נעליים..

is this love

New member
נעליים..

היי אני מתכנן לעשות טרקים בנפאל איזה סוג נעליים צריכים? יש לי נעלי נייק איר, זה לא מספיק?

sela v

New member
תלוי איזה טרק ומה האורך שלו

לטיול של שבוע עם סבל, גם נעלי התעמלות גבוהות יספיקו, למרות שאם ירד גשם תצפה למצא כף רגל רטובה. לטיול יותר רציני, יותר ארוך, וסחיבה של מסע צריך שתהיה נעל נוחה, חזקה ואם רטוב גם אטומה למים. לא נעים לנוע עם כף רגל רטובה בקור. בכלל לא נעים ללכת חוץ מאשר על חוף הים עם כף רגל רטובה.

ששש

New member
נעליים לטיול

כדאי שנעליים לטיול קצר כארוך יהיו גבוהות, עם סוליה מחורצת וקשיחות באיזור קופסית הקרסול תכונות שיכולות לצמצם את הסיכוי לנקוע את הרגל או להחליק דבר שיכול להרוס טיול שלם. זה לא שאי אפשר טייל עם נעלי ספורט, אבל עדיף (מאוד) עם נעליים יציבות ותומכות יותר. הדבר מקבל משנה תוקף כפי שנאמר במקרה של הליכה עם משקל על הגב, במקרה כזה התמיכה חשובה ביותר ויחד עם שיכוך הזעזועים ואחיזת הקרקע הטובה אתה הולך בצורה מוגנת ובטוחה יחסית. כף רגל רטובה זה לא נעים במקרה הטוב ויכול להיות ממש בעייתי ואף מסוכן במקרה הרע. ישנם מקומות בנפאל שכף רגל רטובה עלולה לקפוא וזו כבר צרה צרורה ולא סתם לא נעים. דמה את הנעליים לצמיגים, היית מוכן לנסוע נסיעת ארוכה וקשה עם צמיגים לא ממש מתאימים?

taltaltal28

New member
האם ניתן לרכוש נעליים המתאימות

לטרק ובאיכות גבוהה בנפאל או בתיאלנד???

ששש

New member
ציוד בחו"ל

ובמיוחד נעליים הוא דבר בעייתי מכמה סיבות: 1. אתה צריך דעת מה אתה מחפש ולהכיר ציוד כך שתראה שהמוצר אכן עונה לדרישות, לא מזוייף וכד'. (וזה לא קל בכלל) 2. חיפוש כזה אורך זמן רב ולדעתי חבל לבזבז זמן בטיול על חיפושי ציוד. 3. כפי שציינתי בתחילה הדגש הוא על נעליים במיוחד, היות ולנעליים יש חשיבות יתרה בכמה בחינות, הן בריאותיות (כמו בלימת זעזועים טובה, אחיזת קרסול) והן בטיחותיות (החלקות ועמידות כללית). נעל זולה ורק ניראת טוב פשוט לא תעמוד בדרישות ותתפרק לך מהר מאוד וחבל שזה יקרה באמצע טרק שלא לדבר על הדברים הנוספים שהוזכרו. 4. החשוב מכל, לנעליים רצוי מאוד להתרגל לפני יציאה לטרק וזאת על מנת למנוע הרבה צרות בהמשך. נעליים שלא התרגלו אליהן יכולות לגרום לשלפוחיות, לחצים וכאבים בכל מיני איזורים בכף הרגל ועוד צרות מכאיבות שיכולות פשוט לפגוע בהנאה מהטיול. כך שלטעמי לפחות לא הייתי מסתכן בלחפש ולמצוא נעליים איכותיות במזרח. ציוד אחר, פחות בסיסי וקריטי, ניתן אולי לחפש "מציאות" אך לא פריט מהותי כמו נעליים. אם אתה מנסה לחפש חסכון כספי, תנסה להיות ערני לכל מיני מבצעים או לחפש נעל מתאימה בחנויות עודפים ניתן שם למצוא נעליים ומוצרים אחרים מחירים טובים.

למעלה