נעלמים- לא הסוף!

rubmwue1234

New member
אממ זה מסובך...

לפי מה שהבנתי,
זה בכלל גיורא שכתב לפחות את כל העונה הראשונה,
והיה בקשר מתמיד עם נטפליקס,
ואני גם יודע על כך שנוצרו שינויים כאלה ואחרים לפי בקשתם של נטפליקס..
אתם יודעים, ישראל זה לא אמריקה, אמריקה זה לא ישראל..
אבל היות וגיורא אחראי על כל כתיבת העונה הראשונה(לגבי עוד עונות בנטפליקס אני לא יודע..) אז העלילה המוכרת לנו, או לפחות רובה הולכת להיות מוצגת אי שם בנטפליקס..

נעלמים- לא הסוף!

אז בדקתי מה ישודר ביום רביעי, והתברר שביום רביעי ובחמישי, יהיה את "עידו ואמה בריאיון מיוחד", כשהם מגיעים להתראיין על פרשיית הרעלת המים באשמורת.

רוב הסיכויים שמדובר בלקט, אבל בכל זאת, נוכל לראות את עידו ואמה מדברים על הקטעים האלה... כבר שווה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אולי זה ספיישל הסבר
כמו באי לגבי כל התסבוכת....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שבטוח .. החל מעוד שבוע
יהיה לפורום רק את גאליס הסיום בגזרת סדרות הנוער ומלאך של אימא שזה רק פעם בשבוע .....
לא יאמן איזו תקופה ארוכה הפורום עבר בסדרנוער
התחלנו מהחממה בסוף נובמבר בדצמבר, הצטרפו גאליס ושוברי.. גאליס הסתיימה ראשונה במחצית הראשונה .. , החממה יצאה להפסקה של שבועיים בינתיים סיימנו את שוברי בשבוע הראשון , היה לנו חצי שבוע הפסקה והסוסים באו והחממה חזרה ל19 פרקים החממה הסתיימה בסוף פברואר כאשר סוסי פרא עדיין ממשיכה כוכב הצפון חזרה שבוע לאחר שהחממה הסתיימה ונשארה בשטח עד אמצע אפריל ... בינתיים סוסי פרא עמדה לפני סיום , והצטרפה נעלמים בתחילת אפיל ... באמצע מאי כוכב חזרה לסיים עניינים ונשארה עד אתמול... בינתיים גאליס חזרה למשחק בסוף מאי ...
גם נעלמים תסתיים בשבוע הבא .. גאליס תישאר בשטח עד יולי ואז גם היא תיפרד לנצח...
בעצם יסתיימו לנו כל סדרות הנוער עד שכונה 2...

rubmwue1234

New member
וואו, גיורא רשמית חכם....

לא יודע אם הוא חשב על זה,
אבל יש מצב הוא חיכה לסיומן של כל סדרות הנוער בישראל,
ככה שהוא היחידי שיישאר בשטח,
שיהיה לו רייטינג גבוה לעונה השנייה...
בכל זאת, בספטמבר תעבור כבר שנה וחצי מאז שהסתיימה לה העונה הראשונה,
שזה מלא זמן הפסקה בין עונה לעונה בסדרות נוער, וזה בתכלס הפסד של צופים כשיש זמן הפסקה כזה ארוך...
בקיצור, באמת יצא מצב ששום סדרה תהיה חוץ מ..שכונה בעצם. מעניין.
ועוד מעניין, איך יהיו הסדרות שיתפסו את מקומן של השאר...
נעלמים-עונה שנייה, כמעט אין ספק שהיא תהיה מעולה,
סדרת הדרמה המוזיקלית החדשה של יס-אני גם כאן כמעט בלי ספק שהיא תהיה מעולה, בכל זאת זה סטייל השיר שלנו, דני הוליווד ותיכון השיר שלנו..בקיצור הסדרות המעולות של העשור הקודם...
ו..יש עוד?

&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
תכלס בשנה האחרונה ההפקה היתה עסוקה עם החממה
מה שאני יודע שעתיד לצאת בוודאות בלי כל הקשקושים בויקפדיה , זה עונה שניה לנעלמים , הסדרה המוזיקלית וראש גדול 6 ... בפרוגי אמרו בוודאות שתיהייה עוד הפקה בניקלודיאון ב2017... ,אמרו את זה בפה אחד יחד עם נעלמים ואמרו שזו גם כן הולכת להיות סדרת מתח ... , אני לא בטוח אם זו הפקה של ADD בשיתוף ניקלודיאון (יותר ודאי להוט), או שזו הפקת ניקלדיאון שבעצם תחליף את החממה ביס... מה שבטוח גיורא אולי לא יהיה מעורב...
.

rubmwue1234

New member
מה? :(

הייתי בטוח שהסדרה שתהיה משודרת ביס ב 2017 במקביל לנעלמים תהיה כבר סדרה חדשה של גיורא :(
טוב, מעניין באמת מה היא תהיה.
אם סדרת מתח כמו נעלמים, והמחליפה של החממה, זה אמור להיות טוב.
נחכה ונראה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אמרתי שאולי...
אולי כן ואולי לא...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל רוב הסיכויים שזה לא קשור לגיורא...
אם בכלל יחזור להפיק ביס בכל ערוץ שהוא, הפקה שתחליף את החממה ,ממש כמו שצופי הוט חיכו הרבה שנים מהאי לשכונה. הסיכוי הכי גבוה הוא שהוא יתחיל להפיק הפקה כזאת רק לאחר שיגמור את החממה אמריקה ,ולאחר שיגמור את שכונה כמה שייקח.. , אם יהיה ביקוש לחממה אמריקה ואם הוא הולך על שלוש עונות לשכונה רק ב2019 , יש סיכוי לראות את ההפקה הבאה שלו... וי]ש סיכוי שיותר מאוחר, אתה יודע החממה החלה לפחות שנתיים אחרי האי....

rubmwue1234

New member
וואי, השנים הקרובות הולכות להיות אינטנסיביות במיוחד לגיורא..

עכשיו זה לא רק עונה אחת במקביל לעונה אחת,(החממה 3 וחצי במקביל לשכונה 2..)
זה ככל הנראה 2 עונות של החממה אמריקה, במקביל לעונה השלישית של שכונה...
כמובן זה נתון בכך שאלה יתקיימו בסופו של דבר...
האם גיורא יפתיע אותנו ויסיים בפעם הראשונה בחייו כתסריטאי בעונתה השנייה של סדרה?

Roei152

Well-known member
מנהל
לפי התוכנית בהשערה שלי
בקיץ הולכים לצלם ולהפיק בשיתוף ישראל את החממה אמריקה(לא שמעתי שום התקדמות בעניין מוזר.. הקיץ עכשיו)
שכונה בעונה שנייה מתחילה שידורים בסתיו...
עד כאן זה ודאי ...
ב2017 הכי ודאי המחצית הראשונה של השנה ... החממה אמריקה תצא לדרך... מכאן זה תלוי בביקוש נטפליקיס ...
העונה השנייה של החממה אמריקה תצא לדרך בקיץ 2018 ... אולי יחליטו להתחיל להפיק גם את העונה השלישית במקביל כדי לשמור על הסדר המקביל לישראל ...
&nbsp

למעלה