נעליים- קיץ 2004

נעליים- קיץ 2004

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם! בחרתי הפעם להתעסק בנושא מאוד קרוב לליבי (וגם לרגליי :)) והוא נעליים. מה יהיה לנו הקיץ?! -סטילטו- הסטילטו שכיכב בחורף ממשיך לככב בקיץ, בעיקר בנעלי הערב. עדין, יפה, נשי מאוד. בנות- היכונו לכאבי רגליים. -עקבים נמוכים ואפילו שטוחים- על מנת לאזן את מצב הרגל ולאחות את שברי המאמץ מהסטילטו דאגו לנו לנעליים שטוחות, לרב במראה נעלי הבלט. הסגנון בולט במיוחד בקולקציה של גזית לקיץ 2004. אך בניגוד לנעלי הבלט שלרב מסתכמות בצבעי פסטל, כאן ניתן להבחין בצבעים בולטים, בהדפסים, קשירות וחורים. -נעלי הבובה- נעלי הבובה שתקפו אותנו לקראת סוף החורף ממשיכות לככב בקיץ, בגרסתן המאסיבית אך גם בגרסתן העדינה. רב נעלי הבובה מקבלות מראה יותר קייצי, יותר סנדלי אך עדיין מחמיא ביותר. הרבה אבזמים וכיוצ"ב. (צירפתי תמונה של הנעל שקניתי בגזית, חביבה כזו, איכות לא משהו) -סניקרס- הרבה סניקרס. ליום-יום. הכי נוח שיש. נעלי האולסטאר-חצי חוזרות. -נעלי המן הרשע (או משהו הודי כזה)- זוכרים את כפכפי הרשת שככבו בקיץ שעבר? (ללא שום צדק פרט למחיר) אז המראה האתני חוזר, הרבה מוקסין. צבעים אתנים כמו זהב וחום תופסים. -כפכפי בריאות- תמיד שם, תמיד נוח ולאחרונה גם מאוד אופנתי. לרב לגברים. מראה שאנטי שכזה... בלי להרוס את הגב :) -השפיץ- השפיץ שבלט במגפי החורף ממשיך לצוץ לו בקיץ (מוקסין וכאלה) בגרסה מחודדת מאוד או שבורה (מה שאני נוהגת לכנות- השפיץ עם החריץ). הצורה השבורה, אגב, קראתי שתכנס יותר בחורף. מקווה שלא. לא נוח במיוחד. לא יצא לי לתור בחנויות נעליים רבות אך בכמה הצצות בגזית שלקחו על עצמם את התואר "משוגעים עם ראש טוב" ראיתי הרבה צבע, הרבה שטוח ועיצובים מעניינים (נעליים עם קדמה של נעלי ליצן וכדומה). הולך להיות מעניין ולא שגרתי בקיץ. אז אווררו רגליכן ועטו על עצמכן לק (ממליצה על שקוף הכי יפה, לדעתי).

חסה.. קבלי ח"ח על העדכון../images/Emo45.gif

הצבעים החמים, חום, גוונים צהובים וכו'.. אכן חוזרים (לפי התחזיות
) אז להתחיל להתרגל לטרנד החדש..
רציתי לפתח את הנושא עוד בשרשור הזה (בהסכמת חסה כמובן) ולשאול את דעתכם על הטרנדים החדשים שיפקדו אותנו הקיץ הזה..(כפי הנראה) אז.. יאאלה בואו נפתח טופיק נחמד שידבר על נעליים, כל אחד שיביעו את דעתו בעניין..(צבעים, סגנונות חדשים וכד'..) וחסה -
על העדכון. *נכנס לטאג-ליינס*

chicolico

New member
יש לי בעייה קטנה עם נעליים...

אני קונה יותר מדי ואין לי מקום לכל הזוגות... רק השבוע רכשתי לי נעליים אלגנטיות מעור, עם חרטום שפיץ ותיפורים (יש להם קצת מראה מוקסיני שכזה) בצבע בז'... בהחלט אחת הקניות היותר מוצלחות שלי לאחרונה...

עלי באבא יקר... ../images/Emo25.gif

(המראה אגב, יתפוס מאוד בקיץ) תתחדש! בקשר לבעית האחסון, מכירה ומוקירה. עצות- קופסת נעליים ממוצעת יכולים להכנס 2 זוגות של נעליים שטוחות. ברב הארונות (שיש בהם תליה) אין שימוש בחלק התחתון, שמתחת לתליה. שים שם את הקופסאות עם הנעלים השטוחות ובמגירת הנעליים תבנה לגובה. חשיבה צורנית, אם יש, בהחלט תעזור. מה גם שתמיד אפשר לגלוש לארונות של שאר בני משפחה. (ואז כשהאח מגלה, לברוח מהנעליים שמעופפות להן בחלל :\ )

Daniel MSG

New member
../images/Emo182.gif שזו תהיה הבעייה שליי! ../images/Emo4.gif

חה
אין מקום לאיחסון!
הלווואייייי שלא היה לי מקום לאחסון...... יש לי איזה שתיים וחצי נעליים

SuGar and SpicE

New member
חפיף../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחח זה מזכיר לי שראיתי ב-CRIBS את הבית של מריה קארי... ויש לה חדר שלם רקק לנעליים! חחחח...כל החדר מדפים מדפים של נעליים מהממות..
והיא סיפרה שכשהיא הייתה קטנה היה לה רק זוג אחד.. "THE GIRL WHO HAD ONLY ONE PAIR OF SHOES NOW HAS MANY" :) כשתהיי גדולה מותק, שיהיה לך גם חדר רק לנעליים! חחחחחח

LipStiK

New member
../images/Emo45.gifטנק'ס האני:))

קבלי ח"ח על ההשקעה... ובקשר לנעלי רשת של הקיץ שעבר- מסכימה בהחלט.... אני לא מבינה איך אנשים העזו לצאת עם זה מהבית.....בעע
וכנ"ל לגבי אלה עם הפאייטים....בעעעעעעעעעעעעעע

SuGar and SpicE

New member
כמו תמיד נטע, מעולה.

קבלי ח"ח ענקי
וגם נשיקה
וגם מומיה
, כי אני אוהבת את האייקון. את יכולה לשים אותה בארון יחד עם כל הנעליים.

למעלה