נעלם- מת

Tinkerblack

New member
נעלם- מת

אם הייתם יכולים להחזיר לתוכנית שני אנשים שנעלמו או מתו מי אלו היו ולמה הייתם מחזירים אותם? אני הייתי מחזירה את דני וריאן ריאן מראה צד אחר בגברים אלו שרגישים וחמודים ולא שכולם מסוגו שללקס וחוץ מזה מעניין לראות איך סלין תגיב... ודני כדי שתהיה יריבה לאמבר ואז שתיהן יגלו שהן היו עם בריי יוו איזה מלחמה טובה זאת אמורה להיות- קאט פאייט

קטרפי

New member
איך שכחתי את טאי-סאן ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

בריי ואד וטאיסי.

וואו כמה זמן לא עניתי על דיון. בריי-כי למרות שהוא היה מעצבן,צריכים אבא לבריי הקטן. טאיסי-הלוו?כאילו,יש מישהו יותר מתאים ללקס מאשר טאיסי? ואד-בשביל דפע,אלא מה?.

slallum

New member
פול וריאן../images/Emo10.gif

ריאן היה ממש אחלה
ועם פול היו יכולים להיות מלא קטעים מצחיקים והיו יכולות להיות איתו סצינות ממש מעניינות =]

vegan girl

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo85.gifהייתי מחזירה....

את ואד אהובי
... כי ואד זה פשוט ואד...
את טאיסי בגלל שלקס פשוט אומלל בלעדיה (גם אם לפעמים זה לא נראה ככה איפושו שם בפנים הוא מת מגעגועים וגם אני.. יהי זכרה ברוך
אחת הדמויות האהובות עליי בכל העונות) השלישי זה דילמה... בריי (כי אין השבט בלי בריי) זוט (power and caos) או זאנדרה כי היא פשוט משעשעת....

vegan girl

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo85.gifהייתי מחזירה....

את ואד אהובי
... כי ואד זה פשוט ואד...
את טאיסי בגלל שלקס פשוט אומלל בלעדיה (גם אם לפעמים זה לא נראה ככה איפושו שם בפנים הוא מת מגעגועים וגם אני.. יהי זכרה ברוך
אחת הדמויות האהובות עליי בכל העונות) השלישי זה דילמה... בריי (כי אין השבט בלי בריי) זוט (power and caos) או זאנדרה כי היא פשוט משעשעת....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifבריי כדי שאמבר תפסיק להסתפק בפרוץ כמו ג'יי, ותתחיל ללכת עם הדבר האמיתי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gifבראמבררררר../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ודי ברור שהבא הוא ואד../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif... אני עדיין בהתכחשות למוות שלו, אבל וואטאבר... אני אוהבת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קרניjack

New member
קייסי ופטסי../images/Emo104.gif

כי אני מתגעגעת! עם קייסי יהיו מלא צחוקים, ןפטסי היא כזאת חמודה..ומעניינת...המוות שלה היו פשוט סתמי!

למעלה