נעלי הרים

נחלוואי

New member
נעלי הרים

רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לנעליים ששווה לבדוק אותן- אני לוחם וברצוני לקנות נעלי הרים שאפשר יהיה ללכת איתן קילומטרים רבים עם משקל על הגב. יש למישהו המלצות טובות?

pako27

New member
נעל לפעילות צבאית

דגם שאני מכיר הוא Tornado gtx של חברת לה ספורטיבה או TREZETA דגם ניו פמיר (אותו סיגנון רק יותר יקר מעט). רובו מעור + ממברנה נגד חדירת מים ,סולית ויברם עם בולם PU חזקה ,עמידה ולא יקרה!! או TREZETA דגם ניו פמיר (אותו סיגנון רק יותר יקר). יש הרבה סוגי נעלים אך לא כולם מתאימות לפעילות צבאית אם תרצה עוד דעה או פירוט נוסף אשמח . נ.ב: גם נעלי zamberlan דגם לאדאק יתאים (אותו סגנון וסוליה קשיחה יותר).

pako27

New member
ZAMBERLAN לאדק

לא בטוח שאפשר עוד להשיג ..אבל שווה לבדוק ...

נחלוואי

New member
ומה בקשר לרייכלה או גרמונד?

או אסולו אולי? הרבה ח'ברה מכל מיני יחידות שאני מכיר מעדיפים לקנות רייכלה, יש סיבה לכך?

pako27

New member
באותו סיגנון -טכנית אותו דבר

גרבטי של ריכלה מצוין.... אסלו ? לדעתי פחות ...(תפירה ממש לא אכותית )אבל בסדר ....

carr21

New member
ריכלה...!

בתור אחד שהשתמש ברייכלה בשירות הצבאי שלו בסביבות השנה וחצי...אחרי שהיה לי זוג של נעלי סקרפה..שעל סקרפה אני לא יכול ממש להמליץ בחום..נעל שנורא קשה לרכך,וגם עושה הרבה פצעים בהתחלה. אחרי זה הבנתי כמה הרייכלה טובים,פשוט נעל מעולה,חזקה כמו סוס,נוחה. ועברתי איתה הרבה דברים..ופשוט כלום לא מזיז לה. אז לך על זה...נעליים קצת יקרות,בסביבות ה1000 לgravity אם יש עוד שאלות..בשמחה..

pako27

New member
והכי חשוב../images/Emo66.gif

מכוון שמבחינה פיזיולוגית כול אחד יש לו מבנה רגל אחר אני ממליץ לך למדוד מספר דגמים ולהחליט , מכוון שאם לא נוח מה שווה ?!

chicipici

New member
אני יכול להמליץ על האסולו היילנד.

PAKO, לא יודע מאיפה הבאת את ה"תפירה ממש לא איכותית"
יש לי כאלו 5 חודשים שבהם הנעליים עברו קרוב ל 1000 ק"מ, כולל טרקים שבהם סחבו גם את משקל התרמיל שלי. מצטער לאכזב
אין חוט אחד פרום !

נחלוואי

New member
תודה לכולם! קניתי...

רייכלה גרביטי. אחלה של נעל. מתאימה בול! מקווה שיהיה טוב:) תודה רבה שוב לכולם

pako27

New member
תפירה ומה הכוונה

אסלו חברה טובה ולא אמרתי שיש סיכוי לפרימה או מהשהו כזה, אבל בהרבה תפירות של אסולו ניתן לראות אך תפר עולה על תפר ויש הצלבה וזו עובדה!!!(רואים בעין) בסוגים של חברות אחרות זה לא קיים (פשוט המתפרה מפקששת קצת) לגבי האיילנד ...לטיול הוא מצוין אבל אני אם היתי בצבא משתמש בהם הם היו שורדות בדיוק חודשיים(וצעדתי הואאאא כמה צעדתי בצבא ועם משקלים מטורפים) הרעיון של הסוליה חביב מאוד (גם כגימיק)אבל 3 הנקודות לאיזון רכות מאוד וזו סוליה ממש לא לפעלות חי"ר !!! אבל כול אחד יכול להביע דעה ואני מכבד את זה ! חוץ מיזה נחלאווי תתחדש !

למעלה