נעליים לקטנטנים

reuthal

New member
נעליים לקטנטנים

זהו הגיע הזמן לקנות לקטנצ'יק (אוטוטו שנתיים) נעליים לחורף, צפוי גשם השבוע ואי אפשר לדחות את זה יותר... אז איפה אתם קונים? המלצות? חשבתי על הקאנטרי סנטר למעלה או גלי ולקנות עוד זוג ב39 שתי מידות יותר גדול (בקיץ הספקנו לקנות שני זוגות, שיהיה בריא- הזוג הראשון כבר היה קטן בסוף יולי...)

אמברון

New member
כל נעל סנטר - בשילת

ממליצה על נעליים של אלפנטן, נמרוד או פאפאיה, שאמנם יקרות יותר (לא משמעותית) אבל מצויינות! הניסיון שלי עם הנעליים של גלי לא מוצלח במיוחד. אני קונה ב"כל נעל סנטר" בשילת.

NimrodKAdim

New member
אנחנו קנינו עכשיו לקטנצ'יק (שנה ו-2

נעליים של נמרוד. שקוף שאני אמליץ נמרוד (-;

Danret

New member
גם אני קניתי מ"כל נעל סנטר" בשילת

וזה אחרי שברחתי מחנות המפעל של נמרוד בת"א, שם צריך לחפש בנרות איש מכירות, והסטנדים ריקים מנעליים, הכל היה מפוזר על הרצפה
למרות הלחץ ב"כל נעל", המוכרת הייתה חייכנית ונעימה, השירות היה טוב והמבחר היה די מפתיע. קנינו פאפיה. היום נקפוץ לשם לקנות גם מגפיים.

reuthal

New member
אז הלכנו בסוף לגלי- נכנעתי למבצע

נעלי ספורט- 1 +1 במתנה. השירות לא פעם ראשונה |דגש|זוועה! צעקו עליי פעמיים אם במקרה חשבו שנגעתי בקופסא לבדי (האמת- נגעתי, נפלתי על כמה מרב בלאגן והמונים שהיו שם), אמרו לי בערך 7 פעמים עוד דקה כשביקשתי עזרה ולא עזרו, נתנו נעליים שאמרו שבמבצע ורק בקופה התברר שהם לא- בקיצור לא פעם ראשונה שאני מתאכזבת ולמרות שסבתא שלו לא רצתה להכנס לכל נעל סנטר פעם הבאה שתשאר באוטו מצידי כי לגלי אני לא חוזרת! (גם בקאנטרי הם טובים, חבל שלא הלכתי לשם) קנינו נעלי ספורט של דיסני*2 ונעלי בית ואני מקווה שלזמן הקרוב הוא מסודר.

למעלה