נעלי פויינט

pie and cactus

New member
נעלי פויינט

האם בישראדאנס מוכרים רק בלוך? כדי לקנות, האם כדאי ללכת לחנות עם יותר מבחר של חברות נעליים? ואם כן, אילו יש בסביבות ראשון או רחובות?

../images/Emo90.gif

לפי מיטב ידיעתי בישראדאנס יש רק בלוך,ולדעתי תבדקי בעוד מקומות עם מבחר רב יותר,אני יודעת רק על דאנס שופ שזה מול ישראדאנס בת"א-ולא יודעת לגבי שאר המקומות

TheBlackFairy

New member
ממליצה לך על דאנס שופ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

יש שם את המבחר הגדול ביותר של נעלי פוינט, ובכך יוכלו להתאים לך את הנעל היותר מתאימה לרגל שלך
. הסניף המרכזי של דאנס שופ נמצא בתל אביב ברחוב אבן גבירול
.

אל תקני בישראדאנס!!!!

אני קניתי בישראדאנס והם ממש ממש ממש לא טובות... לכי תקני בדאנסשופ ברעננה.. תקני ת'נעלי פוינט של סאנשה sunsha כי הם עובדות הכי טוב על הרגל (מחזקות ת'רגל בטירוף)

Black Star

New member
נו באמת, ממש לא נכון

קודם כל, בישראדאנס מוכרים רק בלוך. כנראה שבשבילך בלוך לא היו מתאימות, או לפחות לא הדגם הספציפי שמכרו לך. מה שחשוב זה להתאים את נעל הפוינט לכף הרגל. נעלי סאנשה (sansha אגב...) לא יותר או פחות טובות מבלוך, ואי אפשר להגיד שפירמה מסוימת מחזקת יותר מפירמה אחרת. זה תלוי ב דגם , כמו שכתבתי כאן כבר המון פעמים. יש דגמים עם סוליה רכה או קשיחה יותר, שמיועדים לקשת גבוהה, נמוכה, חזקה, חלשה וכו'... ומה שחשוב הוא להתאים. ממש ממש לא נכון להגיד שהנעליים של ישראדאנס לא טובות בכלליות (ולא, אני לא מפרסמת אותם בשום צורה, פשוט חשוב לי להדגיש) - את מסיקה מסקנות כלליות ממקרה אחד.

the mush

New member
../images/Emo45.gif יו גוא גירלללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמממ.. תשובה

אם את רוצה יש תחנות דאנס אין.. חולה על החנות הזאתת!!!! זה בראשון במרכז רחוב ביאליק פינת רוטשילד מול קניון רוטשילד יש שם איזה 3 או 4 חברות של פוינט שוז אבל אני הכי ממליצה על קפזיו

למעלה