נעלם אחרי ששכבנו

bp9mk6

New member
נעלם אחרי ששכבנו

אני מרגיש מנוצל. חודשיים הוא שיחק איתי. 6 דייטים זה לקח לו(לפחות בזה אני שמח שאני לא קופץ ישר למיטה). הכל היה הצגה אחת גדולה שנגמרה השבוע כששכבנו. הסקס לא היה מדהים אבל עדין שנינו גמרנו.
לא ציפיתי בחיים שזה יגמר ככה. מפריע לי שזה לא מזיז לו. יש לי כך הרבה דברים לומר אבל לא אכפת לו אז אני לא מתאמץ לכתוב. אני גם רוצה שהוא ירגיש שלי לא אכפת.
אבל אני לא מצליח לחשוב על שום דבר חוץ ממנו.

אתה לא צריך להרגיש מנוצל, אתה צריך להרגיש לא מותאם לתקופה.

6 דייטים בלי זיון ?! מי שמע על דבר כזה ב-10 שנים האחרונות ? רד מהענןץ כולם מזדיינים כמו ארנבות, בודקים ביצועים, בודקים עוצמת תשוקה וכיוב'. רק אח"כ מתחילים להכיר ! אתה באמת חושב שהסיפורים שלך או הנחמדות שלך היו מניעים תהליך רומנטי רציני, מבלי שנבדקה הסחורה ? עובדה היא, שברגע שהזדיינתם וזה לא היה ווהאוו - עפת.
אני מספר לך את כל זה, לא כדי לרדת עליך או להתעלל בך, אלא כדי שתראה את השגוי בהתנהגות המדהימה שלך.
אם אתה מחפש רומנטיקה של סבים, אז תתמקד בלמצוא סבא. יש למבוגרים את האתנחתא לדיבורים ודיבורים. אבל שתדע, שבימינו גם את המבוגרים שאני מדבר עליהם קשה למצוא. הם גם מזדיינים כמו ארנבות מהשניה הראשונה, והרבה, כי הם מרגישים צורך להשלים את החוסר מהתקופה שהיו צעירים ויפים ועוד לא היתה שולמית אלוני.
בקיצור, סקס זה לא מה שאתה חושב. אין דברים קדושים בחיים. בטח לא התחת שלך.

bp9mk6

New member
אני מרגיש מותאם

לא מתווכח. ידוע שרוב אנשים שמחפשים קודם כל (או רק) את זה ולאחר מכן בודקים התאמה בשאר המישורים. גם לי היתה פעם תקופה כזאת. האישיו הוא שהוא (ככה לפחות חשבתי) לא בן אדם כזה.
אז הסקס היה לא משהו. אפשר לעבוד על זה ולשפר אותו.
או שאני סתם נאיבי..
&nbsp

ItsikH

Member
קודם כל תרגע. קצת פרופורציות, ולא יזיק ניתוח מחושב
אינך יכול להגן על עצמך מפגיעה מבלי ליצור חומות שימנעו גם ממי שראוי לכך להגיע אליך. קורה שנפגעים, ואם יש מרכיב בלתי נמנע באהבה וזוגיות זו פגיעה והפגעות, אי אפשר להמנע מכך. כדאי ללמוד לשאת את הפגיעה - לא להדחיק אותה ולא להתכחש לה, אבל ללמוד לחיות איתה. ברור שהפגיעה הקשה ביותר היא האובדן לסוגיו - כי מי שאינו שם עוד, אי אפשר אפילו לנסות לברר איתו ולרכך את הכאב. להבדיל אלף אלפי הבדלות, המקרה הקיצוני ביותר של אובדן כזה הוא המוות
וגם אז יש חוויה של פגיעה והאשמה ללא כתובת. המקרה שאתה מתאר הוא אחד הקלים, מהראשונים שלומדים להתמודד איתו.
יש הרבה הסברים אפשריים למה שעבר עליך. אולי באמת רק רצה להשיג את הסקס ולהמשיך הלאה, להשקיע בזה 6 דייטים בלי כוונה או ענין להמשיך - אפילו לא לפעם אחת נוספת - לא ממש מסתדר עם זה, אם כי יכול להיות. בקיצוניות השניה, יתכן שמשהו בסקס הרחיק אותו. ואולי סתם לא הסתדר ביניכם, ויתכן שהסקס הבליט את זה. ואלו רק מחשבות של רגע, יש כל כך הרבה אפשרויות...

bp9mk6

New member
גם אני לא חושב

שהוא היה ״משקיע״ 6 דייטים רק בשביל זה. זו הסיבה שזה כואב לי ואני מבולבל.
אתמול בלילה שלחתי לו הודעה קצרה מאוד בנושא. נדיר שאני מתעורר בלילות אבל הלילה קמתי ב3 והדבר היחידי שעשיתי היה להיכנס לוואטסאפ לראות אם הוא ענה. קרא את ההודעה ב1 בלילה אבל לא הגיב.
אני לא יודע מה לחשוב. לא יודע אם אני סתם נאיבי או לחוץ מדי. אולי היו לו יומיים עמוסים(לא חושב). אולי הוא פגש מישהו אחר. אני לא יודע ואני לא אוהב את זה שסתם ככה הפסקנו לדבר. החלטתי לתת כמה ימים לדברים לשקוע ואז לנסות לדבר איתו.

ItsikH

Member
אולי למשל זהאדם שמתקשה לתקשר ולדבר בכנות על
מה שמציק או קשה לו, אולי הוא אדם שלא יודע להתמודד ולהגיב לרגישות ופגיעות של הזולת, כל מיני רעיונות עולים בדעתי שלא הייתי מגדיר כרוע לב דווקא מצידו, כמו אי יכולת.
תאר לך למשל, שהוא כלל לא מודע לכך שיש בעיה כלשהי ומניח לתומו שאתם סבבה לגמרי. בסה"כ נפגשתם 6 פעמים, זה אומר שאתה עדיין לא ממש מכיר אותו, אולי אפילו ממש לא.

או, שאולי כדאי להפסיק לחפור בענין

כי אתה מעיק על עצמך שלא לצורך, ואולי אולי, אני אומר, אתה מקרין את החפרנות, אולי מעין גישה מנתחת-כל, דבר שיכול להרחיק בני אדם.
אני רוצה לומר - הכי קל זהנ להאשים את הצד השני. אולי יש לך הזדמנות לבדוק את עצמך, מה לא?!

aשרון

New member
היי....

לפעמים בחיים אנחנו פוגשים אנשים שפוגעים בנו, ועוצמת הפגיעה היא יותר חזקה ככל שהבנאדם הוא יותר קרוב אלינו.

כנראה אתה הרגשת משהו אחד והוא הרגיש משהו אחר לחלוטין, אתה רצית משהו אחד והוא אחר.
העניין הוא שאם הוא מתנער ממך עכשיו, כנראה זה לטובה. טוב שזה נעצר פה. רק חבל שהוא עושה את זה בצורה מגעילה, אבל עדיף ככה מפגיעה יותר עמוקה. אתה צריך לקחת את המקרה איתו כשעורי בית ולחשוב מה היה יכול להיות לא בסדר, איפה הטעות שעשית, כדי לא לחזור על הטעות שוב. אולי תנסה לשאול אותו למה הוא בחר לנתק איתך את הקשר?.

מה שאני אומר, אל תרכז את הכאב שלך בו, אלא תנצל את הכאב הזה כדי לפתח את העצמי הפנימי שלך וללמוד ממה שקרה למען מערכות יחסים עתידיות.

קבל ממני חיבוק גדול

bp9mk6

New member
יעבור לי

אני עדין לא חושב שהיתה בעיה בתיאום ציפיות. הוא פשוט לא מדבר אז הכל השערות.
לא רואה משהו ללמוד מכל הסיפור הזה. הוא פשוט בן זונה מניאק וחבל שלא הפסקתי את זה לפני.

כמי שהיה שם בשני המקומות

ה"מנצל" וה"מנוצל" אני יכול לומר לך, שישנן סיבות רבות להתנהגות הזו. כיוון שאנחנו שומעים רק אותך, אין בעצם שום מידע למדועי הוא עשהנ זאת, אבל מנסיוני:
1. לפעמים התחושה היא שיאללה נתן זיון חסד ונסתלק [ שהרי 6 דייטים בחודשיים אומרים גם עליך, מבחינתו, ולא רק עליו מבחינתך]
2. לפעמים הסקס או האינטימיות הנלווית אליו כלכך מטרידה שאין רצון לפגוש יותר
כ"מנוצל" אני מודיע שמעולם, למעט 3 דקות של הרגשה אישית לא נעימה, לא טרחתי להתעסק בזה יותר. סקס מבחינתי היא פעילות גופנית מהנה, מתמרצת ומתגמלת. לפעמים אני נכנס פעם אחת למסעדה ולא אכנס יותר. לפעמים אהפוך אותה למסעדת הבית.

למעלה