נעלמו ה-LauncherPro וה-ADW.Launcher מהמרקט???

omrimayo

New member
נעלמו ה-LauncherPro וה-ADW.Launcher מהמרקט???

שבוע שעבר היה את הלאנצ'ר פרו והורדתי ועבד מעולה ובלה בלה אבל בכל אופן מחקתי בטעות ורציתי להוריד היום... קראתי הרבה על הגירסא החדשה שיצאה שבוע שעבר ושהיא הדבר הכי מומלץ שיש אבל אין למצוא אותה יותר. אותו דבר לגבי הגירסא של ADW שיצאה גם כן חדשה לגמרי לפני 3 ימים ופתאום אין למצוא אותה... אני ממש רוצה את אחד מהלאנצ'רים האלו למיילסטון ואין להשיג... אפילו אם אני סורק עם הברקוד זה מביא אותי להודעת שגיאה במרקט כאילו זה לא מוצא את הלינק שהוא בעקרון מדויק לגבי שני הלאנצ'רים... צריך עזרה איכשהו לא יודע מה העניין אבל אולי מישו יודע משו. תודה.

yidan

New member
אם יש לך מערכת לא פרוצה

בארץ לא ניתן לקנות תוכנות שעולות כסף ויש מצב שהתוכנה הזאת עכשיו עולה כסף קרה לי גם עם תוכנה אחרת תנסה פשוט לחפש באינטרנט את התוכנה הזאת להורדה רוב הסיכויים שתמצא תנסה פה filestube.com אגב הסיומת של קבצי אנדרואיד זה APK

DToNAToR

New member
דרך קצת עקומה, אבל אפשר

אם כבר נעשתה פריצת root, אז יש את Market Enabler שגורם למכשיר להתחזות שהוא נמצא ברשת אחרת. התחזות ל T-Mobile האמריקאית עבדה לי יפה.

yidan

New member
באמת??

ואתה מצליח להוריד סתם ככה תוכנות בתשלום?

DToNAToR

New member
כן

אני מזין ב google checkout (על המחשב, אבל אני בטוח שאפשר גם מהדפדפן של אנדרויד) את כרטיס האשראי ואז אפשר לקנות. אני עושה את זה על המחשב, כי אם מנסים להזין את הכרטיס מתוך ה Market, אז ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות. ואני לא מתכוון לזייף פרטי אשראי ...

למעלה