נעליים

superyal

New member
נעליים

אני מתכננת טיול לאוסטרליה וניו זילנד ומה לעשות צריך לקנות נעליים אז יש לי כמה שאלות קטנות: א. באיזה טווח מחירים לקנות? ב. איפה לקנות? האם אין ברירה וצריך ללכת לריקושט או למטייל או שיש חנויות מטיילים יותר זולות עם אותו ציוד? ג. האם כדאי לקנות בחנות עודפים או שהאחריות חשובה? תודה מראש

jcwikel

New member
למטייל עודפים

יש חנויות למטייל עודפים בחיפה (מרכז חורב), רעננה וי-ם (שמישהו יתקן אותי אם צריך). אני קניתי נעליים איכויותיות שעמדו עד עכשיו בחודש של הליכה די אינטנסיבית. באופן רישמי אין אחריות, אבל לחבר שלי שקנה שם נעליים אחרות הייתה בעיה (הסוליה החלה להתפרק) שהתחילה תוך שבועיים מתחילת ההליכה, והם הסכימו לתקן לו אותן. ההנחה היא בערך 40%. אני קניתי נעליים של 700 ש"ח בערך ב- 380.

sela v

New member
קניתי נעליים

של סקרפה דגם SL לפני הטיול שלי לאיסלנד. אלה נעליים של 3-4 עונות, כלומר שאפשר לחבר להן crampons (להליכה בקרח), אבל המחיר שלהם באנגליה אחרי מבצע היה כ-700 שקל. אני לא בטוח שמביאים אותן לארץ. אני יודע שנעליים אלה קיבלו ציון מאד גבוה ב-Trail, ומכל הנעלים שמדדתי הן היו הנוחות ביותר, וגם אחרי שכבר השתמשתי בהן כבר מההתחלה כמה שהן נראות מגושמות הן מאד נוחות, ושומרות על הרגל יבשה, למרות שזה עור ולא גורטקס. מה שאני רוצה להגיד, שהכי חשוב בנעל זה הנוחות, תמדוד תלך, באנגליה יש מין משהו כמו מדרון אבנים שאפשר לבחון את הנעל בחנות. בארץ אפשר לקחת את הנעל הבייתה, אבל אחרי זה מתחייבים לקנות באותה חנות. נעל כלומר זה בין הדברים היותר חשובים בקניית ציוד. אתה יכול למצא עוד תשובות בנוגע לנעלים, בשאלות נפוצות בפורום.

למעלה