נעלם

נעלם

התאהב במשהו מהצד האחר של הכלום לא ידע בדיוק במה,לא היה ריח,לא היה טעם,לא צבע, היתה ערימה של מלים נוצצות,חושקות אחר כך נפרד (בצער) מערימת המלים ולחרדתו התהפכו המלים כמתוך כישוף לאלפי סכינים קטנות, נוצצות, משוחות בארס עקרבים נדר לשתוק,לא לנקום,לא להכאיב, כבל את עצמו באזיקים לסלע,וחשק שיניים כשננעצו הסכינים ואט אט חווה את תהליך ההכערה בלבו איך מסתובב גלגל הקסמים ומדליח את צבעו ואיך מתהפכת האהבה בתוכו, מתגלגלת לגל עכור ונהפכת לבוז נורא,מכוער, ממית אהבה וכשלא יכול עוד לכתוב על אהבה העדיף לשתוק

שלומות לך רואי

לפעמים אכן השתיקה עדיפה ולפעמים עדיף להגיד מה מרגישים והכי הכי חשוב הזמן יש לו מקצב וקצב משלו! רק טוב!!!

שלומים לך גחלילית

צדקת בכל מלה אבל זה היה מושלם אם היית מוסיפה בענין המקצב והקצב של הזמן שיש על פני האדמה די הרבה אנשים שאולי צועדים עם הזמן אבל אין להם שום חוש קצב

אממממ

נכון, צודק. יש אנשים שאין להם שום קצב....... אבל אם יש להם רצון, זו כבר התחלה טובה
רק טוב!!!

גחלילית

בענין של רצון וחוש קצב- אין דבר יותר מעצבן מאנשים בלי חוש קצב ועם הרבה כוח רצון

רואילההההההה

צודק, כמה צודק זה כמו הליכה בפארק של עז וחרדון......... פששששש זה יכול לתסכל אוףףףףףף
אבל איך אומר המשפט ההוא, העיקר הכוונה רק טוב!!!

מה באמת אומר המשפט ההוא

את לא מתכוונת במקרה למשפט שמתאר את הריצוף בדרך לגיהנום?

רואילההההההה../images/Emo140.gif

אני מתכוונת לזה......אם אתה מכיר: "פעם אמרו לי שהדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות. (משהו כמו הדרך הרצופה באבנים צהובות בקוסם מארץ עוץ) מאז עבר קצת זמן ולמדתי יותר גם על הריצוף וגם על הדרכים גם על הקוסם מארץ עוץ וגם על הכוונות הטובות, והרבה יותר נראה לי שהדרך לכוונות הטובות רצופה בגיהנום" רק טוב!!!

מאיזה צד שלא תגחללי את זה

ולכל כיוון שלא תרצפי את זה הגיהנום תקוע בתוך המשוואה ואי אפשר להיפטר ממנו

רואילהההההההההה

אני דווקא מנסה לרצף כבר שנים, לא תמיד מצליחה ולא כל אחד יש את הגיהנום שלו, השאלה אם נותנים לו להשתלט או לא?!! רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה!!!

שתיקה גרועה היא מכל. מה גם שהרווחתי ביושר כל מילה ומילה.

*pank

New member
אלוהים אילו רק נתת לי...

קצת יותר קצב וקצת פחות כוח רצון אולי ההוא לא היה מתעצבן כל הזמן. שתיקה זה דבר נהדר ותוסיף לזה גם איזו העלמות קטנה.

להערה האחרונה בעניין הקצב לא היה

שום קשר אלייך. זה היה פיתוח כללי של הנושא.לא כדאי להיעלב איפה שלא צריך

למעלה