נעלמים-שבוע 2

בתכל'ס יובל היא מי שהיא בגלל... שאולי
וכן, היא דומה לרונית אלקבץ בעיקר בגלל שהיא לבנה כולה. אולי זה האיפור.

dar dahan

Member
ממש לא
נראה לי שיובל תהיה עם שאולי, דריה עם אלון, עידו עם אמה וכו'.
&nbsp

ודניאלה? לבד?
דריה ואלון הגיוני בגלל היומן... למרות ש... אוף, אני בעד שהחנון יקבל את הבחורה השווה!

Roei152

Well-known member
מנהל
למה אתה קופץ למסקנה שיובל ושאולי יהיו ביחד?
על סצנה אחת בלבד.? בה הוא בס"הכ יעץ לה נטו כידידים טובים ....
אנחנו עוד לא יודעים מספיק...
אנחנו בוודאות יודעים רק על כיוונים רומנטיים של עידו ,אמה ודריה , איתי , שירה ויובל, יובל ואלון
לא ידוע על שום כיוון רומנטי של שאולי ודניאלה \,, בין אם ביחד ובין אם סיפורים רומנטים נפרדים....

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים-שבוע 2 שבוע מלא בשלישיה שיהיה....

אני מקווה שאנחנו לא סתם מדמיינים
ושיובל באמת תהיה עם אלון בסוף כחלק מתיקון כללי לדמות שלה.
&nbsp
דניאלה ושאולי צריכים להיות ביחד. סתם הירידות שלהם אחת על השנייה זה ממש כיף.

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
ריקודים עד שהשעעון יצלצל בחצות....
אוקי היה חמוד הפרק הזה ...
היה ברור שאמה ועידו ירקדו , ואיכשהו איתי ירקוד עם שירה ... ממש סינדרלה ....
אמה אגרסבית ליובל... אנחנו כבר יודעים מה קורה שמתעסקים עם אח או אחות בסדרה כזאת... בסופו של דבר זה הופך לקיצי(על שם הקיצי מהעונה הראשונה של החממה שדניאל וללי דיברו עליו כשיטה להוציא את נט מההפנוט ....) אם כבר גיורא , שימו לב שנועם יותר מתאימה להיות אחות בסדרה של דניאל , לא בת זוג.... שימו לב כמה הוא גבוה ובוגר מדי בשבילה ... היא נאלצה להניח את הידיים על הכתפיים ולא בחיבוק צוואר ...
התקדמות החקירה ... הזקן יותרכ מדי אגרסיבי , לא מוכן לגלות... ועלילת המתח מתקדמת נורא לאט.... עלילת מתח חייבת לתקתק יותר....
וזה משהו שאני מאוכזב קצת... ציפיתי לסדרה שם מתח, שם רגיעה.... גיורא עדיין יודע לכתוב יותר טוב...
&nbsp
&nbsp

"מישהו כמוני בא אולי רק פעם בחיים"
למה נזכרתי בזה? כי שירה אמרה לאיתי שיובל לא תיפרד ממנו, איפה היא עוד תמצא "מישהו כמוהו"? אבל זה לא מה שיובל מחפשת... לא מישהו כמוהו, אלא מישהו כמוה! רמז מטרים...
&nbsp
מי משחק את הזקן? מפחיד קצת.
&nbsp
ישר לפלשבק. ודריה עם יומן? אבל הם זוג חמוד מאוד. ללא ספק תחרות (גם מבחינה מוסרית) לעידו ואמה.
&nbsp
מסכן אלון.
&nbsp
וואו, אמה מהירה. תגידו, לענבל ביבי יש איפור? כי היא נראית לבנה כמו שד. ובכל מקרה אמה מראה לה. אגב, יובל כזאת מוזרה: מצד אחד לבוש פריקי, מצד שני לבוש של כוכבת. זה סותר... מה שהגיוני, היא חנונית בתכל'ס.
&nbsp
דניאלה צלמת... מעניין מה קרה בבית שם.
&nbsp
"עוצרים את הלימודים פעם בשנה לשעה וכולם רוקדים". זה נשמע כמו צפירה. נכון? כמו "שעת דומיה". קצת עצוב...
&nbsp
אורז, פתיתים, עדשים, למי אכפת... אוקיי, קוסקוס. לא משנה. ארבעה אנשים, ארבע מנות שונות.
&nbsp
"האח הנוטש הזה". יפה, עידו. אגב, גם בשמינייה הוא נטש! הנטישה נמצאת אצלו בדם!
&nbsp
שירה, לא הורדת את הטיקט? אוי, איתי, אתה כזה חסר הבנה.
&nbsp
שמתי לב שהחקירה של השלישייה היא בדיוק כמו החקירה של הזוג מבחינת התאריכים. יום סלואו- שתי העלילות בבית. אם ככה אני מחכה למרץ! אגב, לא פלא שעידו כעס על דריה. כמה פעמים הוא יסבול? אוי שיט, הדיסק.
&nbsp
יובל לבשה אז תלבושת אחידה. איזו חנונית היא הייתה פעם! אולי בגלל זה היא חוששת מאלון.
&nbsp
וואו, שנה עברה ותראו כמה שינויים. מרתק. אבל איתי תמיד מדוכא. אגב, מפתיע שיובל ממשיכה לשיר למרות שהפרצוף שלה בשוק. מעניין מה אלון רצה.
&nbsp
תיזהרו, שלישייה, תיזהרו. אגב, החיוך של דריה ודניאלה קורע.
&nbsp
הכול מקביל, זה גדול. מה, סוכר מנטרל רעלים או משהו ששאולי שם כל כך הרבה? אז יש משהו כאן, גם הזקן בעניין.
&nbsp
מסכנה יובל.
&nbsp
היומן!
&nbsp
מרתף, הא?
&nbsp
עדיין סדרה גדולה.

שיר m

Well-known member

אהבתי את ההתחלה שכתבת

הזקן הוא יצחק פקר.

אני רציני בנוגע לזה
יובל באמת לא רוצה מישהו כמוהו.
&nbsp
ואם כמוה, והיא חנונית, יש מצב לאלון?

שיר m

Well-known member
אני יודעת, וכן, לגמרי יש מצב.
הצחוק היה לגבי הנוטש:)

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל הם לא יהיו חמודים כמו
ליהי ונני ,אגם ואודי , זו דעתי לפחות , הקסם בהם הוא שהם צצו באמצע העונה שאף אחד לא חשב עליהם....

שיר m

Well-known member
טוב אז
אמה אחלה אחות.
נחמד שאלון מצא את היומן.
שירה עדיין הסיפור הכי מעניין.
ההומור הדבילי שלהם מצחיק אותי ממש:)
ומשום מה הסידרה הזאת מזכירה לי את הספרים של צמרמורת...

Roei152

Well-known member
מנהל
מענייןן אותך הסיפור של שירה?
בגלל שהוא סינדרלה כזאת? גם אותי ... אבל אותי מעניינץ חקירת המים...
\

טוב, אז אחרי צפייה בפרקים, באיחור ניכר...
את הפרק של אתמול טרם ראיתי.
האמת שאני הרבה פחות מתלהבת מכם. לא יודעת.. כמובן שאני לא באה להשוות ולא שום דבר, אבל מבחינה איכותית וגם מעבר לזה, החממה זה בטח לא, לפחות בעיניי. ממש לא. היא גם לא ברמה של שכונה.
זה קטע כזה, אני יודעת, כי יצא שכולם נורא אוהבים ונהנים.
אולי זה בגלל שאני כבר רגילה לשיאים של מתח (בעיקר בסרטים, אבל לא רק), וגם מעבר לזה כמובן, אז מה שיש פה קטן עליי...

המתח כאן, לפחות לפי ההתחלה, עדיין לא מצליח לרתק אותי מספיק, או להפיל אותי מהכיסא. גם אין קטעים מקפיצים באמת.
אולי זה טמון גם בעצם העובדה שהם קופצים ישר לתוך העניין, בלי להציג יותר מדי את הרקע. אני לא מדברת על הפלאשבקים של שלישיית הנעלמים, אלא יותר על שאר הדמויות, שלמען האמת, אם כבר, אני מתחברת רק לשירה. אגב, רועי, כפי שכבר נכחת לראות, היא לגמרי לא מקבילת יובל פרישמן. היא אכן מזכירה לי קצת את רונה, אבל בעיקר בגלל אבא שלה. את גאיה אני תמיד אוהבת.

הכל נורא תזזיתי כאן, ואני לא בטוחה אם אני מעדיפה דווקא קונספט כזה. למשל, איך שאמה "נחתה" ישר אצל עידו. אין פה את ההיכרויות המחושבות, עם התהליך האיטי.
האינטריגות כאן קטנות ליד אלה של החממה, גם אם זו (אולי) פחות מטרת הסדרה. בכלל, אני מקווה שהמזימה תתברר כמשהו מספיק רציני, מקיף, לא סתם.
זה מצחיק שאני שוב מזכירה את השיר, אבל וואי, הוא בטח לא תורם יותר מדי לכניסה לאווירה של מתח וכאלה. זה פשוט קורע אותי, איך חיברו שיר עליז שכזה, שאמור להיות חלק מסדרת מתח בכלל. נו, שיהיה.

איפה "צעד קטן", שסחף אותנו לתוך כל החממה, ואיפה זה...
אני לא יודעת אם זה בגלל שאני נורא רגילה לסגנון של גיורא, אבל לפחות בינתיים, עוד לא הצלחתי להיסחף פנימה.

בקיצור, אלה תחושותיי, נכון להתחלה. הלוואי ודעתי עוד תשתנה במהרה.

למעלה