נעלי Heroes שוטטתי בDA ומצאתי את הנעליים האלה, חשבתי שתהנו מהן
T TheBeast New member 11/11/08 #1 נעלי Heroes../images/Emo27.gif שוטטתי בDA ומצאתי את הנעליים האלה, חשבתי שתהנו מהן
S Slow Cheetah New member 11/11/08 #2 אומייגאד!!!!!!!!!!!!!1 איפה אפשר לקנות אותן?! הן כ"כ יפות (אגב, אהבתי את הכינוי שלך. אלא אם כן הכוונה לא למה שאני חושבת )
אומייגאד!!!!!!!!!!!!!1 איפה אפשר לקנות אותן?! הן כ"כ יפות (אגב, אהבתי את הכינוי שלך. אלא אם כן הכוונה לא למה שאני חושבת )
S Slow Cheetah New member 11/11/08 #3 אוקיי, זה מישהו הכין ../images/Emo2.gif אומייגאד, אני כ"כ מכינה גם כאלה
S Slow Cheetah New member 13/11/08 #10 אולי, אבל זה יצא יפה. וזה לא כאילו הליקוי חמה או ההליקס או הכתוביות יצאו עקומות.
T TheBeast New member 12/11/08 #4 כמו שראית, זו הכנה עצמית ../images/Emo9.gif (למה חשבת שהכוונה? מעניין אותי... כי הכינוי הזה בן 6 שנים בערך )
כמו שראית, זו הכנה עצמית ../images/Emo9.gif (למה חשבת שהכוונה? מעניין אותי... כי הכינוי הזה בן 6 שנים בערך )
T TheBeast New member 14/11/08 #13 אז לא, לא אקס-מן ../images/Emo6.gif סתם רציתי שם מיוחד וראיתי חבר של אבא שקרא לעצמו Unicorn. התגלגלתי לאט לאט עד שפשוט החלטתי לקרוא לעצמי פשוט The_beast. הדרך לTheBeast הייתה קצרה כשהניק הראשון היה תפוס כאן ע"י רישום לא טוב שעשיתי לתפוז
אז לא, לא אקס-מן ../images/Emo6.gif סתם רציתי שם מיוחד וראיתי חבר של אבא שקרא לעצמו Unicorn. התגלגלתי לאט לאט עד שפשוט החלטתי לקרוא לעצמי פשוט The_beast. הדרך לTheBeast הייתה קצרה כשהניק הראשון היה תפוס כאן ע"י רישום לא טוב שעשיתי לתפוז
A Anna Banana25 New member 13/11/08 #9 שיואו מגניב! אבל בתאחלס כל אחד יכול להכין לעצמו כאלה אני חושבת שאני אלך להכין לי כאלה עכשיו....
S shilgiah New member 15/11/08 #14 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif וגם לא ממש בא לי להרוס ת'אולסטאר.. זה עם טיפקס..?
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif וגם לא ממש בא לי להרוס ת'אולסטאר.. זה עם טיפקס..?
S Slow Cheetah New member 15/11/08 #15 אני חושבת. תראי את הצורה שהאותיות טיפ-טיפה נמרחות. כאילו, זה כמעט בוודאות טיפקס. צריך לצייר טוב בשביל זה בכל מקרה, תקני חיקוי אולסטאר. זה בדר"כ עולה פחות מ-100 שקל
אני חושבת. תראי את הצורה שהאותיות טיפ-טיפה נמרחות. כאילו, זה כמעט בוודאות טיפקס. צריך לצייר טוב בשביל זה בכל מקרה, תקני חיקוי אולסטאר. זה בדר"כ עולה פחות מ-100 שקל
S shilgiah New member 16/11/08 #16 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאני שונאת את החיקויים..../images/Emo4.gif