצת מהר מדי. איכס, להישאר איתם בלילה?
&nbsp
אלון?! זה אתה או שזה מישהו אחר?!
&nbsp
תשיר לה "פרח הלילך". לגמרי מביך. נשאר ער... כמו דולב נשאר ער.
&nbsp
מה שירה? היא הולכת מתוך שינה?
&nbsp
וואו, סיום מדהים! ללא ספק עשרת הפרקים הראשונים (חמישית ראשונה מהעונה, בעצם) מראים שהעונה תהיה עוד יותר טובה מהקודמת. ואימא של דריה עכשיו? מה זה אומר?
&nbsp
אבל זה ברור שליטמן משתמש בקסמי השליטה שלו (גרומל) כדי למשוך את שירה לכנען יחד עם כל הבנות ולעשות טקס שטני...

אגב
למחר
מחר הבנות יעשו מסיבת פיג'מות. פתאום מבינים למה זה דחוף לאמה...

dar dahan

Member
פרחים בקנה וייצור מזוקן בצריח
רקפת ממדברת עם דולב על חבצלות.
הריי היא אמורה לדעת על מה הם חולמים אז למה היא שואלת ומתעניינת?
&nbsp
ואני לא סובל את הרעים החדשים הם ממש מרושלים.

דר, שירים בכותרת זה רק אני
2) רקפת לא קעקעה אותם, היא הסבירה את זה. היא טענה ש"הוא" קעקע אותם ונתן להם את "זה". אולי "זה" נמצא בשדה ההוא?
&nbsp
3) הפעם דווקא ראינו רק את רקפת, לא אף אחד אחר...
&nbsp
4) שום דבר על ההליכה מתוך שינה של שירה, על אימא של דריה שנחשפה פתאום?

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב פרק מעולה כתמיד ...
נפתר ללנו עוד טפח בתעלומה של העונה , וטפח נוסך נחשף
הטפח שנפתר הוא החולום של עידו אשר מתברר שלא רק הוא חולם את החלום ... ומתברר לנו שרקפת גם מתעניינת בחלום , עדיין לא מבינים את משמעות החלום ...
טפח שנחשף שירה הולכת לכיוון הוואן מתוך שינה , יוסי בדיחות הליטמן השטניות שלך חיזקו לי את החשד שמדובר בכת מסוכנת , רק מה המטרה של הכת?
הפרחים נשלחו מפרחי שניידר ?
ואימא של דריה הופיעה פתאום , בסדרה הזאת הכל חשוד , אז אני חושד גם בה ...
&nbsp

שיר m

Well-known member
אההההה
למה התעקשתי לראות פרק לפני השינה למה?
צריך כמה כללים ברורים לפני פרק של נעלמים:
א. לא לפני השינה.
ב. שיהיה קרמבו בסביבה.
&nbsp
פרק ממש טוב.
&nbsp
שמישהו יגלה כבר מה קרה בין עידו ועומר. ברור לי שקרה משהו בעבר וברור לי שעומר הוא הסיבה שהם נפרדו...
&nbsp
דניאלה, לא ויתרת כבר על תום?
&nbsp
מיקי אחלה שוטר, אבל מי שפרץ ביום לא יחזור בלילה... למרות שזה באמת מפחיד לישון לבד אחרי פריצה.
&nbsp
אמא של דריה... טוב עכשיו אפשר לסלוח לדריה שהיא מעצבנת לפעמים

שיר
עידו פשוט כמעט הרביץ לעומר בנוגע למצלמה וזה הכול.
&nbsp
בנוגע למה שיקרה בעתיד, זה כבר פתוח.
&nbsp
אגב, אני לא אופתע אם אימא של דריה מגיבה ככה בגלל החטיפה והכול.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 61
לאן שירה הולכת כסהרורית?
האם כמו בחלום שאר החברים גם יסבלו מהתופעה ?
ואיך לעזאל הכל מתקשר ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אז עוד טפח..
גם תום ודריה נחטפו , והכתובית אומרת שזה יקרה בעוד חודש וחצי עכשיו החטיפה ..
מעבר לזה מבקרים במשתלת שניידר , המוכרת אומרת שהבת שלה בחו"ל , מי חושד ברקפת כמוני ?
אלון מתבקש להכין חומר ..
ובסוף דולב מתעורר ואומר "אני יודע איפה זה." שהמסך מחשיך ...
&nbsp

לילה טוב, שירה
אה, שכחתי שתום יודע מורס, הראו אותו גם עושה את זה עם דריה במחבוא...
&nbsp
דריה ואמה התחבקו כאילו הן אחיות אובדות. גם דריה עלתה על הפתחים. שתיהן דומות. אז גם תום. אה, אז תום דופק, מה?
&nbsp
אז אנחנו כבר חודש וחצי לפני החטיפה. אימא של דריה דווקא נראתה בסדר... יחסית. אני לא מרגיש טוב בנוגע לאימא של דריה. נראה שהיא חולת נפש.
&nbsp
אפילו הבוגד בקיבוץ לא ציפה שהוא יכבוש ככה. לא, דריה, הוא ייקח את שתיכן לכנען לטקס השטני של ליטמן! רגע, סבתא שלו או דודה שלו? לדניאלה הוא אמר דודה שלו! שמתם לב לזה?! ויכול להיות שהוא שיקר למוכר, אבל מה הפריע לו להגיד גם אז שסבתא שלו? עכשיו אני בטוח שתום בוגד.
&nbsp
כן, ישנה ממש טוב. הקרמבו הזה שטני. אבל הוא לא מליטמן?! אז איך הוא שטני?! אגב, שמעתי ששירה הלכה לוואן לבן, אז לכו תדעו.
&nbsp
השיחות של רקפת וברקו קורעות. רק חבל שהוא לא שולט בווליום. אז הוא הפורץ. הוא הדובי של העונה. וואו, אני לא אעמוד בזה ורוצה לדעת מה "זה" לעזאזל!
&nbsp
יופי, דריה, מצאת נתיב מילוט מאימא. אגב, מיותר לציין ששירה פשוט כושפה בידי ליטמן. מי מוכר לסיקי משהו? היא לא קיימת בדיוק כמו השיעולים של עידו! מה זאת השפה הזאת...? המוזיקה מוכרת לי... אף אחד לא ממש יודע שתום מעורב בחקירה, נכון?
&nbsp
הוא דווקא לא דביל, דניאלה. דולב מאוהב בדניאלה או שלא? כי הוא די קליל עם זה שהיא מאוהבת בתום. החריקה... "מישהו קרא דניאלה". מי כותב לה את זה?!
&nbsp
רגע, בעונה הקודמת אלון ואמה התחמקו ממצלמות, לא? עידו בא עם הרעיון הכי פשוט בעולם.
&nbsp
נו, ג'וקי לא גמר כבר את התפסן?! כן, מפגע פיזיולוגי. היי! לא להגיד את זה! למה לי לא אומרים את זה?! למה לי לא אמרו את זה?! אז מה קרה לג'וקי?
&nbsp
אוי, דריה הלכה איתו ולא דניאלה. המוכרת הזאת מלחיצה. את זה יכולת לשאול גם את אלון. מעניין מי הבת. היא בת שלושים ושבע. אולי זאת באמת רקפת. או שזאת מישהי אחרת? כי ראינו שרקפת דווקא בצד השני. בחייאת, דריה, את לא חושבת שזה צירוף מקרים די מטריד?
&nbsp
היי, אלון. אתה לא במוסד, רק מבהיר לך. אלון, מה אתה מרכיב? איזה סם הפעם?
&nbsp
אני נשבע לכם, יום אחד מישהו יקלוט שהם בורחים. מאפים... אוי לא.
&nbsp
חזרנו לבריסטול! אם כי אני מעדיף טבלה. כן, יש משהו חשוד שצריך לרשום. אוי, "מחנה". בחייאת. רגע, אלון עומד להמשיך לתת לה מתנות כדי לשמח אותה?
&nbsp
הוגו. הוגו יכול להזמין פיצה עם אננס. נכון, אלון? טוב, יופי שאתה ישיר, אלון. הכי טוב והכי כדאי. ועכשיו תהיה פנוי לדברים חדשים! לא יהיה ביניהם כלום כי אין כלום. אין, אלון הפסיד גם לליטמן וגם לירון בבת אחת. לא טוב.
&nbsp
אז שירה לא פה. ושמתם לב שדניאלה לא נוחרת? אמרתי לכם!
&nbsp
אז מאיפה זה באמת?
&nbsp
מיותר לציין שירון בונה עלילת מתח ממש טובה עם הרבה דברים מסתוריים. מה זה הסמל הזה, מי הצדדים בסיפור, מאיפה החריקה הגיעה, מה ה"זה" שמחפשים... ולמה שירה הולכת מתוך שינה? למה דווקא היא? (כישוף ליטמן, מן הסתם!)

Roei152

Well-known member
מנהל
איזו חריקה ?
על איזו חרריקה אתה מדבר
ליטמן הוא לא מג'דרה שרוף שיכולה לכשף את תום מאו בוי להיות הנסיך בסיפור סינדרלה ולזרוק את החברה הדוגמנית שלו...
&nbsp

dar dahan

Member
בקטע שדולב ודניאלה מדברים ביניהם במסדרון אז
אז דולב שומע חריקה שהוא מזהה אותה ואז בסוף הפרק דולב אומר שהוא יודע מאיפה החריקה, כלומר "אני יודע מאיפה זה" ("זה" זה החריקה)

dar dahan

Member
כן באמת יש יותר מדיי זה בעונה הזאת
במיוחד השאלה "איפה זה?".
איפה מה לעזאזל.
מילא הם היו אומרים "איפה הזהב, איפה היהלומים, איפה הכסף הגנוב?" אבל לא, הם שואלים איפה זה...
&nbsp

כן הוא כן!
הוא מכשף אותן וגורם להן לבוא אליו, לטקס גרומלי שטני!
&nbsp
ושחר הוא הגרומל! למה נראה לך שוולנו הפעיל אותו בעונה שעברה? זה תמיד היה בתוכו, הם פשוט הרדימו אותו.
&nbsp
ואיזה פראייר שחר, זרק את לילה בדיוק לפני שהתחילה גם לדגמן. יותר טוב בשבילי. כמובן שאני אציל את אביה מציפורניו של ליטמן. את הציורים שלו היא לא אהבה.

שיר m

Well-known member
כן
גם אני ראיתי בפרק הקודם ששירה הלכה לוואן לבן... מוזר שאמה לא שמה לב.

למעלה