נעלי ג´קסון

Thriller

New member
נעלי ג´קסון

יש לי עכשיו בבית נעליים שמאוד דומות לנעליים כמו למייקל ג´קסון

Thriller

New member
לא אני לא יכול

הן נראות ממש כמו אלה מההופעה ב Motown דרך אגב אתם חושבים שמייקל באמת שר בהופעה ההיא שבה הוא ביצע לראשונה את הליכת הירח. אני שואל זאת כי זה נשמע פשוט מצויין ואני תןהה עם הוא לא סתם מזיז את השפתיים(כמו בריטני ספירס)

Marty McFly

New member
אני לא יודע...

גם אני חשבתי על זה!! ואני מת על ההופעה הזאתי... אם תשימו לב, זה קצב יותר מהיר מאשר ההופעה שבהופעת ה-30 שנה... בדקתי את זה, כששמתי את שני הקבצים אחד ליד השני! זה ממש מגניב לראות את שני המייקלים מבצעים את אותם מהלכים, בייחוד כשהם עושים את ההליכת ירח... זה ממש מגניב, לדעתי..

goop

New member
צר לי לאכזב אותכם - זה פלייבק

תרגישו בזה כאשר השיר מסתיים...

Marty McFly

New member
אז למה שהוא יעשה את זה בפלייבק?

אנשים פה אמרו שהוא עשה את billie jean בפלייבק במופע של השלושים שנה בגלל שהוא מתבייש בקולו או משהו כזה... למה גם במופע לפני 20 שנה הוא עשה פלייבק??

yahel14

New member
למה מייקל מתבייש בקול שלו??../images/Emo4.gif

ובמופע של ה-30 שנה זה היה פלייבק??

Marty McFly

New member
אני לא יודע...

הזדקן? לא יודע... ולא יודע בכלל אם זה נכון... ואין סיכוי שקשה לו לרקוד ולשיר ביחד, כי זה בעצם אחת המהויות של מייקל! זה בטוח לא יכול להיות, אורית, כי אז אף הופעה שלו לא הייתה חיה... וברגע זה אני מוריד הופעה חיה שלו מ1999, מקוריאה, של השיר Dangerous... זה ממש יפה בינתיים!! (50%)

i love MJ

New member
זה לא יכול להיות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מייק מודע לזה שיש לו קול מדהים
, ולא רק הוא אלה גם אנחנו
, ועוד הרבה...

i love MJ

New member
את יודע מה../images/Emo35.gif

אין לי מושג
מה אתם שואלים אותי
תחפשו באתרים
(אני עצובה מאוד
, אז אני לא רוצה להעליב אף אחד
)

עינת43

New member
למה למה למה,,?

כולכם מעריצים צעירים, וזה נשמע מאוד נדוש כבר כול הדיבורים סביב הפלייבק שהוא שר או לא, דיי תבינו שלשיר חי הוא כבר לא יכול גם בגלל הגיל וגם בגלל שהוא חרש על הקול שלו במשך 30 שנה, והוא צרוד (שלא נדבר על השיתוק השפה העליונה שלו) עד המופע מסוכן הוא היה יכול לשיר את רוב השירים שלו בחי את בילי גין" ב83 הוא שר בפלייבק לא בגלל שהוא לא יכול פשוט השיר מורכב מהרבה קולות רקע ובשביל מופע בטקס זה לא מקובל ש600 איש ישמעו לא טוב אז טקסים רוב האמנים שרים פלייבק ובמופעים גדולים חי וזה גם לא הכול, יש שירים מורכבים משינוי בטון של הקול ומעוד אפקטים שבחי לא יכולים לעשות אז במופע 30 שנה הוא שר את בילי גין חי רק בסוף השיר ושומעים את זה בברור אייך שהוא צרוד, בעשיית הקלטות של דיסק פשוט מקליטים חלקים חלקים ועושים הפסקות כך שכול קטע שמוקלט יוצא טוב וגם הרבה אפקטים בקול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love MJ

New member
מה צרוד פורגד סייק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא שר את beat it יפה מאוד, וגם את the way you make me feel. מה זה שמחתי
שהוא שר את השירים האלו אחרי הרבה שנים, וזה לא היה צרוד בכלל
אלה אם כן הוא הצטנן או משהו. זה שאתה זקן (גם לא כל כך זקן) זה לא אומר שאתה צרוד
אולי קשה לך יותר, אבל בגיל כזה אפשר לשיר רגיל לגמרי
אבא שלי בן 51 שר לי ביטלס כל היום
, בלי שום קול צרוד
. אני מאוד מצטערת אבל אתה טועה
ואין למייק מה להתבייש מהקול שלו, ולפי דעתי אתם טועים בקשר לזה שהוא מתבייש מהקולך שלו

earth song

New member
אתם לא חושבים שהגזמתם מעט??

על מה לא ביקרו את מייקל ג´קסון?? על הכל: על איך שהוא נראה, על זה שהוא אונס ילדים קטנים, על צבע העור שלו, על מה שאתם לא רוצים, אני בעצמי כתבתי פה ביקורת עליו אבל הדבר היחיד שאתם לא יכולים להעביר עליו ביקורת זה הקול שלו, איזה צרוד ואיזה נעליים?? אולי תהרגו אותו וזהו...? יש לו קול מדהים שלא ישתנה בחיים.

i love MJ

New member
את צודקת 100%../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזה מה שאני מנסה להגיד להם

sisit

New member
גם לי

יש נעליים והן בדיוק כמו הנעליים של מייקל. ותנחשו איפה השגתי אותם??? כאן בארץץץץץץץץץץ אחרי חיפושים נואשים ואחרי שחרשתי על כל א"י - סוף סוף השגתי אותם! חיפשתי אותם כי רציתי להופיע עם הנעליים האלה בחתונה שלי וחשבתי נואש לאחר שלא השגתי אותם. התקשרתי לי"ם, לאשדוד, לפרסומות של בי"ס עמל שם הופיעו הנעליים ונאמר לי שאוכל להשיג אותם רק בהונגריה, הייתי באילת - איפה לא הייתי??? וביום בהיר אחד ודי יפה בלי שום קשר לחיפוש נעליים באותו יום נכנסתי עם אשתי לחנות נעליים אחרי שהיא הכריחה אותי, כי אני פשוט לא יכולתי לקבל "לא" יותר... ונחשו מה??? מצאתי את הנעליים שרציתי והן מושלמות! (היו מושלמות - בחתונה שלי חרשתי עליהן). לפי דעתי, ואני בטוח ב-90% שנשאר עוד זוג אחד והוא עולה בערך: 400 ש"ח (אני יודע שזה יקר- אבל שווה, תאמינו לי) אפשר גם להוריד להם במחיר כי הם רוצים להיפטר מהנעליים (הם לא נמכרות). הנעליים האלה במידה 44 חצי לכה וחצי לא אבל שווה לאאלה! מי שרוצה להשיג יכול לגשת לדיזינגוף ליד דיזינגוף סנטר בת"א ולהיכנס לחנות הנעליים שנמצאת אחרי הצומת הגדולה (איפה שהיה פעם הארד רוק קפה והיום יש שם מכונות שתייה) אחרי הצומת תעברו את החנות שמוכרת מיץ גזר (טוב למדיי שווה לנסות). ולפי דעתי זו החנות הראשונה משמאל- אני מצטער שאני לא זוכר את השם שלה אבל אני יודע שהכניסה של החנות היא כניסה צדדית ויש קומה עליונה שם נמצא "האוצר". אני מקווה שעזרתי לכם ובהצלחה!!! כל הקודם זוכה....

למעלה