נעליים

royel

New member
נעליים

הי, אשמח לקבל המלצות לנעלי רכיבה. נעלי בנות שלוש והגיע הזמן להחליף. מה הדגשים? והכי טוב - אשמח לשמוע מנסיונכם האישי. אני אהיה בארה"ב עוד שבועיים ואשמח לנצל את ההזדמנות. טווח מחירים הוא באזור ה $250 - $300. תודה רבה.

טרק1

New member
ספינגו בבני ציון

כנס לספינגו בבני ציון (מתחם אליטל) נעלי רכיבה סוליה מקרבון 600 - 620 ש"ח. קלה ונוחה. עודד.

royel

New member
נראה לי ממחקר קצר

שאלך בכיוון של SIDI אולי דגם ה Genius 5.5 Carbon. למישהו יש ניסיון עם הנעליים האלה? האם יש חנויות באזור ת"א שמחזיקות את הנעליים האלה? תודה

jamdak

New member
עמית לוינזון

אני חושב שלעמית יש נעליים של סידי. בכל מקרה כדי לקפוץ אליו גם כדי ליראות את נעלי נורט'וויב-נעליים מדהימות ומאוד מאווררות

גבי ערד

New member
לעמית לוינזון בחשמונאים יש.... סידי

תתקשר לחנות ישמחו לתת לך שרות 035612520 החל מ 10:00

oferlev9

New member
קנה בארה"ב. יעלה לך הרבה פחות...

עם SIDU אתה לא יכול לטעות אבל יש גם אחרים טובים כדאי לחפש באינטרנט כדי למצא דילים טובים באיזורים שבהם תהייה

rockyman1

New member
מנסיוני האישי ...כדאי מאוד לבדוק ולמדוד.

מנסיוני האישי ואני רוכב כבר שנה עם נעליים של SIDI שנרכשו בגאווה במוטואופן בנתניה חשוב מאוד למדוד את הנעל הספציפית שעליה אתה מדבר כי זה משתנה מיצרן ליצרן ולעיתים גם מדגם לדגם...בכל אופן הם אחלה נעליים ועושות עבודתם נאמנה ובהנאה.הייתי ממליץ לך גם לבדוק בסניף של רוזן ומינץ כי יש להם ממש אחלה מחירים עכשיו-יש בנתניה,רעננה וגם בתל אביב בדרך פ"ת מקווה שעזרתי לך...ותמצא את נעל הזכוכית שלך. ברקודה.

../images/Emo45.gif לא מזמינים נעליים מחו"ל בלי למדודץ

הכסף שאולי תחסוך הוא כלום לעומת עוגמת הנפש שתהיה לך כשתפתח את החבילה ותגלה שהם לא יושבות עליך בול. ההתאמה של הנעליים זה הדבר האחרון שאתה מסוגל להתפשר עליו.

oferlev9

New member
הוא אמר שהוא מןסע לארה"ב

יוכל למדוד שם ולקנות ולחסוך הרבה כסף כמובן ניתן למדוד בארץ ולהזמין את אותו דגם באינטרנט בחצי מחיר ....

למעלה