נעלם לו התפוז

נעלם לו התפוז

למעשה בימי חופשה אלו, מרבית העולם הוירטואלי שלי סובב סביב התפוז, אני פעיל בערך בחמישה פורום מנהל (לבד במשותף) 3 פורומים ועושה ביביסיטר לעוד פורום אחד באופן זמני, נפילת האתר השאירה אותי עם תחושה של ריקנות, פתאום יצאתי מהבית, הלכתי לסידורים, דיברתי עם חברים, ראיתי טלוויזיה, ואפילו הספקתי לקרוא ספר. כמובן שמידי כמה דקות רפרפשתי את הדפדפן לראות עם האתר עלה, והייתי כנראה בין הראשונים לכתוב משהו כשהוא עלה סוף סוף. פתאום הבנתי כמה זמן אני פה וכמה דברים יכול הייתי לעשות אם לא הייתי בכל הפורומים, אז מה אתה אומרים, אני סתם מבזבז את הזמן, או שיש איזו שהיא תועלת בבהיה מול המחשב?

e-magine

New member
נשאלת השאלה

איך ה
הצליח "לגנוב את ההצגה", הרי אנחנו יודעים טוב מאד שיש חיים וירטואליים גם מחוץ לפרדס...

התפוז המכני

אני מודה שלמרות שאני רוצה ומנסה להגמל מהאינטרנט, כך שהוא לא יהיה מרכז החיים שלי, בכל זאת, התפוז המכני הזה, המכונה הממוחשבת הזאת היתה חסרה לי. אבל אני מסכימה איתך: יש בזה יתרון כי כשהבנתי שהתפוז לא עולה, אז לא היה לי עוד הרבה מה לעשות באינטרנט כי רוב הפורומים שבהם אני גולשת הם פורומים של תפוז. ואז באמת ניצלתי את הזמן כדי לצאת לסידורים, ולעשות ספורט.

S H I L G I

New member
זה קרה לי כשעזבתי את האתר שלי..

האתר האישי שלי...שבניתי שנתיים..עזבתי אותו כי לא יכולתי להמשיך יותר..פשוט היה עליי לחץ עצום..וברגע שהפסקתי משהו היה חסר..כמה שגלשתי באינטרנט לא היה לי מה לעשות.. ואז חזרתי אליו עכשיו לחודש לראות איך אני אסתדר... נטע

למעלה