נעלי באפולו חייב עזרה נעלי באפולו חייב עזרה !!!!!ו ו אמ.......... הנעליים האלה הולכים על כל מכנס ? כי אני רוצה לקנות ולא ניראה לי שאני יקנה מסיבה שאני חושב שהם הולכים רק עם גינס!!! אני צודק? או שאני טועה תעזרו לי ...!!! כמה נעליים כאלה עולות ? איזה חברות מוכרים אותם ? איפה אני יכול לראות באתרים נעליים כאלה?
אני יענה לפי הסדר.. הנעליים הולכות עם מכנס שמתאים להן.. יש מגוון ענק של נעליים וכל נעל יחודית לעצמה ומתאימה לסוג בגדים אחר.. אני לא מאמינה שישנה נעל במתאימה רק לג'ינס, אבל בכל זאת.. אני לא מכירה את כל סוגי הנעליים.. לדעתי לכל נעל אפשר למצוא מכנס מתאים שהוא לא אך ורק ג'ינס..!! נעליים של טרקטורים כאלו, ענקיות עולות בין 500-600 אני חושבת.. אלו המחירים שנתקלתי בהם עד היום.. אבל הנעליים עם האש וכל הסטייל הזה עולות בין 350-400 לפי מה שאני שמעתי מאנשים כיוון ואין לי נעליים של אש.. אבל זה תלוי איפה קונים.. אני בטחה שמישהו יקפוץ ויגיד אבל אני קניתי ב-300 או משהו כזה.. איזה חברות? המממ.. תן לי לחשוב על זה... מה עם חברת הנעליים באפלו?? יש אתר אינטרנט.. היה שירשור על באפלו ואדידס תחפש.. זה באפלו.קום... (לא ברור??) וחנויות, תגיד באיזה איזור אתה גר..!! ברי
ואפשר למצוא אותם במחירים נורא זולים (חיקויים כמובן - אבל עדיין יפים ושווים) לדוגמה את הבאפלו שקניתי שהן בצבע סגול כזה ומתאים לי לרב המכנסיים שיש לי קניתי רק ב180 ש"ח ואני נורא אוהבת אותן!! אז בקיצור הכל תלוי בגודל הכיס ובטעם האישי שלך...
לי יש חיקוי של BK שנראה בול כמו של "באפלו" רק שעל הסוליה של באפלו יש כף יד ועל הסוליה של BK יש לב... ממש רואים ואל באפלו עולה 500 אני השגתי ב-200-250 שווה!!!
עלק נעליים של BK תעשו טובה נעליים גועל נפש וכןןןןןןןןן שמים לב שזה חיקוי אנשים לא עיוורים אז תעשי טובה תוצאי 600 שקל על נעליים זה לא כזה יקר לי יש באפלו אמיתיות לא חיקוי והחיקוי כזה מכוער וכן שילמתי 600 שקל לנעליים טוב לא אני יותר נכון אבא שילם אבל שטויות כסף קטן!
למה לי לקנות משהו ב-600 ש"ח אם אפשר ב-250??? אז תעשי לי טובה אני לא מוציאה כ"כ הרבה כסף על נעליים! למה מי מת שנאי אקנה מותג? יש חוק שחייבים??? אם את רוצה להוציא 600 ש"ח על נעליים שיהיה לך טוב אבל תעזבי אותי ואל תגידי לי מה לעשות! תודה