נעליים

נעליים ../images/Emo128.gif

פעם ביקשו לא לעלות לסיפון הספינה עם נעליים! הספינה הפכה למסגד ועל כולם לחלוץ. עם הזמן הבנו כי הנעליים שומרות על שלמות אצבעותינו. באיזה נעלי סיפון אתם משתמשים? האם הן מחליקות על סיפון רטוב? מי הן הנעליים המומלצות לשימוש בהפלגה?

דאויד

New member
נעליים ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

נוחות ושומרות על הרגל. מטפלות היטב ברטיבות. עדיין מחליקות על משטחים מסויימים (אבל אני מאשים בעיקר את יצרני הסירות בעניין זה).

Alex33

New member
נעלי סירה .כמו סניקרס, אבל ..

מתאימות לסירה: לא מחליקות, ניקוז,סוליה בהירה, מתיבשות מהר..יש פירמות כאלה או אחרות, לא אעשה כאן פרסומת. דווקא את "נעלי הסירה" הקלאסיות מעור חום שדאויד תאר, מצאתי בחלקן( למעט היקרות מאד) פחות מתאימות..הן מחליקות על סיפון רטוב, תמיכת הרגל פחות טובה.. בהעדרן, ניתן להשתמתש בנעל התעמלות רגילה אבל כזו עם סוליה לבנה ובתנאי שמשתמשים בה רק על הסירה..

הנעל בסימן העקרב

נעל אוסטרלית כמעין מגף די אטומה למים אוחזת את הרגל וסוליה מחומר שקוף בעובי בלתי ניגמר. נוחה בטרוף, כניראה שהאוסטרלים יודעים מה שהם עושים. העקרב הוא הסמל המיסחרי שלהם, והשם שמור במע'......

אני ניסיתי נעליי גולשים - לא מומלץ

המגרעת העיקרית של נעל גולשים שאין לה תעלות ניקוז. עם מעט מים על הסיפון יש הרגשה שההיצמדות של הנעל לפיברגלס מאד חלשה וזה נותן הרגשה של החלקה. אני אומר הרגשה ולא עובדה כי במציאות לעולם לא החלקתי.

בת ים

New member
כשמלמדים אותך להתנהג כמו במסגד

קשה מאד להתנער מההרגל. אישית אני מעדיפה, כמה שפחות נעלים על סירה. אם מוכרחים-סניקרס עם סוליה לבנה.

נדבקים לסירה כמו שממית לקיר

אפשר להזמין באינטרנט. הנסיון שלי איתם עובר את גבולות השרות הטוב. ואם בטעות שלחו לכם נעלים במספר שגוי - תהיה לכם מתנה לתת לחבר וגם תקבלו אלפי התנצלויות ושרות מעבר לשעות העבודה...

easy swissa

New member
בחירת נעל הפלגה

לשם בחירת נעל מתאימה, יש להגדיר את המשימות המיועדות לנועל הנעל. אם למשל אתה הגאי, אז לא כל כך חשוב סוג הנעל או הסוליה, כל עוד היא לבנה .(וברור כי אינה בשימוש מחוץ לספינה) אם אתה איש חלוץ, כדאי מאד שתהיה לך נעל ספורטיבית וגמישה המאפשרת תנועות מהירות מהאיזון לוינץ' וחזרה, ללא החלקה וללא שבירת קרסול. אם אתה עובד בפורדק, אז ממש כדאי לך לבחור נעל קשיחה שתחזיק את הקרסול, שתאפשר עבודה בתנאים קיצוניים (קפיצות, הטיות וכו') אני מצטרף להמלצה הקודמת לנעלי "הרקן" המייצרים נעלי הפלגה לכל התפקידים

למעלה