נעלי פוינט~!

שחף 2009

New member
נעלי פוינט~!

היי בננות!! אני מתרגשת קניתי אתמול נעלי פוינט!! יאוו איז כיףףףףףףףףףףףףףףף בקיצור אמרו לי שצריך ללכת איתן בבית חח ואני עושה זה (למרות שעוד לא תפרתי אותן והן כל הזמן נופלות לי מהרגל) אבל רציתי לשאול אתכן, יש לי בעיות ברכיים לא רצינות אבל כאבים קלים שתרגילים מוסימים זה יכול להזיק לי יותר? אהה ועוד משו איך אני מרכחת את הנעליים האלה חח הן ממש קשות! והביאו לי את הסלולייה הקשה יותר (מי שלא ידעה יש גם רק וגם קשה) אז, תודה לעונות!! וישששששששששששש עליתי!!!!!!! זה כל כך כיף ויפה בתמונות =]

talupa

New member
היי...

אני כבר המון זמן לא כותבת פה אבל ממשיכה לקרוא... ואני פשוט זוכרת שלפני המון זמן (בשנה שעברה ליתר דיוק) בדיוק מישהי שאלה על ריכוך נעלי פוינט ואז מה שרשמתי לה ממש עזר- אז אני פשוט מעתיקה את ההודעה ההיא לפה: יש כל מיני דרכים- בטאגליינס יש גם כמה עצות טובות- תקראי- יש טאגליינס והשם:,"ריכוך נעלי פוינט - כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול" ויש עוד דרכים אבל דרכים אלו יכולות גם לשבור את הנעל בטעות אם לא עושים את זה נכון... למשל המורה שלי ריככה לי את הנעלי פוינט פעם כשהיא שמה את הסולייה על הבר ופשוט "ליפפה" את הנעל.. אפשר גם לעשות את זה בלי בר- פשוט לקפל את הסולייה- אבל אני לא יודעת עד כמה מגמיש את הנעל ואולי בטעות גם עד לשבירתה... יש עוד דרך שאני משתמשת בה המון: לשבת בשפופה ולעשות קרית פוינט כשאת דוחפת את סוף הסולייה (העקב) וכך יוצרת פוינט גדול ומגמישה את הנעל... גם ללכת הרבה על הכריות וקצת פלייה ככה שהרלווה שלך גדול יותר ופשוט ללכת ככה המון בבית... לי אישית גם יש טרמפולינה בבית אז קפצתי קצת על דמי פוינט עם הנעליים עלייה... אבל גם קפיצות בלי טרמפולינה טובות! ואישית- הדבר הכי הכי טוב זה פשוט לעבוד על הפוינט הכי טוב כשאת עליהן ועם הזמן הנעל מתרככת ומתרגלת לרגל שלך... אני מקווה שהבנת את כל החפירה שלי חח... תראי יש גם בסרטון הבא: http://www.youtube.com/watch?v=TP3NkTQ_4i4&feature=related תעבירי את זה לדקה ה- 6 ושם מראים קצת איך מרככים שם את הנעליים... יש גם בסרטון הבא: http://www.youtube.com/watch?v=pX-PNqJr9z4&feature=related בעיקרון מה שחשוב בסרט הזה זה רק ההתחלה כי בכל השאר היא סתם חופרת על זה שלא היו רוצים לעלות על נעל ישרה ובלה בלה בלה- מה שחשוב זה השיטה שהיא הראתה שם לגרימת קשת על ההתחלה אפילו אם הנעל חדשה לגמרי... ואם לספה שלכם או לאיזשהו רהיט בבית יש רווח בין הרצפה להתחלה שלו- אז שימי את הרגליים שלך (ביחד עם הנעלי פוינט כמובן) ברווח הזה, תעשי פוינט ותיישרי לאט (אבל בלי שייכאב לך כי זה כואב אם מגזימים) מקווה שעזרתי ושהבנת אותי למעלה... בהצלחה בהכל!

למעלה