נעלי CROCS ב- Duty Free, האם יש?

מרס24

New member
נעלי CROCS ב- Duty Free, האם יש?

מדובר בנעלים המוזאות האלה מחומר צבעוני שנראה כמו גומי, עם חורים... אני חייבת כאלה לטיול בחו"ל השבוע, האם משהו ראה כאלה בדיוטי פרי? או שעדיף לי לקנות בארץ וזהו...

nightbird

New member
נעליים עדיף לקנות לפני הטיול

להרגיש איתן טוב בחנות וללכת איתן לפחות יום-יומיים כדי להתרגל. זה אחד הפריטים הכי חשובים ואת חייבת להרגיש נוח בהן. לא כדאי לקנות עם הודעות על קריאה אחרונה ברקע ולגלות תוך כדי הליכה בחו"ל שהרצועה משפשפת את הקרסול או הפינה לוחצת על האצבע.

nightbird

New member
למה? ../images/Emo12.gif

נעל היא נעל. זה יכול לקרות גם עם נעלי בית.

nightbird

New member
לא

אבל אם זו נעל-פלא שיודעת להתאים את עצמה כמו כפפה לכל רגל, אז יופי. אני אנסה בהזדמנות.

Merav B R

New member
וטובה שעה אחת קודם ../images/Emo8.gif

< אני לא קונה רק כי הן מכוערות אללה יוסטור אבל כל פעם שאני עוברת ליד חנות אני חושבת על זה. בעלי הולך איתן - חוץ מלעבודה שם יש קוד לבוש - לכל מקום>

nightbird

New member
הן באמת נראות מוזר

בעיקר על גברים. הצבע הצורח הזה... אני מקווה שבעלך לא ישן איתן.

Old Girl

New member
נראה לי שהנעלים האלה הפכו

לקוד לבוש בפני עצמו בשנה האחרונה. גם לדעתי הן מכוערות אש.

אני צריכה גם למדוד

אבל הראתי לבן זוגי והוא טוען שאין סכוי שהוא "ירכיב" את הדבר הזה LOL הוא מוחה על הנסיון העוין להשליט קוד לבוש בזיוני שכזה (אני אבל רוצה זה רק אמרתי מה הוא אמר והצחיק אותי הרבה פה)

Old Girl

New member
אבל תודי שזה מכוער טילים!

אבא שלי הולך עם זה לעבודה, ועדיין...

מכוער מכוער אבל

אני אמדוד ואחליט האם הנוחות שווה על הכיעור ובן זוגי מוסיף שצריך להוציא אותן מחוץ לחוק LOL

מרס24

New member
אני מדדתי וזה נוח מאוד

לא מהסוג ש"משפשף" או משהו כזה, חוץ מזה כבר קניתי נעלים "אמיתיות" בדיוטי והיה בסדר גמור... כבר שנים שלא יצא לי לקנות נעל מהסוג שקורע את הרגל... אני מוכנה לשלם הרבה כסף על נוחיות ועל איכות

Benkok

New member
199 ש"ח וסגרת את הפינה...

בשביל מה לחכות לרגע האחרון? ואם לא יהיה הצבע שאת רוצה? לא תקני? כמה חיסכון כבר יהיה כאן? חוצמזה אני כבר מזהיר אותך - מהרגע שתקני אותם לא תורידי אותם מהרגל. עד כדי כך שבערב, לפני יציאה, תתחילי לחשוב "אולי אני אלבש אותם לפאב? מה כבר יקרה?" BY FAR, הנעליים הכי נוחות שהיו לי בחיים (ואני בן של יבואן, הנעל הכי זולה שלבשתי בחיים היתה HUSH PUPPIES)

aviron

New member
סוף מעשה בקנייה תחילה

נכון. נעליים בלתי רגילות, מ'זה נוחות !!!!!!!!!!!!!!! נכון. גם אני כבר יוצא איתם בערב, טס איתם בבוקר ובכלל... אגב: יש כמה סטיילים: עם חורים, עם חורים רק בסולייה למעלה, בלי חורים. אחרי ששמים את הרגל בפנים - לא רוצים לחלוץ. וגם קלה כמו נוצה. היא כל כך טובה שלא כדאי לחכות לדיוטיפרי, אלא לקנות לפני... בתמונה: התייעצות קבוצתית מה מעמד ה- HUSH PUPPIES בסיאם

lady_anne

New member
אפשר לעשות מזה משאל פורום../images/Emo13.gif

"קרוקס - עם חורים או בלי?" (ונמק)

ניילוס

New member
הכל טוב ונכון...מזיעים איתם בקייץ

יש לי, אני אוהב אותם, לטייל בארץ ובחו"ל לא אקח אותם כי אין כמו נעלי ספורט נוחות לרגל. ושוב לדעתי בקייץ בלי גרביים מזיעים איתם.

Merav B R

New member
בעלי טוען שהוא לא מזיע איתם...

אבל הוא עוד לא נעל אותם בשיא אוגוסט...

למעלה