נעליים

sweety131

New member
נעליים

איזה נעליים ספורטיביות יהיו אין בשנה הקרובה ומה עכשיו?

וזו שטות...

לנעליי ספורט כן יש אין ואאוט... אני יודעת ששנה שעברה היה נורא אין אולסטר וכל הואנס למינהם. ועכשיו האדידיס חזרו להיות איניות... אבל למי שרצתה אין בנעליים לכי לחנויות נעלים ותראי מה יש הכי הרבה כרגע קרוב לוודאי שהם יהיו הנעליי ספורט האיניות הבאות.

AmiTutiT14

New member
את ילדה כזאת נחמדה../images/Emo3.gif

בעעע

chicolico

New member
../images/Emo13.gif

בעיקר נעלי ספורט גדולות וגבוהות עם "לשונית" גדולה, סטייל ה-streetwearשל שנות ה-80 והכדורסלנים של פעם, במגוון צבעים... תני הצצה בקטלוג של קסטרו-מן שהפליאו לייצר נעליים שכאלה, ובקולקצייה של D&G...

timbaland

New member
הכי יפה לדעתי.....

הנעליים לסקייטרים, וואנס וכאלה....

dark eyes

New member
לא נעים לי להגיד

לכם אבל אם אתם לא מבינים אז שקט
סייג לחוכמה שתיקה
קודם כל עלי ספורט זה לא ואנס ולא אולסטאר
כאילו כמה טיפש צריך להיות כדי לחשוב ככה
נעלי ספורט זה נייק אדידס ריבוק ודומינם (כמובן לא כל הדגמים גם לנייק יש סיהקרס שהם אומנם בעלות מראה ספוטיבי אבל לא לספורט או סוג של התעמלות כלשהו
) יש המוםן אופנה בנעלי ספורט כמובן שיש, בגדי ספורט מחשבים למאוד יקרים בארץ, גופיה של נייק יכולה להגיע למאתיים שקל בקלות, ומכנס יכול להגיע לשלוש מאות וארבע מאות ש"ח
כל עונה יש קולקציות והשנה הקולקצייה של נייק כמו בכל שנה מדהימה ויפה

sweety131

New member
?!

ברור שואנס זו נעל ספורט!!! איפה אתה חי??! ואנס זו נעל גלישה ואמממ גלישה זה סוג של ספורט! ספורט זה לא בהכרח ריצה! (ככה גם אולסטאר..) ובכלל לא שאלתי אם אתה חושב שהם טיפשים אלא אם אתה יודע משהו... "סייג לחוכמה שתיקה"

dark eyes

New member
ואנס זאת לא נעל גלישה!

ככה קוראים לאופנה הזאת אבל צר לי לאכזב אותך זאת לא נעל גלישה, ואין כזה דבר נעל גלישה!!!!!! זה ספורט בו משתמשים בחליפות לייקרה המשמשות בבסיסם כנעל על הגלשן! לא הולכים עם נעליים לגלוש!

timbaland

New member
זה כן נעל גלישה......

על סקייטבורד, חכם, אין לך מושג על מה אתה מדבר, וזה ממש נוח לגלוש עם אלה מכל נעליים אחרות( מנסיון) תשים לב מה לובשים הסקייטרים(נעליים).

למעלה