נעליים ראשונות

נעליים ראשונות

הי, עיד ו שלנוכבר תיכף בן שנה, והוא הולך כבר חודש ימים, תיכף מתחיל בריצת מרתון. אז אנחנו צריכים עצה, יש הלצה לנעל ראשונה?

נעליים ראשונות צריכות להיות

קלות, עם סוליה גמישה וכמובן נוחות. אני אוהבת שיהיה גם סגור מלפנים כדי שלא יקבלו מכות באצבעות הרגליים. לנו יש סנדלי beppi (הקטנה החריכה את המטפלת של הלקנות לה
) ומאוד מרוצים מהם. אין לי מושג איפה מוכרים אותם (בטח אם תעשי חיפוש באינטרנט תמצאי חנויות שמוכרים אותם באיזור שלכם) , המטפלת שלנו קנתה אותם בחנות מקומית ב-70 ש"ח. הרבה ממליצים על נמרוד ואלפנטן אבל אלה יקרים יותר. לדעתי תכנסי לחנויות נעליים לילדים ופשוט תחפשי נעליים נוחות, קלות ועם סולייה גמישה.

אני הלכתי לרב-קט

ופשוט ביקשתי נעל ראשונה. אין לי מושג איזו חברה זו אבל תיארתי לעצמי שבחנות לתינוקות, הם ידעו מה אני רוצה

בוליפלג

New member
כל הכבוד לאצן שלך../images/Emo8.gif../images/Emo106.gif

אנחנו בתור נעל 'ראשונה' לא קנינו את נעלי 'צעד ראשון' אלא סנדל קל ונוח של אלפנטן. המחירים, כאמור לא זולים, אך נראה שהיא התהלכה בהן בבטחה ובנוחות. יש דעות שונות אף של מומ חים בתחום, הממליצים המלצות שונות, חיפוש בגוגל ודאי יביא את הסחורה. בלכ מקרה, בדקי שנעל קלה, גמישה ואוחזת את הרגל כראוי. בהצלחה

אילתית 2

New member
אצלנו נעל ראשונה

ולאחר מכן בעצם כל הנעליים והסנדלים....הם של אלפנטן מעולות טובות ומומלצות

תיתונת

New member
../images/Emo45.gif גם אנחנו. בתי כבר בת שנתיים וחצי ועד כה

רק אלפנטן.

liat76

New member
אני קניתי לו מגלי

סנדל די סגור שמחזיק טוב את הרגל,והיתה הנחה של 50% למי שיש לו ישארכרט תמורת נקודות

אני קניתי בזמנו נעל ראשונה משילב

(לא זוכרת מאיזו חברה) אבל שם התאימו בדיוק לילדות. בכל מקרה בימים הראשונים / ואף בחודשים הראשונים העדפתי שיילכו ללא נעל בכלל, אך הם יכולים להרגיש את הרצפה עם כפות הרגליים, ויכולים להיעזר טוב יותר באצבעות (הקטנטנות האלו
) כדי לייצב את הגוף. למעשה מצאתי את עצמי עם נעל לצעד ראשון, יותר ליופי מאשר לשימוש של ממש. כי כאשר יצאנו לטיולים ארוכים יותר, היו פשוט יושבות בעגלות. בבית ובגנים הפרטיים ברוב הזמן הולכת יחפה , ובחורף עם גרביים (הרבה יותר נוח ונעים מאשר נעל סגורה). בכל מקרה, לאחר חודש / חודשיים של הליכה של ממש (לא זחילה עם הליכה) השקעתי בנעלים *צעד שני* מנמרוד / גלי .

אלפנטן מנעלי נמרוד

נכנסים ומתאימים סנדל צעד ראשון למבנה הרגל של הילד. יש המון דוגמאות ובכל חנות של נמרוד שהייתי הצוות היה כל כך מיומן וסבלני. אלפנטן הן יותר יקרות - אבל לא הייתי מחליפה אותן בשום נעל אחרת. בכל מצב אני מציעה לך לבחור סנדל שיחזיק את הרגל אבל שיהיה עדיין מאוורר.

Nataly28

New member
קנינו נייקי, כי לא היה אלפמט למידה שלו

בעקרון המליצו לי על אלפנט לנעל צעד ראשון... אבל אנחנו מאוד מרוצים מנייק

וואלה.? אני חשבתי שיש להם בכל המידות...

אבל חשבתי שהיתכוונת למידה פשוט מאוד קטנה ולכן היתפלאתי..כי יש להן מ-18. תומר התחיל עם 19 כשזה קצת גדול עליו עכשיו הוא עם 21 ושוב הן גדולות עליו(כל שבעיקרון הגוזל מידה 20)

אני קניתי קיץ שעבר אלפנן וכך גם בחורף.

הקיץ הזה קניתי פאפיה(ומצטערת על כל רגע) וקרוקס(שמהם אני מרוצה)

נעלי אלפנטן מומלצות ביותר

המלאך שלי בן שנתיים ובגיל שנה וחודש קנינו לו נעלי צעד ראשון אלפנטן שהן היו טיפה יקרות אבל הכי טובות. לא מזמן קנינו לו סנדלים של אלפנטן רק שהן מדגמים של קיץ שעבר (ממש לא קריטי עבור ילד בן שנתיים! ) והן עלו לנו חצי מחיר . רק שקנינו אותן מיבואן אחר ולא בחנות נמרוד. אז כדאי לפעמים לבדוק בכל מיני חנויות נעליים וכמובן לא לוותר על האיכות.

לגבי נעלי פאפיה...

בחורף קנינו לו שני זוגות ואחד מהזוגות היה של חברת פאפיה והשני אלפנטן ואני יכולה להעיד מנסיוני שהילד שלי אהב הרבה יותר לנעול את הנעליים של אלפנטן כי הן היו לו פשוט יותר נוחות כנראה.

למעלה