נעלם כאן שקד, אייה הוא???? לא ראיתי הודעה או תגובית כבר מזמן....
ב בן אהרון New member 7/8/02 #2 שקקקקקקדי !! קוראים אותך../images/Emo124.gif אופו אתה? השמע קולך ! רחוקי שלי !
ב בן אהרון New member 7/8/02 #3 אורניהו קוראים אותך !!../images/Emo124.gif וואלה, צחקתי מהקטע שלך, על הרוכסן ! שובביניו
ט טל-יה New member 7/8/02 #4 טוב עכשיו שאתה מיינהייל והבנתי שאתה קצת מבולבל קצת קצת כזה שאתה לא יודע להבחין בין טל-יה ל גד-יה ואולי באמת הסברים יש להציג על ידי שילה שעדיין לא ענתה על הבלבול
טוב עכשיו שאתה מיינהייל והבנתי שאתה קצת מבולבל קצת קצת כזה שאתה לא יודע להבחין בין טל-יה ל גד-יה ואולי באמת הסברים יש להציג על ידי שילה שעדיין לא ענתה על הבלבול
ב בן אהרון New member 7/8/02 #5 תודה, טל-יה ../images/Emo140.gif גדיות, זה סתם שיגעון פרטי שלי. (לא לפירסום) אבל הן נמצאות רחוק רחוק. אולי אצל גליקריה. תהני, וגם שילה, לא חייבת לי הסבר. קורה.
תודה, טל-יה ../images/Emo140.gif גדיות, זה סתם שיגעון פרטי שלי. (לא לפירסום) אבל הן נמצאות רחוק רחוק. אולי אצל גליקריה. תהני, וגם שילה, לא חייבת לי הסבר. קורה.
פ פנטזיה נשית New member 7/8/02 #6 איחולים בןבן שתצלח דרכך שיהיו כאן כולם ממושמעים להפליא ושיכתבו רק מילים יפות ושלא תמחק ושלא תעמיד בפינה לא כי אתה נגד אלא כי לא צריך ולמגי תודה על ניהול הפורום היפה הזה במשך שנה למרות שגם לי יש הרגשה שלא נאמרה המילה האחרונה
איחולים בןבן שתצלח דרכך שיהיו כאן כולם ממושמעים להפליא ושיכתבו רק מילים יפות ושלא תמחק ושלא תעמיד בפינה לא כי אתה נגד אלא כי לא צריך ולמגי תודה על ניהול הפורום היפה הזה במשך שנה למרות שגם לי יש הרגשה שלא נאמרה המילה האחרונה
ש שילה1 New member 7/8/02 #7 איחולים למנהייל החדש../images/Emo140.gif והסבר.. הטל-יה שלנו הינה הגדי-יה של הפורום,הלא כן? וזאת לפחות עד הגעתו,הברוכה,של הנסחף.... אתה הבנת את זה,ברוך?
איחולים למנהייל החדש../images/Emo140.gif והסבר.. הטל-יה שלנו הינה הגדי-יה של הפורום,הלא כן? וזאת לפחות עד הגעתו,הברוכה,של הנסחף.... אתה הבנת את זה,ברוך?
ב בן אהרון New member 7/8/02 #8 את גדולה שילה ../images/Emo166.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בזכותך אני מוציא קריאה, לגדיה נוספת שפרשה מהעדר.
את גדולה שילה ../images/Emo166.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בזכותך אני מוציא קריאה, לגדיה נוספת שפרשה מהעדר.
ב בן אהרון New member 7/8/02 #9 אתנה 33 איפה את, שפסי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|רמקול למה אין אייקון גדיה ? הולך להתלונן בהנהלה.
אתנה 33 איפה את, שפסי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|רמקול למה אין אייקון גדיה ? הולך להתלונן בהנהלה.