תסלח אבל הנעליים שלך מכוערת לאללה
S sk8 is my life New member 7/7/02 #20 בואנה!!! יש לי נעליים כל כך דומות לשלך רק שלשלי השרוך בצבע בז´ גם
K kichi mullen New member 7/7/02 #24 איפה קנית אותם? כי לא ניראה לי שיש דגם כמו שלי בארץ אני חושב ככה אולי יש כי זה דגם חדש מאד מתצוגה בגמניה.
איפה קנית אותם? כי לא ניראה לי שיש דגם כמו שלי בארץ אני חושב ככה אולי יש כי זה דגם חדש מאד מתצוגה בגמניה.
R rodney New member 7/7/02 #21 DC - Exacta נעליים מצוינות בכלל DC מאוד מומלצות, רק חבל מאוד שהם עולים המון...
A All Choice New member 7/7/02 #30 לי יש 4: Vans - Bravado Vans - 66 Vans - Hokum (חדשות, קניתי היום) Vans - Wardell מצטער אין לי זמן לחפש תמונות. אחלה נעליים, חוץ מה-66 שהיא נעל די מכוערת, אבל החנות ספונסר שלי הביאה לי אותם כמעט חינם.
לי יש 4: Vans - Bravado Vans - 66 Vans - Hokum (חדשות, קניתי היום) Vans - Wardell מצטער אין לי זמן לחפש תמונות. אחלה נעליים, חוץ מה-66 שהיא נעל די מכוערת, אבל החנות ספונסר שלי הביאה לי אותם כמעט חינם.
S sk8 for life New member 8/7/02 #31 איכס אני ממש שונא וואנס אני ממש שונא וואנס הם מכוערת יש להם כאלה ממש מסריחות שאפילו לא לסקט