נעלי קיפי

• פותח הנושא adipo
  • פורסם בתאריך

or99

New member
אני לא שמעתי...

על אף אחד מהשמות האלה. זה סתם נעלי בית.

Raffael

New member
אז זה הרבה בטרם הפציע הקיפי

ומחרתיים אני מחזיר את החיקוי העלוב ל Carrefour. הצרפתים האנטישמים האלה גם נעלי בית כמו שצריך הם לא מסוגלים לעשות (גם הגרזן שקניתי מהם נשבר לי באמצע העבודה. משהו רקוב פה בממלכה).

freedom rider

New member
אותה הגברת בשינוי אדרת

צרפת היא עדיין ממלכה. רק שעכשיו הם בוחרים את המלך כל שבע שנים.

אם כבר אנטישמים

אתה לא קונה במקרה את הגרזן בהקשר של ילדים נוצריים ופסח? קצת מוקדם, לא?

אז תגיד,

יש משהו בהרגשה כשמניפים אותו ועוד יותר כשמנחיתים. עשיתי את זה פעם אחת אצל חברים, וגם כשידעתי שזה רק חתכה עץ, ליבי לא נתן לי להגיע להתלהבות הדרושה, והצלחתי רק לנעוץ את הגרזן בעץ. היה דווקא גרזן טוב, לא כמו של הצרפתים. לא הפחידה אותך הפעם הראשונה שהנפת אותו? אני מניחה שאפשר להתרגל (במיוחד אם קר וצריך).

צימעס

New member
נו באמת!

ברור שהנעליים היו קודם, קיפי רק העניק להן את שמן הצעיר

צימעס

New member
ותגידו...

בדפנה עוד אפשר לקנות כאלה? > אין לי נעליבית, וזה חסר <

דבר זקן השבט בעניין נעלי בית.

מכיוון שאני זוכר הנעליים האלה משחר ילדותי- משמע הדבר שהם קיימות לפחות 40 שנה. אנחנו קראנו להם... נעלי בית (בירושלים). בהמשך החלו מייצרים אותם ב"נעלי דפנה". נעלי קיפי זהו כמובן חידוש שבא עפ קיפי. הם עדיין קיימות. אם כי אני מעדיף נעלי בית פתוחות מאחור.

nutmeg

New member
אף פעם לא הבנתי

מה הקטע של נעלי הבית הללו. באמצע שנות השבעים כשחזרתי מחו"ל כל החבר'ה כאן הלכו עמם לכל מקום גם בגשם ובבוץ. איכס! ובלי קשר - הן מכוערות פחד, לא ממש מחממות בגלל הסוליה הדקה מ"גומי", ויש להן נטייה להסריח. הריץ' רץ' תמיד היה מתקלקל או תופס את הגרביים ומחורר אותן... נו? הנעליים הללו, כמו קרמבו, הן מוצר נחות שקיבל מעמד של כבוד בעיקר בגלל הנוסטלגיה.

למעלה