נעליים עם אורות???

יעל י

New member
נעליים עם אורות???

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הפיצקל'ה בן 3 וחצי , פעם ראשונה שהוא ביקש משהו , נעליים עם אורות. טוב אז הלכנו לקנות לו בשמחה וששון.האורות החזיקו בדיוק 12 שעות.מעצבן!!! בחנות שלט ענק "אין אחריות על אורות". אמרתי לעצמי,בסדר אין אחריות אבל 12 שעות מתוכן לילה...לא יכול להיות. התקשרתי לחנות אמרו אין מה לעשות. התקשרתי לשירות לקוחות החליפו אבל אמרו פען יחידה,אם יקרה שוב לא מחליפים. טוב הסכמתי החלפתי ביום שישי ו...קרה שוב. הילד מאוכזב מאד מאד... האם באמת הפטנט הזה מתקלקל כ"כ מהר או שהנעליים האלה לא משהו?

olsvan

New member
קנינו לפני חודשיים

נעליים לגן של ספיידרמן ועדיין האורות עובדים.

jif

New member
באמת התקלקל מהר

קניתי בתחילת החורף ונעל אחת עוד "עובדת".

לנו יש נעליים עם אורות מהזמן שאיה היתה קטנה

ועכשיו הם עולים על יולי- והאורות עובדים כמו ענקיים! אני מניח שמדובר על יצרנים שונים. אם תרצי- אבדוק למחר את שם היצרן שלנו

ליאת +

New member
אני צחקתי שלבת שלי

הלך האור השמאלי האחורי... זה מתקלקל די מהר (לפעמים חוזר לפעול שוב, אין חוקיות בנושא). מסוג הדברים שהילד צריך להיות מוכן אליהם שלא יעבדו לנצח (כמו הפתעות יום ההולדת מהגן שבד"כ מתקלקלות עוד לפני שהגענו הביתה).

תדפקי אותן בחוזקה לרצפה

רוב הסיכויים שהם יעבדו. גם לנו קרה והמוכרת אמרה לדפוק חזק את הנעל לרצפה. אם עדין הילד לא נעל את הנעליים המוחלפות מחוץ לבית, אז אולי תחליפי לו למשהו אחר, כאלה עם ציורים ושלא גורמים למפח נפש.

3תיתי

New member
לא סתם בחנויות יש שלט

שאין אחריות על האורות. 12 שעות פעילות זה יותר ממה שהיה בנעל שמאל של בתי. מבאס, אבל מה לעשות.

BlackMambaa

New member
קנינו בגלי, וכבר חודשיים שהאורות מהבהבים

אולי באמת זה תלוי ביצרן, בכל מקרה זה ממש חמוד הנעליים האלה.. גם אני רוצה!

אתיש

New member
גם אצליונ- ספיידרמן עם אורות

ומחזיק מעמד כבר יותר מחודשיים, הוא הולך איתם יום יום לגן.

ר של דן

New member
גם אצלנו התקלקל מהר

אולי זה תלוי איזה סוג קונים. אנחנו קנינו בנעלי עינת בגבעת השלושה

אכן מתקלקל מהר!

אצלנו הלך איתן פעמיים ואז שבק האור בנעל אחת. "גלי" סרבו להחליף למרות הקבלה שמעידה שקנינו רק לפני ימים אחדים והסולייה שממש נראתה חדשה לגמרי. רק אז, דרך אגב, שמתי לב לשלט שאומר אין אחראיות על האורות. גימיק חמוד, מאוד מלהיב את הילד אבל גם מאוד מתסכל שזה נגמר אחרי פעמיים.

שי ז.

New member
אצלנו נעליים של 100 ש"ח החזיקו

שנה והאורות עדיין עובדים. הבעיה שהנעל כבר קטנה מידי.

למעלה