נעליים לטרק...

נעליים לטרק...

למטרקים שבינכם... אני עומדת לערוך קניות לקראת הטיול לדרום אמריקה.. השאלה שלי אם מומלץ לקנות נעלי הליכה מיוחדת (אני מתכוונת לעשות מספר טרקים) או שבעצם אפשר להסתפק בנעלי ספורט רגילות של נייק?

נעלי ספורט רגילות מתפרקות מהר...

הם לא לטרקים... תנסי פעם ללכת איתם באיזור מסולע ותביני... עם מתכוונת לצאת לטרקים רצוי נעליים שיותר מיועדות לזה.

HelloweeN

New member
עסקינן, ומה דעתך על נעלי הרים

של NEW BALANCE? הם יסחבו בטראק? ממה שהספקתי למדוד על כה, הם נוחות מאוד, ובכלל יש לי חיבה זה זמן ארוך לנעליים של ניו באלאנס (לחדר כושר ואירובי אני הולך אך ורק איתם).

לא מכיר...

אבל אפשר לראות אם הם חזקות... או שהם עשויות מבד כמו נעלי ספורט... בעיקרון נעלי הרים אמורות להחזיק. השאלה היא כמה מתכוון ללכת ובאיזה סוג שטח ואקלים.

לפני שניה

זאת אומרת ממש כמה ימים, היה פה דיון ארוך ומפורט בנושא. ממליצה לך לדפדף עמוד או שניים אחורה ולהנות מנסיונם של הטיילים. מהר מאוד תגלי שגם המטארקים הכבדים שביינינו לא בהכרח חושבים שנעליים במליון שקל זה חובה. חלקנו עשה טראקים עם סנדלי שורש, (הם חובה!!) ולפעמים אפילו יחפים (המשוגעים שביניינו). שורה תחתונה אין דעה נחרצת בעניין. אין ספק שנעל שמחזיקה היטב את הרגל זה דבר מבורך, אבל להזהר משטיפת המוחות בחנות. ראי שירשור קודם.

למעלה